Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Anhora said:

Of yemin ederim üstümden büyük bir yük kalktı. Telefonu bulmuş kadar rahatladım. Söyledim babama, normalde kızardı da, eşref saatine denk geldim, geçmiş olsun oğlum sıkma canını, bulunur telefon para da sana akıl cezası olarak kalır dedi.

Bence sen baban boyle seker gibi bir adam oldugu icin kaybediyorsun. Adam alttan alacagina agzinin ustune bir tane carpip harcligini kesseydi iste o zaman hayatinin yonu degisirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim.

AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Anhora said:

Of yemin ederim üstümden büyük bir yük kalktı. Telefonu bulmuş kadar rahatladım. Söyledim babama, normalde kızardı da, eşref saatine denk geldim, geçmiş olsun oğlum sıkma canını, bulunur telefon para da sana akıl cezası olarak kalır dedi.

Bence sen baban boyle seker gibi bir adam oldugu icin kaybediyorsun. Adam alttan alacagina agzinin ustune bir tane carpip harcligini kesseydi iste o zaman hayatinin yonu degisirdi.

Çözüm değil o dediğin. Evet anlayışlı yaklaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hala trollüyor musun eğlenmek için yoksa ciddi misin anlamadım ama ciddiymiş gibi yaklaşmam lazım tabii, bundan sonra burnunun dikine gitme bence. Sana başka bi ülkede yaşamak vs ile ilgili yorum yapıldığında da iplemediğini hatta kızdığını fln hatırlıyorum da, burada insanların dili sivri de olsa akılcı yorum yaparlar genelde. Ha tabii dalga geçilecekse de en ağır şekilde yapılıyor genelde ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi trol değil ya. Evet yaptık bir eşeklik. Hiç kâle almıyorum sanılmasın, tabi ki dikkate alıyorum yazılanları. Ama bazılarınız gereğinden fazla laubali yorumlar yazıyorlar.

Bu arada polis merkezinden geliyorum. İşlem başlattık. Bundan sonrası adliyenin işi dediler. Sana geri dönerler senin bundan sonra beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok, 1 ayda da bulunur 1 yılda da deyip gönderdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ne bileyim ya. Para batıyor bana durmadan bir şeyleri upgrade ediyorum.

Adam çelişkilerle dolu.

Para batıyor olsa "ucuza gelsin yea" kurnazlığına tenezzül etmezsin ki. Seninki bildiğin ucuz şark kurnazlığı olmuş, sor bakalım büyük büyük dedene falan boğazdan arsa satmışlar mı.

Konunun özeti ucuz kurnazlığın hakettiğini bulması olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Evet geriye kalan 70 milyon insan gibi ben de ucuza alırsam karlı çıkarım derdindeyim. Sokağa dökücek paramız yok.

İşte ucuza almaya çalışmakla kurnaz olmak arasında ince bir çizgi var. Herhangi bir malı, üreticisinin belirlediği minimum fiyatın çok daha altında almaya çalışırken dolandırılanları haklı bulamıyorum ben. Herkes salaktı çünkü apple store'dan garantisiyle bilmemnesiyle iphone'a o kadar para verirken sen gidip aynısını çok daha ucuza alacaksın.

Kasa olma yolunda sağlam adımlarla yürüyorsun, böyle devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

anneler babalar yeni nesli fanusta mı yetiştiriyor nedir, böyle internetten okuduklarından kendini bilge sanma, diğer yanda saftiriklik seviyesinde iş bilmemezlik. hiç mi yol yordam öğrenmedin şu yaşına kadar, belki 50 kişi uyardı seni süreçte, hala diyorsun ki ucuza mal almak istiyorum sokağa atacak param yok. ulan asıl böyle sokağa paranı atıyorsun, ucuza almak böyle mi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi akakcede 10 lira kar etcem Diye en ucuz yeri secen adamlar bunlar sdfsd

Sonra 1 ay stoga girmesini bekler malin

bingildak said:

aldığın risk ile hedeflediğin kazanç eğrisi vardır

1300 tl e garanti bir yerde satılıyorsa

1235 tl diye güven vermeyen yerden almazsın

65 tl kazanıcam diye 1235 tl risk edilmez çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...