Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim Doğurdu

Biyik

Öne çıkan mesajlar

ve 5 tane çok güzel yavrusu oldu 50 gün önce.
evde 2 tane kedim vardı http://forum.paticik.com/read.php?22,7657211,page=1
buradan da görebilirsiniz. ilk başta iki dişi sanarken birisi erkek çıkmıştı ve kısırlaştırmadan dişi olan hamile kaldı. başarılı bir doğumdan sonra 5 yavrunun 5'i birden yaşadı ve şu an çok sağlıklılar hepsi de çok iyi huylu ve inanılmaz insancıl. başka yerlere de koymaya başlayacağım, ilk buraya koyayım dedim. şimdilik toplu fotoğraflarını koyuyorum. teker teker fotoğraflarını da çekip koyacağım.
ilgilenen olursa (kendisi, tanıdığı, sevdiği) çekinmeden bana yazabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

bir sorum olacaktı;

ilk yavruyu cuma verdik, sonra cumartesi sabahı ikinci yavruyu; pazar akşamı da iki yavru birden verdik. salı günü de akşamüstü son kediyi verdik. bu süreç zarfında kalan yavruları emzirmeye devam etti anne, şu an muhtemelen sütü var, bu süt onu rahatsız ediyor mu? çünkü yavrularını arıyor arada ve süt üretmeye devam ediyor olabilir, sadece beklemem mi gerekiyor, veterinere gideyim mi, yol gösterirseniz çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmayın ya bende yavruları 2 aylıkken verdim. Zaten en önde ki memelerden emmemişti yavrular onlar hiç şişmedi. Diğer şişenler 2-3 sallandı. Sonra yavaş yavaş küçüldü. 1 -2 haftaya tamamen gitti.

Sokakta bir sürü dişi kedi yavrusunu 2 aydan fazla emzirmiyor. . Ya öldükleri için yada bırakıyorlar. Onların memelerini kim emikliyor ? Hepsi canavar gibi senede 3 defa doğuruyor.

Veterinere sormuştum sıkıntı olmaz demişti. Sadece kısırlaştırmak isterseniz memelerde sütün bitmesini bekleyin dedi. Memeler eski halini aldı 2 gün sonra azgınlıktan bağırmaya başladı. Eğer kedini kısırlaştırmak istiyorsan memeleri küçülünce götür veterinere. 1 hafta geçmeden yine azacak dişi kedi haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...