Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Uzun süredir istediği bi mutfak robotu vardı, 4 gün sonraki doğum gününe hediye olarak onu alacağıma emindim. Bugün türlü caydırma çabalarıma rağmen tuttu kendi satın aldı. Madem kendin alacaktın niye bu kadar süre ne kadar hevesli olduğundan bahsedip de beni yanlış yönlendirdin amk. Bu 4 günün 2'si zaten haftasonu ve beraber geçireceğiz, o kadar işimin arasında bu süreye hediye düşünüp bulup alma stresini sıkıştırmaya hiç ihtiyacım yoktu. Bariz sinirliyim ama belli de edemiyorum ama içimde de tutmak istemiyorum. Gerçekten bişeyler yumruklamak istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hahaha kadınların taktiği abi bu işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 cüzdan ya da ayakkabı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Yeni foruma eklenecekler listesine derdini seveyim butonu ekliyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hediye diye istediği şey alınır mı LAN kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 parasını ver. istediğini alsın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ayrıca sevgiliye mutfak robotu almak da ilginç, evlenince alınmalı öyle hediyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mutfak robotu almayi dusundun mu gercekten doğum gununde sevgiline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 beraber yaşıyoruz zaten, evlinin ev kısmı tamam kağıt üstünde yazmıyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 güzel hediye bence. Mutfakta zaman geçirmeyi seviyorsa süper hediye hatta. Yemek yapmayı seviyorsa şuradan bir eğitim al, gidin ikiniz. http://www.usla.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kotona gidip takı al hem cok pahalı değil hem genç kadınlar beğeniyor benim tecrübelerime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 benjani said: cüzdan ya da ayakkabı al kotu fikir :P hicbirsey bulamassan git sephoradan ne biliyim boynerden filan hediye karti al o istedigini alsin :P orjinallikten yirtamasanda mutfak robotundan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 önce mızrakla sonra gırtlakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 çeyrek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 5 li bıçak takımı al, tost makinesi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DoGMeaT said: kotona gidip takı al hem cok pahalı değil hem genç kadınlar beğeniyor benim tecrübelerime göre kotunun bazi takialri hem cok kotu hemde asiri kalitesiz cikabiliyor begenmeli modaya bagli birsey almayin sevgilinize tektastan filan bahsetmiyorsak :P kirmamak icin begendim der ama begenmez, giymek zorunda hisseder ama aslinda uyuz olmustur hediyeye, iade edemez vs vs her acidan kiyafet, ayakkabi ve aksesuar kotu fikirler, tabi loubitin vs ayri tutuyorum ki turk kizlarinin pek ole luks zevkleri olmaz genelde asiri ust sinif aileden degilse, zaten bu dandik ulkede chanelden elbise alsan nerde giyicek 1-2 ozel gun disinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ulan! "çok beğendim" diye diye beni mi yiyolar yani yıllardır asdfasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hediye çekinin de fiyatı belli, cebine para koymuş gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 romantik bir erkek arkadas al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: Hediye diye istediği şey alınır mı LAN kadına. Dis Yavru kedi al. Ne bileyim kokoyin al falan ama mutfak robotu, konveksiyonel fırın falan bunlar sevgiliye değil eve alınacak şeylerdir. Netekim sevgilin de gidip ona doğum gününde mutfak robotu falan alırsın diye korkup kendisi almış. Onu gırtlaklayacağına alnından öp, seni senden iyi tanıyo ve adeta ona kendini rezil etmeni istemiyo. Çok seviyo bence seni hatta. Değerini bil o kızın O kızı üzersen karşshshrgafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kadin senden zekiymis. bu adam gider bana dogumgunumde hediye olarak mutfak robotu falan alir cildirtir diye dusunup gidip kendi almis onceden. cicek + hediye ceki al. illa mutfak temali mesaj vereceksen yaninda bi de onluk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Beğenmedim de diyorlar yani sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Net olarak istediği şey değildi, kararsız kaldığı bikaç model vardı bi de düşünürken benim bilgisayarımdan girip bakıyodu işi bittiğinde de linkleri açık bırakıp çıkıyodu. Kasten belli ediyo, işim bariz sanırken ters köşeye yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Neyse dövün dövün, haksız olduğuma inandırın ki içimde kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Arkadaşlarına bahsedeceği için iyi düşünmek lazım bu yüzden sıradan ucuz bir şey olmasın. Pahalı veya çok emek gerektiren şeyler olması diğer kızlara anlatırken hava atmasını sağlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar