SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 konuyu yeni okudumda millet sana o kadar yapma etme eyleme dedikten sonra konunun trollenmesine kizamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 hala ihtiyacın var ise 400 e takaslarım bendeB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Of yemin ederim üstümden büyük bir yük kalktı. Telefonu bulmuş kadar rahatladım. Söyledim babama, normalde kızardı da, eşref saatine denk geldim, geçmiş olsun oğlum sıkma canını, bulunur telefon para da sana akıl cezası olarak kalır dedi. Bence sen baban boyle seker gibi bir adam oldugu icin kaybediyorsun. Adam alttan alacagina agzinin ustune bir tane carpip harcligini kesseydi iste o zaman hayatinin yonu degisirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim. AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 başlık son gördüğümden beri baya yürümüş değişmeyen tek şey op'nin saflığı http://www.superlife.estranky.cz/img/mid/537/nelson.gif.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 deadwoll said: Anhora said: Of yemin ederim üstümden büyük bir yük kalktı. Telefonu bulmuş kadar rahatladım. Söyledim babama, normalde kızardı da, eşref saatine denk geldim, geçmiş olsun oğlum sıkma canını, bulunur telefon para da sana akıl cezası olarak kalır dedi. Bence sen baban boyle seker gibi bir adam oldugu icin kaybediyorsun. Adam alttan alacagina agzinin ustune bir tane carpip harcligini kesseydi iste o zaman hayatinin yonu degisirdi. Çözüm değil o dediğin. Evet anlayışlı yaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Valla hala trollüyor musun eğlenmek için yoksa ciddi misin anlamadım ama ciddiymiş gibi yaklaşmam lazım tabii, bundan sonra burnunun dikine gitme bence. Sana başka bi ülkede yaşamak vs ile ilgili yorum yapıldığında da iplemediğini hatta kızdığını fln hatırlıyorum da, burada insanların dili sivri de olsa akılcı yorum yaparlar genelde. Ha tabii dalga geçilecekse de en ağır şekilde yapılıyor genelde ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yok abi trol değil ya. Evet yaptık bir eşeklik. Hiç kâle almıyorum sanılmasın, tabi ki dikkate alıyorum yazılanları. Ama bazılarınız gereğinden fazla laubali yorumlar yazıyorlar. Bu arada polis merkezinden geliyorum. İşlem başlattık. Bundan sonrası adliyenin işi dediler. Sana geri dönerler senin bundan sonra beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok, 1 ayda da bulunur 1 yılda da deyip gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aynı hesaba 500 lira daha göndermeyi deneyebilirsin. ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Glatheros said: aynı hesaba 500 lira daha göndermeyi deneyebilirsin. ya tutarsa? http://inciswf.com/hahahah.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hayırlı olsun kenks,gm trader olmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 baba parası yiyosun bi de telefonu 500 lirayı kaptırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Ne bileyim ya. Para batıyor bana durmadan bir şeyleri upgrade ediyorum. Adam çelişkilerle dolu. Para batıyor olsa "ucuza gelsin yea" kurnazlığına tenezzül etmezsin ki. Seninki bildiğin ucuz şark kurnazlığı olmuş, sor bakalım büyük büyük dedene falan boğazdan arsa satmışlar mı. Konunun özeti ucuz kurnazlığın hakettiğini bulması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Evet geriye kalan 70 milyon insan gibi ben de ucuza alırsam karlı çıkarım derdindeyim. Sokağa dökücek paramız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sana 2 tane deyim/atasözü yolluyorum hayatın boyunca unutmaman dileğiyle; ucuz etin yahnisi yavan olur, kasa her zaman kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Daha önce de duymuştum bunu patide; "Kasa her zaman kazanır." O zaman kasa olmak lazım demiştim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Sokağa dökücek paramız yok. http://i.imgur.com/OFcHOGh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Evet geriye kalan 70 milyon insan gibi ben de ucuza alırsam karlı çıkarım derdindeyim. Sokağa dökücek paramız yok. İşte ucuza almaya çalışmakla kurnaz olmak arasında ince bir çizgi var. Herhangi bir malı, üreticisinin belirlediği minimum fiyatın çok daha altında almaya çalışırken dolandırılanları haklı bulamıyorum ben. Herkes salaktı çünkü apple store'dan garantisiyle bilmemnesiyle iphone'a o kadar para verirken sen gidip aynısını çok daha ucuza alacaksın. Kasa olma yolunda sağlam adımlarla yürüyorsun, böyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 anneler babalar yeni nesli fanusta mı yetiştiriyor nedir, böyle internetten okuduklarından kendini bilge sanma, diğer yanda saftiriklik seviyesinde iş bilmemezlik. hiç mi yol yordam öğrenmedin şu yaşına kadar, belki 50 kişi uyardı seni süreçte, hala diyorsun ki ucuza mal almak istiyorum sokağa atacak param yok. ulan asıl böyle sokağa paranı atıyorsun, ucuza almak böyle mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aldığın risk ile hedeflediğin kazanç eğrisi vardır 1300 tl e garanti bir yerde satılıyorsa 1235 tl diye güven vermeyen yerden almazsın 65 tl kazanıcam diye 1235 tl risk edilmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ANHORA KARDEŞİM SENİNLE ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞ FIRSATINI KONUŞMAK İSTİYORUM MEGAHOLDİNGS DİYE. VAKTİN VARSA SİMİT SARAYINDA GÖRÜŞELİM MUTLAKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 olum millet sana burda nerdeyse yalvardı lan verme verme diye. sen gene gittin hem telefonu gönderdin hem parayı gönderdin. napalım dalga geçmeyelim de. tecrübe oldu işte sana da boşver daha da tırmalama sonuçta akıl sik değil ki insana sokasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Keynes konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi akakcede 10 lira kar etcem Diye en ucuz yeri secen adamlar bunlar sdfsd Sonra 1 ay stoga girmesini bekler malin bingildak said: aldığın risk ile hedeflediğin kazanç eğrisi vardır 1300 tl e garanti bir yerde satılıyorsa 1235 tl diye güven vermeyen yerden almazsın 65 tl kazanıcam diye 1235 tl risk edilmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar