Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 LN daha ilerlemedi sanirim onda iki cour cikacak kadar. Devami gelir diye umuyorum ama 2-3 seneye filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Sezon sonu yaklasiyor, bu ana kadar severek izleyip sezonun en iyileri dediklerim sunlar (devam olanlari saymiyorum, izleyen izler onlari zaten). Belli bir sirada olmadan: Rokka Gate Himouto Overlord Gangsta Shimoneta Castle Town Dandelion Castle Town Dandelion pek izlenmiyor sanirim ama sevimli anime turunde zirvelere oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 charlotte trolluyor feci ama iyi trolluyor izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Charlotte tuhaf ya. Çok pis twist geldi, güzel olacak gibi gözüküyor. Joukamachi no Dandelion da çok eğlenceli. Akane'li bölümler aşırı tatlı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Charlotte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 şu charlotte'u iyi ki biriktirerek izlemişim... Adam Syler çıktı Rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Charlotte 10 Yuu en uber güçleri kaptı kardeşlerinden. Herif godmode oldu. Bir sürü başka ability de var. Yalnız şu kızıl vokalistin kör oluşunu anlattığı bölümde filan kesin bunun da yan etkisi olan bi yeteneği vardı kullana kullana kör oldu diye düşünüyordum, onu Yuu'nun abisine vermişler. Şimdi o özellik Yuu'ya geçti, +time warp. Aynı yan etkiyi farklı farklı özelliklere vermezler herhalde. Ability çalma da onun, başkası ondan çalabilir mi ya da başkasında time warp olabilir mi, pek sanmıyorum saçma olur. Geriye bir ihtimal kalıyor, o da kızıl hatunun aslında Yuu olması ahahahah ^^ Ya beden ele geçirmeyi kalıcı olarak yapmayı keşfetti, ya da beden ele geçirip anında timewarp çakınca kalıcı hale geldi filan diye bağlayacaklar diye korkuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 rokka no yuusha sezon finalini yaptı. yedinciyi beklemiyordum cidden. bu hızla giderse 5 sezon sürer herhalde bir novellerine bakacagım nasıl gidiyormuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yaa baby steps bittiiiiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Rokka v1'i uyarlamis sadece, devamini okurum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ne kadar kötüydü rokka ya abbow ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Rokka no Yuusha güzeldi. Devamı gelir mi, light novellara mı girişmek lazım? 12 Ama dürüst olmak gerekirse tekrar 8. muhabbetine girdiklerinde yok ebenin... demeden geçemedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Overlord'un son bolumu kaldi benim icin, sonra yillardir ilk kez takip ettigi anime olmayan biri olarak ortada kalacagim. 2-cour seriye baslamadim bu sezon hic, gecen sezondan kalanlar da bitti bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bayram seyran derken birikenlere dalınca arka arkaya 5 sezon finali, 1 de sezon arası izledim. efsane sezon oldu, bunların hepsi süper giderken bitişlerini de ucu açık bıraktılar hikayeleri bozmadan gördüğüm kadarıyla. yokatta desü ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Charlotte #13 Nasıl ya? Bu mudur bu animenin olayı? Sezon ortası filan sanıyorum ya ahahahahah Suffering kısmını çok aceleye getiriyolar demek ki sonrasında sağlam bi arc gelicek filan diye bekliyorum, tamam bütün güçleri topladık animeyi bitirdik dediler öyle bitti. Böyle başta 2 cour yapıcaklarmış ta sonra 13. bölümde filan "abi ben çok sıkıldım bunu çizmekten, burada bıraksak olmaz mı?" "oluur, tamam keselim bari" diyip bırakmışlar gibiydi final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Kekkai Sensen in yaptığı saçmalığı uzunca bir süre kimse geçemez artık diyordum, feci şekilde yanılmışım. AllahYiyenin son 4 bölümünü kış sezonuna atmışlar, sezonu 9. bölümde kestiler ahahahahah Neyse, Kekkai Sensen çıkmış onu izliyim bari. Onda ne olmuştu ne bitmişti hepsini unuttum gerçi, ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar