tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 oyunlarla ilgili wiki mi derlemeye çalışıyoruz yoksa forum muyuz? kafası karışık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aquila ya hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Diablo 3 Bölümü'ne barikat kurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Tamam ilkinde anlamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 mmo bölümünde yapsanız pc dekileri ban lenirsiniz sam e dua edin, küçük pislikler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 GÜÇ YÜZÜKLERİ TEDİRGİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Vaaay amcadan faşizme destek ve tehdit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 5dk ara vereyim dedim tüm işler kaldı. Thanks Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Faso larin pacalari tutustu arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://dusuncekahvesi.files.wordpress.com/2009/12/51aa8.jpg edit doru link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 AHAHAHAJAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 AHUISYUUYGASDUYGDSAGUYSADYGUSADUGYISADUYGDSAYUGSDAUYGDSAGUYDSAGUYSDAUGYUGYDSAUGYDSAGUYSDGUYDSAUGYASDUGSDAGYUDSAGUYDSAUGYUGYASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 şükrü sen de tam satıcı çıktın, dövlein yanında olman lazım faşik olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kaç kişi mal gibi onu kullandı acaba no offense hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aib ahjahah alıntı yapmıştım eski resimle ama neyse asdfasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ya bakmadan yapıştırdım asdhasjdklasda bende koptum burda sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 koca sayfalar gözüktü bi link kaybolmamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ben resmi kacirdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam'in faşik olduğunu da görmüş olduk. Kaçınılmaz son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bingildak said: 11 yıl olmuş foruma geleli mmo'da tartışmadığım wotlaşmadığım adam kalmadı, 1 kişiye pm atıp hakaret etmedim adsasd :) güldürme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 LAN RESMİ KOYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://forum.paticik.com/thumbnails/1fc/448/c20/622/cba/ab7/e87/928/0b1/cf4/aa_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tiLi said: LAN RESMİ KOYUN ASDJASFDSH bu kahkahayı aluriele borçluyum. imgur linki verilebilir sam de yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 selam, burada başlığı var dediler de normalde baktığım bölüm değil, (görünmüyor bile linki kapalı bende) "sıkıysa buraya yaz" denmiş madem yazayım. :) moderatör arkadaşlar da konuyu gündeme getirdi, yanlış bir uygulama olduğu düşünülürse geri alınacak. gösterimden kaldırılan mesajlar da duruyor, yetkimi birebir tartışmada olduğum birini sindirmek veya susturmak için kullandığımı söylerse bir yönetici de bırakırım modluğu zaten, endişeniz olmasın o konuda. kimsenin hakkımda ne düşündüğü veya söylediği beni rahatsız etmez ama layığıyla yerine getiremiyorsam görevimi ve üstüne kötüye kullanıyorsam, zaten ben kendim yapmak istemem. para almıyoruz yani kişisel faydamız yok, yerimi dolduracak biri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kendi isteğinle istifa et. beni halk getirdi halk gönderir tribine girme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar