Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Liebe said:

çocuğa 10 bin lira yolla dava var mı ne diyolardı, bu da bin tl yollayın krediyi kapatıp hemen yenisini çekip yollayayım diyodu alıyodu parayı asdfds 3 aşağı 5 yukarı böyle bişi

arabayı satıp yollıycam size parayı, ipotekli araba ama ipoteki kaldırmak için para yollayın hemen satayım diyo aaskghdfas

abi araba satışı işi çok riskli hep.

ben mesela arabayı üstüme aldım sonra bankaya gittik. bankada para çıkışmadı falan adam acaip stres oldu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Kardes sen bu kafayla bu yasa kadar nasil geldin allaskina?

Hicmi telefoncudan telefon almadin ya da muhattap olmadin, hepsi cakal bunlarin. 300'e alip 500'e satan adam uygun teklif asla vermez, kadin degil afrodit olsa yapmaz turkiyede. Simdi 300 liralik siktiriboktan cin mali note 4 yollasa sictin. Hic yollamasa da sictin, telefonunu da, parani da kendi isteginle yollamis durumdasin hic bir hakkin yok. Yanlis yaptigimi bende biliyorum diyosun sirf muhalefet olmak icin de, su forumda 100 tane adam var sana yapma etme diyen bastan. Sidik yaristiracagina biraz kulak ver, bi cogumuz buarada böyle seyleri yasayip görup gecirmis adamlariz.

Insallah telefon gelir dolandirilmazsinda, biz yanimis oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

büyük bir heyecanla beklemiyor muyuz şunu..

benc emal gelecek ama note 4 değil noté IV çıkacak içinden, şangayın arka sokaklarında tezgah üstü üretim

anteni falan da varsa karasal trt müzik de çeker

kore'de üretilen orjinal samsunglar da tv anteni bulunuyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...