Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucifer (2016) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi dizi hakikaten çok saçma sapan yani hani spoiler olurmu bilmiyorumda ulan bu nasıl şeytan? araya bişeyler serpiştirin bari. bu kadar yetomuydu bu herif çizgi romanındada?

"şeytan" denilince aklına Sargeras gibi 20 metrelik etrafı yakıp yıkan demonic creature gelmesin. Gerge "alakasız" demiş ama aslında alakalı. dizideki esas sıkıntı "büyü yaptırmayacağız, polisiye olay çözdüreceğiz" derken epey underpowered kalmış bi Lucifer izliyor olmamız. haliyle karakter çizgi romanı düzgün yansıtamıyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cizgiromandan yola cikarak, Lilith'i kastediyorlar derim. Lilim geliyor olabilir. Lucifer'in annesi degil yani, Lilith de anne denilebilecek biri Lilim'in annesi olarak.

Asterte/Inanna/Ishtar filan da olabilir.
Mesaj tarihi:
offf cizgi romani acaip pic etmisler. sinir oldum. iyiki daha once gormemisim. kan beynime sicrardi.

en azindan vertigo baglantisini kurmazsaniz iyi kotu idare edebilir herhalde.
Mesaj tarihi:
çizgiromanı hep görüp bi ara okuyayım diyordum. şimdi diziyi baya sevdiğim için okumuyorum. çizgiroman daha iyiyse bütün dizi zevkine eder çünkü =) belki final yapınca okurum.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu.

gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım?

yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim.

ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Silahla delik deşik oldu ama kalkıp yakalamaca oynadı son bölüm mesela.
Bone said:

Absolut said:

artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu.

gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım?

yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim.

ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...