Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

btw bugun resmi tatil. Vergi dairesi, kargo falan kapali olur. Onu farketseydin keske.

Bir de abi oyle para yolla bir mi gozunu seveyim :(

Bence hala sansin varsa hemen bankayi arayip eftyi falan durdur.

Şu mesajı ciddiye al, eft idiyse ve yollanmadıysa henüz durdur hemen
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Abi 30-40 sn de geçiyor hesaba, siz nasıl EFT yapıyorsunuz ? Gitmiştir o para çoktan alıcı hesaba.

5'ten sonra falan yaptıysa bir ihtimal Çarş sabaha kalmıştır. O da havale değil EFT ise.

Adam mesai saatinden sonra yazmış parayı gönderdim şimdi diye. Mesai saatinden sonra EFT ertesi güne kalıyor. Bugün de resmi tatil olduğundan yarına geçer para hesaba.

Havale falan yaptıysa tam bilmiyorum prosedürü ama EFT yaptıysa bir şansı var.

G3 + 500 liraya kimse Note 4 vermez. G3'ün 2. eli 800 lira falan note 4 2200 lira mı neydi sanırım, yanlış biliyor da olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Kithnos said:

Abi 30-40 sn de geçiyor hesaba, siz nasıl EFT yapıyorsunuz ? Gitmiştir o para çoktan alıcı hesaba.

5'ten sonra falan yaptıysa bir ihtimal Çarş sabaha kalmıştır. O da havale değil EFT ise.

Adam mesai saatinden sonra yazmış parayı gönderdim şimdi diye. Mesai saatinden sonra EFT ertesi güne kalıyor. Bugün de resmi tatil olduğundan yarına geçer para hesaba.

Havale falan yaptıysa tam bilmiyorum prosedürü ama EFT yaptıysa bir şansı var.

G3 + 500 liraya kimse Note 4 vermez. G3'ün 2. eli 800 lira falan note 4 2200 lira mı neydi sanırım, yanlış biliyor da olabilirim.

Mesai saatinden sonra olduğunu görmemiştim. Int bankacalığından gir bak, paran gitmedi ise ara hemen telefonla. Hatta yine de ara sor, durdurabiliyor muyuz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar risk neden valla , ortalık dolandırıcı kaynıyorken. 2 gün öncede radyodan s5 reklamanına kanıp ( Araba var sıfır , depo(su) dolu neden gitmiyor diye soruyolar bilene s5 veriyoruz diyor tabi neyin s5'i :) ) arayan var mı dır demiştim , iş yerinde operatör beni geçen hafta kazıkladılar dediydi. İnşallah alırsın ama zor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...