Company Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Orijinal Microsoft Windows / Office Ürün Anahtarları (Key) Satışı Windows 8.1, Windows 8, Windows Pro N, Windows Server 2008, Windows 7, Office 2010 ve daha birçok ürün anahtarı... Ürün anahtarlarının (keylerin) tamamı kullanılmamış ve orijinal "retail" keylerdir. Microsoft Windows 7 (tüm sürümler) - 30 TL Microsoft Windows 8 - 45 TL Microsoft Windows 8.1 - 55 TL Microsoft Windows 8.1 N - 50 TL Microsoft Windows 8.1 Pro - 65 TL Microsoft Windows 8.1 Pro N - 55 TL Microsoft Windows Server (tüm sürümler) - 20 TL Microsoft Windows Vista (tüm sürümler) - 25 TL Microsoft Windows XP (tüm sürümler) - 25 TL Microsoft Office Standard 2010 - 40 TL Microsoft Office Professional Plus 2010 - 50 TL Listeye eklemediğim Microsoft yazılımları vardır, fiyatını ve elimde olup olmadığını sorabilirsiniz. (Sadece Microsoft ürünlerinin anahtarları mevcuttur) Referans için ilk satışlarda fiyatta indirim yapabilirim. Sıkça Sorulan Sorular S: Ürün anahtarları nereden temin ediliyor ve nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? C: Bu anahtarlar microsoftun bir servisine microsoftta çalışan bir arkadaşım yardımıyla abone olunca elime geçmiştir. Benim ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Elimden çıkarmak istediğimden fiyatları uygun tuttum. Satıştan önce veya sonra elimden geldiğince yardımcı olacağım. Referansı olan kullanıcılarla önce key - sonra ödeme şeklinde anlaşabiliriz. İletişim: PM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Oo rekabet baslasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Windows 8.1 guncellemesi ucretsiz, 10TL fark niye? Windows XP bir yildan fazladir servis disi, anahtarlarini nereden bulmus acaba arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yaza 10 çıktığında free upgrade vermiyorlar mı abi zaten. korsan kurup kullansan 3-4 aya 10'a upgrade edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bu keyler volume key değil mi? Activation limiti dolunca patlar sanki. Mesela w8.1 ent. Keyi aynı. Alsak Eshle bana aynı key gelecek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hallediyorlar o isi, aktivasyon sayisi kadar satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Olacak iş değil. satan her alanın 1 aktivasyon yapacağını nereden bilecek. Hem gerge, bu olayın korsandan farkı yok. Nasıl desteklersin 😃 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 DreamSpark'tan alipta vermiyorsun umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesajlarınız için teşekkürler. @ShadowFax Herkese farklı ürün anahtarı veriyorum. Bunu kanıtlayamam. Güven kazanmam gerekli, bu yüzden ilk satışlarımda mümkün olduğunca indirim yapacağım. @SenariouS DreamSpark'tan almıyorum. Ayrıca ürün anahtarları retail'dir, OEM, volume vs. değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ShadowFax said: bu keyler volume key değil mi? Activation limiti dolunca patlar sanki. Mesela w8.1 ent. Keyi aynı. Alsak Eshle bana aynı key gelecek gibi... Burda satış yapanların hepsi öyle diye biliyorum ben. Satılan keyler hep volume key. 500 aktivasyon limiti falan var. Sat babam sat. Zaten limit dolmaya yaklaşınca otomatik artıyor yukarı doğru. Sana bana zararı var mı? Yok tabi iyi birşey sonuçta ama bir gün patlama ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yani company için demiyorum da, belki onunki farklıdır. MSDN'den gelen Enterprise sürümler büyük ihtimalle bir firmanın key'i. Kullanılmıyor diye satılıyor. Bence yanlış. İleride de kesin patlar. Ya MS farkeder key'i iptal eder, ya da firma aktivasyon sayısından şüphelenir durumu bildirir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ehhe Herkes ne kadar çok şey biliyormuş MS ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 GERGE said: Windows 8.1 guncellemesi ucretsiz, 10TL fark niye? Bunu hala soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 GERGE said: GERGE said: Windows 8.1 guncellemesi ucretsiz, 10TL fark niye? Bunu hala soruyorum. Haklısınız, onu düzenleyecektim de konuyu düzenleme yetkim yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Company said: Mesajlarınız için teşekkürler. @ShadowFax Herkese farklı ürün anahtarı veriyorum. Bunu kanıtlayamam. Güven kazanmam gerekli, bu yüzden ilk satışlarımda mümkün olduğunca indirim yapacağım. @SenariouS DreamSpark'tan almıyorum. Ayrıca ürün anahtarları retail'dir, OEM, volume vs. değildir. Kanıtlarsın sattığın keyin son 4 hanesini buraya yazarsın satın alanda dogrulama yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Seele said: Company said: Mesajlarınız için teşekkürler. @ShadowFax Herkese farklı ürün anahtarı veriyorum. Bunu kanıtlayamam. Güven kazanmam gerekli, bu yüzden ilk satışlarımda mümkün olduğunca indirim yapacağım. @SenariouS DreamSpark'tan almıyorum. Ayrıca ürün anahtarları retail'dir, OEM, volume vs. değildir. Kanıtlarsın sattığın keyin son 4 hanesini buraya yazarsın satın alanda dogrulama yapar. Haklısın bu aklıma gelmemişti. Bunu yapabilirim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Referans amaçlı olarak, bana PM atan ilk 3 kişiye listedeki istediği ürün anahtarını 10 TL'den vereceğim. Ödemeyi yanlızca Paypal ve Bitcoin ile alacağım. Tek şart ise bu konuya çalıştığına dair yorum atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Hoşgeldin genç B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dark_Soul said: Hoşgeldin genç B)- Hoşbulduk Nasıl gidiyor işler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 O değil de, buranın gedikli 2 key satıcısı var zaten. Senin burada yer edinmen zor gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Company Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: O değil de, buranın gedikli 2 key satıcısı var zaten. Senin burada yer edinmen zor gibi gibi Fiyatı çok daha ucuz yapsam da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Selam, 'Parayla bizi satın alamazsın' cümlesi çok mu iddalı olur bilemedim şimdi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 valla fiyatı 'çok' ucuz yaparsan bi tane office alasım var. gerçi 2010muş office. 2013 yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Hayırlı satışlar =) 3 senedir Dark da ben de buralardayız. Parselldik gibi bişey sayılır. Fiyatları düşürmen tabii ki güzel ancak, tercih meselesi ;) Benim müşteri hizmetlerimi fiyata değişmeyecek çok adam tanıyorum. Yine tekrarlıyorum, umarım bol bol satarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar