Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dişi kedi kısırlaştırma

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

yarın beşiktaş vetplus götürücem 450tl (sokak kedisi normalde 600 civarı dedi) 5 gün bakımla + ölürse bilmem ne diye bişey imzalatıcaz dediler normal mi o? uygun mu fiyat vs

ha bir de kızgınlığının sonlarında, veteriner bi şey olmaz dedi

http://www.vetplusveteriner.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 5 gün bakım falan para koparma olayı bence. Benim ablamda veteriner hekim şu ana kadar kısırlaştırma ameliyatı sonrası kediye 5 gün bakıldığını görmedim, kemik ameliyatımı bu 5 gün bakılsın, kediye maksimum ayılıncaya kadar bakarsın o da 1-2 saat, hatta kedinin kendi bildiği yerde evinde uyanması çok daha iyi kedi için.
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

Bu 5 gün bakım falan para koparma olayı bence. Benim ablamda veteriner hekim şu ana kadar kısırlaştırma ameliyatı sonrası kediye 5 gün bakıldığını görmedim, kemik ameliyatımı bu 5 gün bakılsın, kediye maksimum ayılıncaya kadar bakarsın o da 1-2 saat, hatta kedinin kendi bildiği yerde evinde uyanması çok daha iyi kedi için.

yok olay öyle değil. 4-5 kere sokak kedisi kısırlaştırmak durumunda kaldım ben de. ameliyattan sonra kediyi alma durumum yoktu ev şartlarından dolayı. ameliyatı yapan kliniğin kedinin sokağa bırakılabileceği güne kadar bakımı klinikte yapması tek çözümdü. hatta bahsi edilen 5 gün bile az geebilir kedi eğer biraz yavaş iyileşirse veya normal yemeye başlamazsa.

benim veterinerim sağolsun götürdüğüm sokak kedilerine bakım için benden herhangi bir extra ücret talep etmedi bugüne kadar.

burada birkaç arkadaş da todesengel'e benzer şeyler söylemiş ama hepsi kendi kedilerinden bahsediyorlar. yoksa ben de çamur'umu ameliyat edildiği gün eve getirmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir de aksoy veteriner 300 TL aldı benden. Test falan yaptı ameliyat öncesi. Yandan 1-2 cm delik yöntemi ile yaptı.Bu önemli çünkü eski usül karından epey yarıyor bazı veterinerler. Orada kalmadı bizim kedi. Zaten 2-3 saat sonra kendine geldi. Sabaha kadar sarhoş takıldı. 2. gün zıplamaya kafasında ki şapkayı çıkarmaya çalıştı. 1 haftaya kalmadan dikişleri falan düştü eskisi gibi takılmaya devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...