Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bu jet fadil nasil dolandiriyo milleti bu kadar basit birsekilde diye sasiriyoruz bir de. alin size canli ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kadına beleş para yetmemiş, bir de üzerine telefon istiyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Amk ya kadın telefon geldikten sonra yollicam note 4'ü dedi tutturdu. Yolladım bende G3'ü artık tren çıktı. Rezil olursak tam rezil oluruz artık. Olm mal misin hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Mal mı olup olmadığımı önümüzdeki hafta öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kadin simdi bir de mesaj aticak, param bitti ucak parasi yollarsan istanbula gelicem canim orada gorusuruz diye. onu da alicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kontor cetesini dolandıran cocuk geldi aklıma ters-psikoloji jahgfdljada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 boşver giden telefon olsun ya böbreğini isteseydi? Bunun dışında umarım telefon gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Mal mı olup olmadığımı önümüzdeki hafta öğrenicez. Telefon gelir insallah da olay telefonu alman degil. Kumar oynuyorsun su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 niye güvenli e-ticaret (get) yapmadın? karşı taraf mı kabul etmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 pascalnouman said: kontor cetesini dolandıran cocuk geldi aklıma ters-psikoloji jahgfdljada bu olay neymiş yahu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 linki vardi forumda ya hatta cocuk aldıgı parayla gidip ayped almisti kahgsdadahj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 çocuğa 10 bin lira yolla dava var mı ne diyolardı, bu da bin tl yollayın krediyi kapatıp hemen yenisini çekip yollayayım diyodu alıyodu parayı asdfds 3 aşağı 5 yukarı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bence bi psikiyatri kliniğine görün. Sağlıklı olsan parayı geri gönder derdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Amk ya kadın telefon geldikten sonra yollicam note 4'ü dedi tutturdu. Yolladım bende G3'ü artık tren çıktı. Rezil olursak tam rezil oluruz artık. troll di mi? troll di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Açık çek verdim kadına ya :D İnşallah bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 anhora şimdi bi şey soracağım. bu alışveriş sürecinde muhattap olduğun kişi erkek olsaydı bu alışverişi bu şekilde yapar mıydın? yolla gardaş ben de yollayacam gelince deseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Yapmazdım. Kadın abla gibi yaklaştı ne bileyim safım kandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 anhora sen isid'e karsi savasa falan katilsana. daha faydali olursun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abartmiyorum ya. bayagi ona uygun bi insan oldugunu dusunuyorum. zaten 10 dakika falan anlatsak, hemen safimiza cekebiliriz seni. 15 dk ugrasla isid'e de katilabilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Abartmıyo, haklı. Başka mesajlarına da bakıyorum onlarda da bu çocuk fedai olmalı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fizban said: abartmiyorum ya. bayagi ona uygun bi insan oldugunu dusunuyorum. zaten 10 dakika falan anlatsak, hemen safimiza cekebiliriz seni. 15 dk ugrasla isid'e de katilabilirsin zaten. 13:15-13:30 hadi dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bi dakka ik'daki ablaya soyleyeyim, o arasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar