miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 DD olsun,dolandırıcının dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bu nasi oldu ? Dolandirici dostu da iyiymis aslinda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 WaNTeD said: Anhora said: Eğer gerçekten dolandırıcılık gibi bir şey çıkarsa Keriz title'ına hayır demem. keriz iyi keriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yetmedi bi de link verdim title'a. Bu konuya geliyo. lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 saf guzeldi ya hem saf hem temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 link iyi olmuş skdfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya di benm vizyon banimi acarmisin pls lordum valla sucum yok teget gecmismi diye bakarken ban yedigimi gordum sdf hazir yakalamisken seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 di said: Yetmedi bi de link verdim title'a. Bu konuya geliyo. lololol gördüğüm en kötü title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 1 aylik banin var. Dolunca acicam. Iyice akillanirsin o zamana, kitap falan hep unutursun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya postlarim duruyor hala konuda. demek ki silincek postum bile yok ama banim var hayat cok acimasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Olmamış bu title,sanki düğünde altınları alıp kaçan gelının saf kocası gıbı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 keko, naif, GM Trader falan gibi kısa öz olmalıydı bööle 2 satır felan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GM Trader yaptim hadi. Link var nasilsa, unutan tiklayip bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahahahah eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 şaka mı bu başlık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 baslık degil baslatanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 söylenecek laf yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 gm trader iyi olmadı bence. bi süre sonra unutulacak zaten konu adam forslu iyi bi şeymiş gibi taşıyacak title ı gm diye. keriz koyacaktınız, kendisi demişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ^imam haklı. Apti olsun bence title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GM Trader bu baslıga linklenmis gayet gelecek nesiller icin de bilgilendirici olacaktır asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 gm trader ne lan olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 keriz olsun title ya gm trader ne öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 barzik iyiydi ama kimse desteklemedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso said: bu link verilmişmiydi? tandık geldi mi :D http://www.maxicep.com/forum/konu/sahibinden-com-dolandiricilik.942579/ iki dolandırılan arkadaşın da da-de'leri ayrı yazamaması.. eklerden başla abi geçmiş olsun. tatlı olan değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kadın kimbilir kaç kişiyi dolandırdı ya. Memlekette mal çok. İngiltere'de de böyle 3. dünya ülke vatandaşları kazıklanıyor hep. Gumtree'den oda falan bakıyorum, Adam Waterloo'da "spacious room" diyor, 75£ per week yazıyor ilana, imkansız ötesi. "Kim yer lan bunu" diyorsun. Bir bakıyorsun, bir türk arkadaş böyle bir ev için konuşmuş, adam 3000£ kapora istemiş, bu da yollamış, "sonra ses çıkmadı adamdan" dedi üstüne. "Adım Dr. Zibabou Kolimbo, Zimbabwe'de 5.000.000 sterlinim var, parayı transfer edecek düzgün biri arıyorum."'a inanan tonla adam vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar