samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Iphone 4 var hanimda dogum gunu hediyesi ne almalı? Benim g3 ü sevdi, iphone istemiyor (sanirim:)) Guncel telefon öneriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 HTC'den bir şey al Android kullanmadıysa. UI iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 iphone istemiyorsa htc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Winmo Iphone istememesinin nedeni ne acaba? Neyi yapamadi da daral geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kap bir M7. http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-m7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 windows kesinlikle almasın application yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bol Aplikasyon ve stabilite iphone. 3k Stabilite ve az aplikasyon winmo 1.5k Her sitenin mobile uygun hale getirildigini dusunursek, app e gerek yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 patlat bir ip6 ekeonmiye can ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 instagram app'i bile bok gibi abi yemeksepetini kullanamıyorsun saçma sapan kullanıcı alışkanlıklarına ters application yazıyorlar major app'ların çoğu beta sürüm fln, featurelar eksik. kız arkadaşıma aldım pişman oldum oradan biliyorum. hanıma windows telefon baya riskli. iphone veya htc temiz. başın ağrımaz. bu yok, şu şöyle dırdırı çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Applikasyon işine el atsa microsoft Windowsphone>all ama işte bir hopi bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Para problem değilse Iphone al. İstemiyorum dese de en çok mutlu ondan olur uzun vadede dolayısı ile sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bol app, bol stabilite; M7, M8, M9. 1.3k https://www.youtube.com/watch?v=qf2Vvg4DDNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 windows application eksikliğinin farkında ya, pazar payı düşük diye kimse silklemiyor. bu duruma el atıyorlar. hem apple store hem google store desteği gelecek w10 ile, öyle dendi. o zaman windows telefonlar gerçekten akar. store dışında ufak tefek eksikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hanima fiyat performans tel al, Ekranı büyük olsun. Suan hepsiburada da sony Z ultra 1k.ses ve kamera iyi, ekran büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hemen hemen ayni durumdaydık G3 beat aldım. Daha çok yeni halen biraz acemilik yaşıyor ama iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 samaella said: Iphone 4 var hanimda dogum gunu hediyesi ne almalı? Benim g3 ü sevdi, iphone istemiyor (sanirim:)) Guncel telefon öneriniz nedir ? onun sebebi iphone 4 bayaa cag disi kaldi.peder 4s kullaniyo.gelen aramayi yanitlarken falan lag var sistemde.aramaya yaparken ayni sekilde.adam telefona o kadar alisti ki birakamiyo ama bi yandan da bu yavasliktan muzdarip.benzeri seyleri yasayip ondan iphone istemiyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 lumia yakısır boyle renklilerinden cıvıl cıvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Iphone istememe sebebi gerek gormemesi -ki ben de gereksiz goruyuorum f/p bakimindan.- Htc hic bakmadim dedigim gibi g3 kullaniyprum. M9 bi arastirayim mi yoksa g4 bakinayim mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 G4'e o kadar para verilmez. LG düşünürsen G3 al geç. Samsung S6'da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Z3 compact - Mor vs gibi renkleri var. Iphonedan sonra sarj ömrü olarak inanılmaz memnun kalır , size olarak yabancılık çekmez , hız olarak da gayet işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 direk iphone ya ozellikle bayanlar istemiyorum dese bile bayiliyorlar apple zimbirtilarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 en son modelini 3 000 e alirsan ne verirsen ver bayilirlar..onlar ne kadar harcattiklarina da bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 s6 tam kadın telefonu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bu arada Apple Store fiyatlara zam yapmış. iPhone 6 yine fırlamış 2699'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-m8-pembe/productDetails.aspx?productId=telcephtcm8p&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCM8P-P Bunu al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar