pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 eyyyyyyy çarşıııııı asgjdfajkdglas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Liebe said: digitürk playi olup da yarın maçı izlemeyecek, stada gidecek vs. olan var mı beyler? şöyle ağız tadıyla izleyeyim şu stadı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Yarın Mısır ve kolamı alıp eğlenceye dalıyorum sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 df said: bu sene atmayıp attırmayı seviyor herkes. kimsenin beklemeyeceği şekilde q7 bile öyle. ama bursa maçınca ilk gol için bencilliğin dibini göreceğiz bence. bari ilk gol hemen gelse de normal oyuna dönse millet =)öyle bir bencillik olacağını sanmıyorum. Rahat bir maç da olmıcak bence zaten beraberlik bile iyi sonuc gibi geliyor bana en azından liderligi garantilemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 zaman geçmiyo lan bi el atın yarın akşam olsun acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 12 Numara .org-@12numaraorg 12 Numara olarak buradan deklare ediyoruz. Beşiktaş 3 maçta mağlup olacak. 9 puan kaybedecek. / 10.04.2016 ayağımızı denk alalım ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bu mallar yazdıysa beşiktaş daha puan kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 müneccim mi transfer etmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Arena açılışı gibi olacak ya kesin maç; bayağı yardırılır. Ama işte artık iyice kabullenmek gerekiyor. Toplumsal olaylar tamamen bunların kontrolünde ve isteğinde gerçekleşiyor. Bunların önüne yatmadan malesef bir şey olmuyor. Fiko'nun hatta diğerlerinin bile yapacak hiçbir şeyi yok. 17 Aralık sonrası değişen kanun ve onun şike davasına yansımasından sonra Aziz bile sustuysa, nötr kalmaya başldıysa olaylara zaten diğerleri ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 aziz nötr mü kaldı ? stadın adının Ülker yapılıp, resmi siteden biz paralel değiliz açıklamaları yapmak nasıl nötr kalmak oluyor lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/620x350/570a2223c03c0e674c617f56.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 sadgdagadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Millet çatlıyor karşiiimmmm. Cumhurbaşkanı bugün gelir, reklamını yapar -hakkı bu reklamı yapmak- gider. Bu stat oradan her geçtiğinizde sizi çatlatacak ya o bize yeter. Daha 50-60 sene stat yapılmayacağını düşünürsek, 60 yıl boyunca en güzel, estetik, değerli stat bizim olacak. Gecekondudan bozma dere manzaralı ve otoban manzaralı stat sahibi takım taraftarları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 olum şu resimle şimdi dalga mı geçiceniz : ) olağan şeyler artık alışmadınız mı bunlara.. adamın zaten maça yeseydi gs maçı gibi açılış yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 belki 30 sene sonra bayrampaşa da bir beşiktaş olabilir. şaka lan şaka. asdgdsag amk köylüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben de ilk asıldığında çok yadırgadım ancak düşününce bunu yapmaktan başka çareleri de yok ilahi adalet devreye girmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kac sene oldu biz stat yapali. siz catliyomuydunuz yani bu zamana kadar ? en sona kaldiniz yine her alanda oldugu gibi. teyyip aganizin elini ope ope seyredin simdi maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 fenerbahçe stadı yapılalı 100 sene oluo eet. yapmak ile yenilemek arasında bikaç megaton fark var literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Odeon said: kac sene oldu biz stat yapali. siz catliyomuydunuz yani bu zamana kadar ? en sona kaldiniz yine her alanda oldugu gibi. teyyip aganizin elini ope ope seyredin simdi maclari çatlıyolarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Tenekeadam said: Millet çatlıyor karşiiimmmm. Cumhurbaşkanı bugün gelir, reklamını yapar -hakkı bu reklamı yapmak- gider. Bu stat oradan her geçtiğinizde sizi çatlatacak ya o bize yeter. Daha 50-60 sene stat yapılmayacağını düşünürsek, 60 yıl boyunca en güzel, estetik, değerli stat bizim olacak. Gecekondudan bozma dere manzaralı ve otoban manzaralı stat sahibi takım taraftarları sizi. aahdsjfhdlskjfsjfhdls o kadar yokluğu belli etmeseydin bari ya. adam stadın manzarasına seviniyor lan ashagashgdjsahgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Gene çıktılar ayrık otu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 sıkın abi dişinizi gelip geçici bunlar :) dünkü fb yenilgisinden sonra yeni stada şampiyonluk çok yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben yönetim yerinde olsam şunları arkaya sallandırırım sonra 1 sat kala açardım taraftar tepkisinden kurtulurdum bölelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CfrRVbUXEAEXvl8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Resmi açılış bugünmüş ya ona geleceklermiş. Taraftar tepkisinden vs. yırtmak ve sakin şov yapmak ahahaha Ben maça gelecekler sanıyordum, ne güzel ıslıklı hayaller vardı :( Neyse yarın yine olur bir şeyler tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar