Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Yaz Sezonu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Working!!! - 1

Abi şu satou nasıl bahtsızdır... :D Inami'de gelişme var sonunda. Ama sezonun ilk bölümü diye beklerdim sağlam bir tane geçirmesini :D sdfsdfsdf

Ha bir de Ranpo Kitan op biryerden tanıdık geldi sanki derken aklıma geldi... The World Ends With You oynayanlar anlar ne demek istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yamada en iyi ya. Gerçi bütün karakterler çok iyi, ama Yamada daha iyi.

Charlotte: Fena değil gibi, bazı yerlerine güldüm.

Rokka no Yuusha: İlk bölüm iyiydi, premise güzel gibi gözüküyor.

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai: MÜKEMMEL BİRŞEY BU YA. Son sahnede gülmekten yanaklarım ağrıdı.

Bu sezon çok sağlam geliyor ya, önceki sezon da çok iyiydi ama bu sezonun aşağı kalır tarafı yok gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Shimoneta aka V for Vagina süpermiş hakikaten :P detroit metal city, yondemasu yo, azazel-san tarzı. toilet humor gırla yani

Rokka no Yuusha sürpriz oldu, yapımcı stüdyonun rail wars (konusunu bile açmıştık bunun lel) dışında başka işi yok, batırmazlarsa LN'i fena değilmiş. sleeper hit olabilir

Ushio to Tora, battle shonen soruyordu biri. aha 90'lardan kopup gelmiş gelmiş adeta

Classroom Crisis, unlimited cliche works yaptılar. herşeyiyle vasat ve bayık. bu kadar izlenecek şey varken yüzüne bile bakmam

Aoharu x Kikanjuu, Ouran with guns. Sabagebu'ya benziyor biraz konusu

bu sezon net daha iyi öncekinden. daha ağır toplar (god eater, prison school) çıkmadı bile
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu Chaos Dragon nasıl bir trainwreck olacak öyle böyle değil. akame ga kill 2.0. urobuçi ilk bölümü bana bırakın demiş herhalde. birde forced drama konuşuyorduk yeni :P

worldsettingi de beğenmedim, shingeki no bahamut tarzı fantastik kurgu beklerken hala daimyö kafası. nasu, urobuchi, narita bir araya gelmiş ama premise çok kötü. animasyon da baya poor man's ufotable
Sosyal ağlarda paylaş

Chaos Dragon sezonun so bad its good tahtına kök salıcak gibi gözüküyor ahahahah. Kesin izlerim ben bunu.

Yalnız Urobutcherın senaryoyla/yapımla filan direkt olarak ilişkisinin olmadığına eminiz di mi? Bölüm sonunda ölen karakterlerin üstüne çarpı atmak tam ondan beklenecek bir şey olmuş çünkü.
http://s21.postimg.org/freeysr8n/Chaos_Dragon.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Jitsu wa Watashi wa, komedi harem olacak sanırım ama lezzetli, tavsiye ederim. karakterleri sevdim. plot potansiyeli de var. shirigami'nin kansai lehçeli konuşması için izlerim hatta ıstırırım

Akagami no Shirayuki-hime, ghibli filmi havası var. based bones. animasyon, renkler süper. 2-cour olacakmış

Joukamachi no Dandelion, konu çok salakça. mizahı da iyi değil, izlemem herhalde. dipnot düşeyim, shuu tarzı doğal mc'ler çoğalsa keşke. ağlak, beta ve bayık gary stu mc'lerden bıktık. gerçi burada bile yan karakter heh
Sosyal ağlarda paylaş

Sore ga Seiyuu güzelmiş. Gerçi Shirobakoyla kıyaslayıp durdum bölüm boyunca, yanında sönük kaldı doğal olarak. Gerçi kıyaslanmayacak gibi de değil, bayağı benzerlikler var. Maskotların araya girip olayı anlatması kısmını filan da abartmışlar, bi ara anime mi izliyoruz belgesel mi lan yeter dedim. Ama yine de güzel.

ED de çok iyi. Eheheh çok tatlı filan diyordum, araya sürpriz girince koptum.
http://www.youtube.com/watch?v=U4CVZ_xU4Z8
Şunu her hafta başka bir anime için yaparlarsa sırf ED için bile izlenir ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...