Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Bu 2 maçta gördüğüm ise top rakipteyken full ıslık kıyamet baskı oluşturma çabası, hakemlik pozisyonlarda ıslık yuhalama falan herşey ayarında.

belki eskilerden bir çok kişi inönü kapalısını arayacaktır, ancak şu yeni tribün bence bize daha cok puan kazandıracak.

Çok doğru. "hep beraber başlıyoruz.. bitirmiyoruz" kafası yok. Adam gibi ıslıklıyor herkes rakibi.
Seneye daha da iyi olur. Sponsor vs çok fazla bilet varmış. Seney vip mip de dolarsa beste söylemezler ama en azından ıslıklarlar. Seneye belki fiyatlarda da bi düzenleme olur, ucuzlaması lazım.
Seneye daha iyi olacak tribünler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tribün takım aşağı giderken yukarı çeker bu tip yerlerde. Henüz BJK iki maçını da içerde rahat kazandığı için değeri anlaşılmadı fakat bizim Arena'da Ordu maçı vardı bir tane en efsanesi. Boktan 2 golle devreye 2-0 yenik giriyorsun, Terim ve yardımcıları kim varsa tribüne gönderiliyor. Sonra bir gaz bir tribün baskısı 4-2 alıyorsun maçı.

Resmen taraftarın aldırdığı çok maç sayılır bizim kısa Arena tarihinde, Fener'in de aynı şekilde full GS maçları böyledir Kadıköy'de
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Tribün takım aşağı giderken yukarı çeker bu tip yerlerde. Henüz BJK iki maçını da içerde rahat kazandığı için değeri anlaşılmadı fakat bizim Arena'da Ordu maçı vardı bir tane en efsanesi. Boktan 2 golle devreye 2-0 yenik giriyorsun, Terim ve yardımcıları kim varsa tribüne gönderiliyor. Sonra bir gaz bir tribün baskısı 4-2 alıyorsun maçı.

Resmen taraftarın aldırdığı çok maç sayılır bizim kısa Arena tarihinde, Fener'in de aynı şekilde full GS maçları böyledir Kadıköy'de

Kayseri maçı zaten çok kolaydı ama tribün olmasa Bursa 3-2yi bulduktan sonra baskı kurabilirdi. Tribün etki etmeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe

Osmanlıspor maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 500 TL
2. Kategori – 450 TL
3. Kategori – 425 TL
4. Kategori – 375 TL
5. Kategori – 325 TL
6. Kategori – 300 TL
7. Kategori – 170 TL
8. Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün - 1.100 TL
1903 Vıp Tribün - 1.150 TL

3 lü bilete bayılmıştıkda ucuza geldi. Şu son maçlar oynanmadan satışa başlanmasıda ayrı kurnazlık ya. Umarım yeneriz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Gomez gitsin korkan yok, sanki her sene Gomez le oynadık.
Cenkle devam edip genç bi adam alınabilir. + Stoper falan alınaiblir.
Bu arada Demba Ba da twitterdan göz kırpmış :))

Llama said:

hem ismailden korkun bence giderse yeri dolduralamaz adam gs ye imza atmış baksanıza :/

İnşallah doğru haberdir şu ya, Gökhan Zan'dan sonra en büyük transfer olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

hehe

Osmanlıspor maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 500 TL
2. Kategori – 450 TL
3. Kategori – 425 TL
4. Kategori – 375 TL
5. Kategori – 325 TL
6. Kategori – 300 TL
7. Kategori – 170 TL
8. Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün - 1.100 TL
1903 Vıp Tribün - 1.150 TL

3 lü bilete bayılmıştıkda ucuza geldi. Şu son maçlar oynanmadan satışa başlanmasıda ayrı kurnazlık ya. Umarım yeneriz :p

Ya 3lü almıştım ben de ama hayatımda ilk defa 375TL bilet değeri olan bişey izliyorum Fiko sağolsun. Vrdukça vuruyor kırbacı.

En ucuz biletin 160TL olması saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de abi biraz fazla heyecan yapıyorsunuz.

gomez gidiyor haberini yapan gazeteler sırf rvp de gomez kadar başarılı algısı yaratmak için süper lig ve tr kupası gollerinin toplamının olduğu listeler hazırlayıp, hazırlık maçlarını falan dahil edip.

hatta sol ayakla goller

rvp 8
gomez 7 falan gibi komik karşılaştırmalar yapan, rvp'nin iyi olduğu şeyler yaratmaya kasan gazeteler, yav he he diyip geçin işte.

3 hafta daha panzerliğini yapsın düşmana çaksın,sonra gitmek isterse oturur konuşur. gomez gibi adamın 3 hafta kala ben gideyim kafasında olacağına inanıyor musunuz, adam ALMAN
Sosyal ağlarda paylaş

o yasak kalkacak zaten kaçarı yok dünyanın en saçma şeyi.

birbirine terörist gözü ile bakan adamlar yan yana maç izliyor ispanya'da, bizim burda aynı evden cıkan farklı takımlı kardeşler maça gidemiyor.

başkan telegolde demişti sanırım, deplasman yasağı kalksın ben istedim ama diğer başkanlardan biri destek vermedi diye.
bu sene olmaz adaletsiz olur, kalksa bile biz gitmeyiz maça cünkü gs gelmemişti ilk yarıda adalet olsun gibi bişey demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...