Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Fransuxa said: abi dizi hakikaten çok saçma sapan yani hani spoiler olurmu bilmiyorumda ulan bu nasıl şeytan? araya bişeyler serpiştirin bari. bu kadar yetomuydu bu herif çizgi romanındada? "şeytan" denilince aklına Sargeras gibi 20 metrelik etrafı yakıp yıkan demonic creature gelmesin. Gerge "alakasız" demiş ama aslında alakalı. dizideki esas sıkıntı "büyü yaptırmayacağız, polisiye olay çözdüreceğiz" derken epey underpowered kalmış bi Lucifer izliyor olmamız. haliyle karakter çizgi romanı düzgün yansıtamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bu iyiymis la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 son bölümler de epey iyiydi, severek izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 slayer kulagini cinlattim bugun goruselim bi ara *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 numanım angara buluşması yapacaktık 10 sene önce fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 harbi he dur ben onu bi hortlateym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ilk sezon bitti konunun çizgi romanla alakası yok ama izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 MOM mı ?=?WTF safkljasflkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Cizgiromandan yola cikarak, Lilith'i kastediyorlar derim. Lilim geliyor olabilir. Lucifer'in annesi degil yani, Lilith de anne denilebilecek biri Lilim'in annesi olarak. Asterte/Inanna/Ishtar filan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 İzletiyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Şeytana sempati için kurgulanmış bu dizi lel #ötekigündem100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Gayet keyifle izleniyor ama artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Edecekti tam da vur vur bak sonrasi vurunca olmadi o is. Kelek karpuza donuyor hatunun yaninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 offf cizgi romani acaip pic etmisler. sinir oldum. iyiki daha once gormemisim. kan beynime sicrardi. en azindan vertigo baglantisini kurmazsaniz iyi kotu idare edebilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ben bayagi egleniyorum ya izlerken yemisim cizgi romanini afedersin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 çizgiromanı hep görüp bi ara okuyayım diyordum. şimdi diziyi baya sevdiğim için okumuyorum. çizgiroman daha iyiyse bütün dizi zevkine eder çünkü =) belki final yapınca okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 adami sevemedim ben hic, cok antipatik geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Sensin antipatik Tom Ellis'in askerleriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 İlk basta banada itici geldi ama sevimli it.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 akila amariga bebesi ya ingilişi anlamiyordur ondan itici diye bok atiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Absolut said: artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu. gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım? yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim. ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 son bölümde gözleri önünde kayboluyor. öncesinde tamam da artık inanmaları lazım. göreceğiz seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Sihirbaz saniyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Silahla delik deşik oldu ama kalkıp yakalamaca oynadı son bölüm mesela. Bone said: Absolut said: artık dedektif ablam gerizekalı rolünü bırakıp kabullensin Luciferin gerçekten Lucifer olduğunu. gerizekalı rolü ile kastettiğin ne anlamadım? yanına gelsem, "absolut ben şeytanım, her şeye gücüm yetiyor, bunu kanıtlayamam ama şeytanım evet" desem inanmazdın herhalde? e kadının yaşadığı da bu işte. gerizekalılıkla alakasını çözemedim. ateist ve materyalist bireyleri temsil ediyor orda kadın. elbette belli bir süreç gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 10. bolum final sahnesi cok iyiydi ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar