Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 malkavian bitirmediysen büyük kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 malkav masaustunde hep oynadığım clanda oyunda hic denemedim deniyim diyosun yane değer hmmmü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Malkav bambaşka ya, bi malkavian bi de nosferatu gameplay ciddi fark ediyor zaten. BonePART said: vampireyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ulan gene bana o 2 sokaklı şehirde koş diyosunuz yane yüklüyorum anasınıs atıyım. Vampire'yi üçüncü kez bitireceğim. Tremere'ye bye bye diyip Malkavian'lı günlere hoş gelsin diyeceğim. Biji Şerek Malkav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bloodlines simdi ciksaydi, ghoul un hhatun oldugu icin ne shitstorm donerdi. Kesin erkek ghoul filan koymak zorunda kalirlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yüklesem mi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yükledim bende mod felan yüklesem mi var mı bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 abi şu gif ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 unofficial patch yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 malkavian oynamamışsan bloodlines oynamamışsın abi, büyük kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Abi tremerede ki blood magic o kadar imba ki baska clan oynamak zor geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/212/8/8/malkavian_by_gallagadget-d599ue1.jpg abi combat her şekilde aşılıyor oyunda da o malk dialoglarının eşi benzeri olmadı yani bir oyunda. tam bir çılgınlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kotor 2 iyi oyundu vesselam, ama Kotor 1 i oynamayan icin, "haci ne oluyor burada" tepkisi yaratmasi normal. Yinede top 3 koymam.(Vaktiyle restoration pack siz oynamistim, belki restoration pack le tekrar denerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 neden kimse gangrel demiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bloodlines'ta çok düz çünkü. Ne Malkav'ın diyalogları, ne Toreador'un sosyal olayları, ne Nosferatu'nun stealthi ne de Tremere'in büyüleri var, tamamen Vitali Klitçko'nun Gece Maceraları tadında geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ya bu arada yanlış hatırlamıyosam bir vampire oyunu daha vardı brujah bi vampiri oynuyoduk dark agede bitirmiştimn ama nasıldı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Redemption'ı diyorsun. Ortaçağda başlıyordu ama sonra modern zamanda devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kötü müydü ki o oyun bloodlinsi 5 kere bitirdim bide onu bulup onu mu bitirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 çok buglıydı o oyun ama hikaye güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ya onun kamera acısı falan fılan bıraz sıkıntılı. Çağının otesınde bı oyun bencede yıne de oynanabılırlık bıraz dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bu arada tremere en zevksızısydı ya ( kı buyu olayını cok severım ) ben gangrelden zevk almıstım TAM BIR HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif olum lan.. ben de hiç oynamadım.. bir hafta sonu oturup beraber mi bitirsek? hoş benim PC de bugüne kadar bi "oni" bi de maxpayne 1-2 bitirdim.. bi de kantır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ildoşum gel bana birlikte bitirelim sana mihmandar olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben de oynamaıdm ıskıntın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 BonePART said: Kötü müydü ki o oyun bloodlinsi 5 kere bitirdim bide onu bulup onu mu bitirsem. o biraz aksiyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar