Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Kesin bilerek yapıyolar o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bu aralar kaç tane dizide yaptılar. pilot vs uygulaması olarak düşünmüştüm. ama her türlü gıcık bi durum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Ya ben ay yanlislikla oldu diye salip milletin tepkisini olcup diger bolumleri cekmedilerse ona gore cektiklerini, cektilerse de reshootlarla falan kirpip duzelttiklerini dusunuyorum. Komple teorisi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Komplo teorisi yok burada, direk oyle. Sonraki bolumlerin cekimi daha yeni basliyordur, once pilotu saliyorlar iste hata oldu diye, ona gore cekmeye devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 morningstar asdasd :D cok begendim ben, ceksinler izlenir :P gerci amerikada tutar mi bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Ahah 2. bölüm çıktı bugün şunu izlerken salak salak sırıtarak izliyorum ya haha çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Uyarlama oldugunu unuttugunuz surece izlenebilir, eglenceli. Ama ne zaman ki Mazikeen filan ciksin, bozuluyor bu =( Lucifer okumamis olanlar rahatca izlesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 e yani o konulardan hiç bi fikrim bile yok(standart lucifer hikayeleri dışında). Bağımsız düşünülürse yapım kurgu sevdirdi kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Cakma Californication gibi birsey olarak bakmak lazim. Yoksa direk cinayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Aynen bende o kafada izledim californication devil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Gerge senin yazdığın kitaplar normal kitap mı yoksa çizgi roman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Cizgiroman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Şu paticikten ne çok şey öğreniyorum ben. Umarım biraz bişeyler katabiliyorumdur. Bunu da paticik olmasa nereden duyucam da merak edicem de izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Aaa bu mazikeeeni anımsıycam biyerden diyordum https://assets-cdn-image.movielala.com/movielala/image/upload/v1452554981/56943adf88b8c611330001d1.jpg Bizim naivia imiş spartaküsteki http://tr.web.img1.acsta.net/r_640_600/b_1_d6d6d6/medias/nmedia/18/79/49/00/19788047.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2ci bölümü de devirdim, bu dizi izlenir, gayet eğlenceli gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sostizm said: Şu paticikten ne çok şey öğreniyorum ben. Umarım biraz bişeyler katabiliyorumdur. Bunu da paticik olmasa nereden duyucam da merak edicem de izliycem. Asil cizgiromani oku abi, insanustu bir kaliteye sahip. Inanilmaz iyi bir eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Ok dinliycem önerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 GERGE said: Asil cizgiromani oku abi, insanustu bir kaliteye sahip. Inanilmaz iyi bir eser. Hangisi o ? 2016 çıkışlı var bitane Lucifer - Son of Ultron-Empire diyor ? o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Once sunu oku, Sandman'in ortalarinda bir spoiler. Cok bir sey spoiler etmiyor oyku icinde, ama Lucifer bundan cikiyor: Lucifer had ruled as Lord of Hell for 10,000,000,000 years after rebelling. Over that time, he had manipulated the various demons of Hell against each other, provided a place for dead mortals to be tormented, and led the war against Heaven. However, at some point during his rule, he had become bored with his existence. He became tired of the various stereotypes and prejudices that mortals held of the Devil, such as the idea that he purchased and traded for souls, which were largely untrue, and that he forced mortals to commit evil acts. He had become tired of his reign over Hell, and felt it an unfair punishment that he should have to rule there forever simply because he once rebelled. In the Sandman story "Season of Mists", Lucifer expels all demons and damned souls from Hell before locking Hell's gates and handing over the key to Hell to Dream of the Endless, the title character of the Sandman series. Eventually, control of Hell was handed over to two angels, Duma (the angel of silence) and Remiel (set over those who rise), while Lucifer simply retired to Earth, initially to Perth, Western Australia and later to Los Angeles, California. Ardindan 3 sayilik The Morningstar Option denen miniseri okunacak, bu Lucifer'in oykusune giris yapiyor. Sonra Lucifer'in kendisi okunacak. Mini serinin ve ana serinin cizeri farkli bu arada. Ana serinin cizeri de cok basarili. Torrent'ten bulursun hepsini. Ozgur irade hakkinda okudugum en iyi edebiyat eseri hala. Elaine Belloc gibi mukemmel karakterlere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 The Yahweh Dance gibi, The House of the Windowless Rooms, Crux gibi oykuleri okuyunca icinde neden bu dizinin bir uyarlama olarak cildirtici oldugunu anlayacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sostizm said: Aaa bu mazikeeeni anımsıycam biyerden diyordum https://assets-cdn-image.movielala.com/movielala/image/upload/v1452554981/56943adf88b8c611330001d1.jpg Bizim naivia imiş spartaküsteki http://tr.web.img1.acsta.net/r_640_600/b_1_d6d6d6/medias/nmedia/18/79/49/00/19788047.jpg yanlıs resim abi 2. koyduğun spartacus un lavuklusuydu arrow da oynuyo hatyta şimdi doğrusu bu; http://vignette3.wikia.nocookie.net/spartacus/images/d/dd/Naevia-gota.jpg/revision/latest?cb=20130717184015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Oooo doğru doğru. Sağol düzeltme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Gostermeyin sunu ya. Mazikeen =( Bir karakter bu kadar carptirilabilir yani, bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 orjini nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/78/55/fa/7855faf552b6927c7a89930c993bf9ba.jpg Onemli olan davranislari ama. Karakteri tamamen farkli, Mazikeen degil yani kesinlikle. Ozgun bir karakter olmus. Nasil oldugunu anlatmayayim simdi, okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar