WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yarın beşiktaş vetplus götürücem 450tl (sokak kedisi normalde 600 civarı dedi) 5 gün bakımla + ölürse bilmem ne diye bişey imzalatıcaz dediler normal mi o? uygun mu fiyat vs ha bir de kızgınlığının sonlarında, veteriner bi şey olmaz dedi http://www.vetplusveteriner.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ölürse para alıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 biz öyle şeyler imzalamadık valla. ne imzalatırsa imzalatsın kedi orda ölürse veteriner dayaktan kurtulamaz. o dayağı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 vetplus bu arada karıştırmışım bi de eski usul boydan açmıyoruz vs dedi ondan fiyat boyleymiş giden bilen var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İzmir de KsK Aksoy da gayet iyi bir veteriner de 300 TL aldılar benden. Pazarlık falan yoktu. Sokak kedisi götürsem biraz daha indirim yapardı herhalde. Fiyat çok yüksek. Bizim kediye yandan 2-3 cm delik ile kısırlaştırma yapıldı. Eski usül değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6nwhoESzAMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Seni kısırlaştırsalar hoşuna gider miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Gitmezdi ama ben kedi değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 450-600 tl biraz yüksek. 5 gün bakım fiyata dahilse en düşüğünden 100 tl bakım için düşebiliriz ama yine de yüksek. ama bilmiyorum belki beşiktaş'ta fiyatlar o cıvardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 5 gun bakım dahil, normalde 600müş sokak kedisi diye 450 yaptılar işte, daha once gitmemiştim oraya ama 7 24 açık iyi bi yer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bu 5 gün bakım falan para koparma olayı bence. Benim ablamda veteriner hekim şu ana kadar kısırlaştırma ameliyatı sonrası kediye 5 gün bakıldığını görmedim, kemik ameliyatımı bu 5 gün bakılsın, kediye maksimum ayılıncaya kadar bakarsın o da 1-2 saat, hatta kedinin kendi bildiği yerde evinde uyanması çok daha iyi kedi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben gündüzleri evde olmadığım için daha iyi olacak o bakım olayı ilaç antibiyotik vs beşiktaş levent tarafları uygun bana oralarda fiyatlar hakkında ve veterinerler hakkında bilgisi olan varsa diye şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kedi kısırlaştırmayi takiben 2 saat sonra yollanır eve, 5 günde para kazanmak harici mantık yok.siz evde olmasanizda hiçbir farkı yok, Elizabeth tak kafaya bir gün yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 beşiktaşta barbaros veteriner kliniği var. orayı tavsiye ederim, gözün arkada kalmaz. 7/24 açık değil sanırım ama acil numaraları var gece falan bişey olursa arayabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 3 dişi kedi kısırlaştırttık biz de hiç öyle veterinerde falan kalmadı parası da çok ayrıca ev de 1 hafta da nerdeyse tamamen iyileşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Todesengel said: Bu 5 gün bakım falan para koparma olayı bence. Benim ablamda veteriner hekim şu ana kadar kısırlaştırma ameliyatı sonrası kediye 5 gün bakıldığını görmedim, kemik ameliyatımı bu 5 gün bakılsın, kediye maksimum ayılıncaya kadar bakarsın o da 1-2 saat, hatta kedinin kendi bildiği yerde evinde uyanması çok daha iyi kedi için. yok olay öyle değil. 4-5 kere sokak kedisi kısırlaştırmak durumunda kaldım ben de. ameliyattan sonra kediyi alma durumum yoktu ev şartlarından dolayı. ameliyatı yapan kliniğin kedinin sokağa bırakılabileceği güne kadar bakımı klinikte yapması tek çözümdü. hatta bahsi edilen 5 gün bile az geebilir kedi eğer biraz yavaş iyileşirse veya normal yemeye başlamazsa. benim veterinerim sağolsun götürdüğüm sokak kedilerine bakım için benden herhangi bir extra ücret talep etmedi bugüne kadar. burada birkaç arkadaş da todesengel'e benzer şeyler söylemiş ama hepsi kendi kedilerinden bahsediyorlar. yoksa ben de çamur'umu ameliyat edildiği gün eve getirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dişi kediyi bilmiyorum ama erkek kedi 1 gece kaldı sadece sonra eve aldık. Hatta ona da gerek yok dedi veteriner ama ne olur ne olmaz geceyi orda geçirsin diye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bizim veterinerde 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 İzmir de aksoy veteriner 300 TL aldı benden. Test falan yaptı ameliyat öncesi. Yandan 1-2 cm delik yöntemi ile yaptı.Bu önemli çünkü eski usül karından epey yarıyor bazı veterinerler. Orada kalmadı bizim kedi. Zaten 2-3 saat sonra kendine geldi. Sabaha kadar sarhoş takıldı. 2. gün zıplamaya kafasında ki şapkayı çıkarmaya çalıştı. 1 haftaya kalmadan dikişleri falan düştü eskisi gibi takılmaya devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Arkadaşlar kedimizi kisirlastiriyoruz da. Bir sey sormak istedim. Kizginlik bittikten 2 hafta sonra yapilmasi gerek gibi şey duydum diye hatırlıyorum. Var mıydı böyle bir sey? Daha bir hafta oldu beklesem mi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 2 hafta iyidir. hormonlar yüzünden kanama artıyor yoksa. hormonların geçmesini bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 biteli 1 hafta olduysa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar