Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Elektronikçi değilim de ne bileyim servismiş onlar güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Esh said: Genetik bilimine her zaman inanmisimdir. ahahh hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ya kesin saçmalamayı da işe yarar bir cevap verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 500 daha yolla 6 plus iste bence , ios daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Cacik haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Oha çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 içine dinleyici koymuslar o telefonun, sana aylar sonra şantaj yapacaklar her ay 300-500 ne kopartırlarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bence baban da bi 500 fişeklesin telefonunu yollasın onun da telefonu yenileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 mahalleden bickin bir delikanliya yol parasi ve gerekli adres/tel vs ver gidip kadini tokatlayip teli getirsin. teli teslim alinca cebine 400-500 biseyler koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Anlaşıldı buraya yazmak hataydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Esh said: Genetik bilimine her zaman inanmisimdir. ahahahahah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bu konu hiç bitmesin ya, hayatımda bişeyler kötü gittikçe bakıp güleyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Cacik said: 500 daha yolla 6 plus iste bence , ios daha iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Esh said: Genetik bilimine her zaman inanmisimdir. Kaç yıldır forumdayım,bundan daha yerinde laf görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Son mesaj gercek mi ya kadin pztesi falan diyince inanmis mi gercekten baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Bu noktada hala troll olmadığına inanan var mı I lan... Adam bait üstü bait atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Yok ya keşke bait olsa. Adam ısrarlı bu konuda. Kadın ne derse inanıyor hala. Babasına oğlunuz bir alt dudak verirse telefonu gönderirim demiş olsa, şahsen gelip de mi vereyim yoksa kesip postaya mı vereyim diye soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Esh said: Genetik bilimine her zaman inanmisimdir. http://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeBrhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 E forumdan biri kadını arayıp konuşmamış mıydı, sana telefona çıkmazken forumdaki birine çıkıp da satacakmış gibi pazarlık etmemiş miydi? Hala nasıl kadının hikayesinde bir güven aralığı olabileceğini düşünüyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Anlaşıldı buraya yazmak hataydı zaten. hacı kafan dumanlı mı senin? bi postta aptallık ettim, bi postta atar, bi postta buraya yazmak hata, 5 tane şöyle postun var. şizofreni mi var çık bi ormana falan gir kendini bul ruhani yürüyüşe çık ben napıyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yaw diyorum, bait değilse çok ciddi sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 daha saflarini gordum ben. bence normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Marty said: daha saflarini gordum ben. bence normal. hacı adama telefonda banka hesapların pkklarda demişler diye 300.000 tl yi çöp kutusuna bırakan oldu bizim semtte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar