Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

adamlar önce bu haberi yaptı.
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/02/besiktas-taraftari-tt-arena-ya-girmenin-yolunu-buldu-1231056

ardından bu haberi yaptı
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/03/derbi-yasaklari-kalkiyor-1231174

bunun amacı reklam falan fişman değil, ilgisiz olan taraftarı tribüne çekip atmosfer oluşturmaya çalışan fener medyası.

fener maçında bile tribünler full değildi, son kasımpaşa maçında 3600 kişi mi ne vardı.

derbide gs'nin bişeyler başarması için taraftara ihtiyacı var diyip, bu şekilde insanları tribüne çekmeye çalışıyorlar, bak yoksa Beşiktaşlılar gelip doldurcak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

haberde şu yazıyı yazan adamın niyetini görmek için cok zeki olmaya gerek yok.

Sarı-Kırmızılı kombinelere hücum!

Sezon başında yaklaşık 35 bin kombine sattığını açıklayan Sarı-Kırmızılılar’da, ligde kalan haftalarda olduğu gibi derbiye de bu gruptan tam katılım beklenmiyor. Bu durumu da göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın, bilet bulamamaları halinde internet üzerinden satışa çıkacak Galatasaraylı taraftarların kombinelerine de şimdiden hücum edeceği öğrenildi. Bu planın gerçekleşmesi halinde pazar günü Türk Telekom Arena’da, “Beşiktaş” tezahüratları da yükselecek.
Sosyal ağlarda paylaş

onu geçtim de bu fanatik fotomaç habertürk falan durmadan mario gomez gidiyor yok sokarım kalmayacağım dedi şeklinde haberler yapıyor.

amaç çok belli de yani arkadaş bizim hiç mi medya güücümüz yok ya. gs-fb arasında şampiyonluk yarışı olsa iki takım hakkında da böyle bir haber dahi göremezsiniz.

hep bizim başımıza geliyor bu olay.

kavga ettiler, anasına küfretti, sahayı terketti, allah belanızı versin dedi, gidiyorum diyor, yokum diyor.

ananızın örekesi ya artık yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio cok sacmalamis, konu problem yaratiyorsa kulup cikar aciklama yapar biter. fb bi donem her haberi yalanliyordu.

Onun disinda fener medyasi iyi gazliyor hafta sonunki derbi maci icin. Onlar da farkinda oyle Ali Sami Yen'de taraftarin destegi oldugu surece en kotu GS'den bile puan almak her yigidin harci degil. Hele ki bjka gibi sampiyonluk tecrubesi UEFA aldigimiz donemden bile oncesinde kalan bir kulup, dizleri titreyerek oynar, maci zor bitirir.

BJK'nin isi zor, oyle tansiyonu arttiracak bi futbol oynarsa ozellikle gecmis olsun, 2025 de bi daha oynarsiniz sampiyonluga. Al gulum ver gulum belki 1-0 filan 70'den sonra atarsa atar BJK mantikli tek senaryo budur. Ya da beraberlige kasacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Gomez büyük ihtimal gidecek gibi duruyor zaten, ben kalmasını pek beklemiyorum doğruyu söylemek gerekirse. en azından duyduğum şeylerde o yönde bazı kaynaklardan.

Tek iyi yanı 6-7 milyon euro civarı bir bonservis payı alabiliriz gibi duruyor. O parayla yerini dolduracak şekilde adam aramaya başlasak iyi olur ne olur ne olmaz. Kalırsa zaten win, kalmazsa da win olsun çok zorlamadan.
Sosyal ağlarda paylaş

gomez şampiyon olunduğu takdirde hiçbir yere gitmez bence bu arada da, benim saçmaladığımı iddia eden kişi valequenta ve üstüne haberler de fanatik fotomaç ve ht kaynaklı haberler.

özür dilerim ben acayip saçmaladım gerçekten.

bahsettiğim şey medyaya aziz yıldırım'ın gidip haber yaptırdığı değil. medya çalışanlarının bariz şekilde taraflı oynadıkları.

bu yüzdendir ki hiç mi gücü yok kulübün medya üzerinde, böyle şeylerin önüne geçemiyor diyorum.

bu kadar basit abicim bi serin gelin ne gazlısınız ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...