Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Yaz Sezonu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sezon sonu yaklasiyor, bu ana kadar severek izleyip sezonun en iyileri dediklerim sunlar (devam olanlari saymiyorum, izleyen izler onlari zaten). Belli bir sirada olmadan:

Rokka
Gate
Himouto
Overlord
Gangsta
Shimoneta
Castle Town Dandelion

Castle Town Dandelion pek izlenmiyor sanirim ama sevimli anime turunde zirvelere oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Charlotte 10

Yuu en uber güçleri kaptı kardeşlerinden. Herif godmode oldu. Bir sürü başka ability de var.

Yalnız şu kızıl vokalistin kör oluşunu anlattığı bölümde filan kesin bunun da yan etkisi olan bi yeteneği vardı kullana kullana kör oldu diye düşünüyordum, onu Yuu'nun abisine vermişler. Şimdi o özellik Yuu'ya geçti, +time warp.
Aynı yan etkiyi farklı farklı özelliklere vermezler herhalde.
Ability çalma da onun, başkası ondan çalabilir mi ya da başkasında time warp olabilir mi, pek sanmıyorum saçma olur.

Geriye bir ihtimal kalıyor, o da kızıl hatunun aslında Yuu olması ahahahah ^^
Ya beden ele geçirmeyi kalıcı olarak yapmayı keşfetti, ya da beden ele geçirip anında timewarp çakınca kalıcı hale geldi filan diye bağlayacaklar diye korkuyorum şimdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Charlotte #13

Nasıl ya? Bu mudur bu animenin olayı?
Sezon ortası filan sanıyorum ya ahahahahah
Suffering kısmını çok aceleye getiriyolar demek ki sonrasında sağlam bi arc gelicek filan diye bekliyorum, tamam bütün güçleri topladık animeyi bitirdik dediler öyle bitti.

Böyle başta 2 cour yapıcaklarmış ta sonra 13. bölümde filan "abi ben çok sıkıldım bunu çizmekten, burada bıraksak olmaz mı?" "oluur, tamam keselim bari" diyip bırakmışlar gibiydi final.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kekkai Sensen in yaptığı saçmalığı uzunca bir süre kimse geçemez artık diyordum, feci şekilde yanılmışım.
AllahYiyenin son 4 bölümünü kış sezonuna atmışlar, sezonu 9. bölümde kestiler ahahahahah

Neyse, Kekkai Sensen çıkmış onu izliyim bari. Onda ne olmuştu ne bitmişti hepsini unuttum gerçi, ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...