Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucifer (2016) - Fox

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

abi dizi hakikaten çok saçma sapan yani hani spoiler olurmu bilmiyorumda ulan bu nasıl şeytan? araya bişeyler serpiştirin bari. bu kadar yetomuydu bu herif çizgi romanındada?

"şeytan" denilince aklına Sargeras gibi 20 metrelik etrafı yakıp yıkan demonic creature gelmesin. Gerge "alakasız" demiş ama aslında alakalı. dizideki esas sıkıntı "büyü yaptırmayacağız, polisiye olay çözdüreceğiz" derken epey underpowered kalmış bi Lucifer izliyor olmamız. haliyle karakter çizgi romanı düzgün yansıtamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Absolut said:

artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu.

gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım?

yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim.

ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Silahla delik deşik oldu ama kalkıp yakalamaca oynadı son bölüm mesela.
Bone said:

Absolut said:

artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu.

gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım?

yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim.

ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...