mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 faşist ve sansürcü zihniyetin bu siteden gitmesini destekliyorum ben açıkçası. sam = akepe zihniyeti hem banlayın hem kikletin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Esh said: Ben sam den yanayim. Daalin oylar akp'e diyorsun yane?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kick fascism out of bilgisayar oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 400 vekil istiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paralel konu acalim baska bolumlere. Haksizligi icinde bogulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ne çekti şu pc oyunları bölümü Sam'den. Yıllardır hiçbir değişiklik olmadı adamda. En son win10 konusunda da nato kafa nato mermer devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ilk mesajdaki gif mandotary olsun paralel konularda pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aha buldumj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 NEWSFLASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Lan adam Steam'in paralı modlarını savundu o kadar, çok şey beklememek lazım ahslkdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Gucu dengelemek icin san den yanayim. Yoksa bogazliycaniz adami. Sam buranin eskilerinden, hata yapmissa da affedilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aquila said: Kick fascism out of bilgisayar oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Esh said: Gucu dengelemek icin san den yanayim. Yoksa bogazliycaniz adami. Sam buranin eskilerinden, hata yapmissa da affedilecek. http://www.youtube.com/watch?v=FJt7gNi3Nr4 günlük hayatta akp faşistliği ile uğraşmıyormuşuz gibi bir de forumda akp zihniyeti yaşatıyorlar, burn it down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sam kim abi burada kendi arasında konuşan insanların konuşmalarını kafasına göre silebiliyor. düzeni sağlasın diye yetkili olan adam gelmiş milletin ne konuşacağına karışmaya başlamış ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 "RPG diye konu açtım ama burada FO konuşmak veya geyik yapmak yasak" diyen bir Paticik moderatörcüğü bugüne kadar gördüğüm en ironik ve sefil oluşumlar listesine doğrudan giriş yaptı valla. Buna da saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Gelip şuraya iki satır yazı yazamaz işine gelmeyenleri silemeyeceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yıllardır aynı adam, şimdi mi üzüldünüz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 İnsan bir özet geçer, screen shot alır... Silinen mesajları görmeden yorum yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yiğidi öldür hakkını ver yalnız adam edepli ama daha ağzından argo laf bile duymadım. Ama iişte yanlış forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Edep yalnızca argo kullanmamakla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 evet ya allah razı olsun anamıza bacımıza laf sokup da silebilirdi yanıtlarımızı, en azından onu yapmıyor teşekkürler sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ya LAN BEN OKUYCAKTIM O KONUYU 2 gündür bekletiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sadece demedim zaten ve onu yapamayan da var ben de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Fallout 4 konusunda hala bold mesajları bulmak mümkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://cache.boston.com/resize/bonzai-fba/Globe_Photo/2010/10/21/1287676017_9557/539w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar