Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ya bu yaptığımın saçma ve aptalca bir şey olduğunu ben de biliyorum. Yaptık bir hata, daha da böyle garantisiz iş yapmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kermit said: Liebe said: çocuğa 10 bin lira yolla dava var mı ne diyolardı, bu da bin tl yollayın krediyi kapatıp hemen yenisini çekip yollayayım diyodu alıyodu parayı asdfds 3 aşağı 5 yukarı böyle bişi arabayı satıp yollıycam size parayı, ipotekli araba ama ipoteki kaldırmak için para yollayın hemen satayım diyo aaskghdfas abi araba satışı işi çok riskli hep. ben mesela arabayı üstüme aldım sonra bankaya gittik. bankada para çıkışmadı falan adam acaip stres oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 o adamın hatası. ben araba alırken adamla gittik. parayı çektim koydum çantama. sonra notere gittik işlemleri yaptık, o esnada noterin önünde balya balya tl leri herife verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 elesso said: abi araba satışı işi çok riskli hep. ben mesela arabayı üstüme aldım sonra bankaya gittik. bankada para çıkışmadı falan adam acaip stres oldu hehe konu o değil gerçi ama olsun salkdjsalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yolda giderken elemanin biri elindeki cantali aliverseydi o balya balyalari gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dworgian said: kermit said: böyle bişi çıkmasında khjasdasd http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU asdlkjhsaldjsa abi resmen şundan daha iyi; elma logosuna faça atmışlar %100 türk malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kardes sen bu kafayla bu yasa kadar nasil geldin allaskina? Hicmi telefoncudan telefon almadin ya da muhattap olmadin, hepsi cakal bunlarin. 300'e alip 500'e satan adam uygun teklif asla vermez, kadin degil afrodit olsa yapmaz turkiyede. Simdi 300 liralik siktiriboktan cin mali note 4 yollasa sictin. Hic yollamasa da sictin, telefonunu da, parani da kendi isteginle yollamis durumdasin hic bir hakkin yok. Yanlis yaptigimi bende biliyorum diyosun sirf muhalefet olmak icin de, su forumda 100 tane adam var sana yapma etme diyen bastan. Sidik yaristiracagina biraz kulak ver, bi cogumuz buarada böyle seyleri yasayip görup gecirmis adamlariz. Insallah telefon gelir dolandirilmazsinda, biz yanimis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 en son salatalik geliyordu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 salatalık gelse yine iyi, vücuda besin girer kafası çalışmaya başlar biraz gerçi salatalıktan ne alacak ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 BabacumMostors said: büyük bir heyecanla beklemiyor muyuz şunu.. benc emal gelecek ama note 4 değil noté IV çıkacak içinden, şangayın arka sokaklarında tezgah üstü üretim anteni falan da varsa karasal trt müzik de çeker kore'de üretilen orjinal samsunglar da tv anteni bulunuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ne bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Başka bir yerden note 4 imei'si bulmadıysa kayıt ettirmiş. ithalat yolu ile kaydedilen imei yazıyor, telefon geldiğinde kayıtlı olmuyor böyle olunca.satarken mi kaydettiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ses soluk çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Hanim abla nefes nefese harcıyordur parayi, başkada ses cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yat aldı kendine 500 lirayla sdf Önümüzdeki hafta telefon elime ulaşırsa haber vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Abla ufak çaplı keriz silkeleme operasyonu yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kadının bilgilerini ifşa et bari sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 adamdaki rahatlıga bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kadına yazık ya, hiç çelıncing olmamış ki kendini geliştirebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Turkiye.gov.tr'den üstüme kayıtlı cep telefonu var mı yok mu öğrenebilir miyim? Kadın benden tc istemişti. Sanırım üstüme yaptı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 aramaya inanin.. google.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kimlik numarani istedi? Vekalet de istedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 baska ne istedi o kadin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 IMEI Kayıt Hakkı Sorgulama'ymış. Kayıt yaptırabilirsiniz. Çıktı. Demekki üstüme yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar