Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

bu sene atmayıp attırmayı seviyor herkes. kimsenin beklemeyeceği şekilde q7 bile öyle. ama bursa maçınca ilk gol için bencilliğin dibini göreceğiz bence. bari ilk gol hemen gelse de normal oyuna dönse millet =)
öyle bir bencillik olacağını sanmıyorum. Rahat bir maç da olmıcak bence zaten beraberlik bile iyi sonuc gibi geliyor bana en azından liderligi garantilemiş oluruz.
Mesaj tarihi:
12 Numara .org-@12numaraorg
12 Numara olarak buradan deklare ediyoruz. Beşiktaş 3 maçta mağlup olacak. 9 puan kaybedecek. / 10.04.2016

ayağımızı denk alalım ulan :D
Mesaj tarihi:
Arena açılışı gibi olacak ya kesin maç; bayağı yardırılır.

Ama işte artık iyice kabullenmek gerekiyor. Toplumsal olaylar tamamen bunların kontrolünde ve isteğinde gerçekleşiyor. Bunların önüne yatmadan malesef bir şey olmuyor. Fiko'nun hatta diğerlerinin bile yapacak hiçbir şeyi yok.

17 Aralık sonrası değişen kanun ve onun şike davasına yansımasından sonra Aziz bile sustuysa, nötr kalmaya başldıysa olaylara zaten diğerleri ne yapsın.
Mesaj tarihi:
Millet çatlıyor karşiiimmmm. Cumhurbaşkanı bugün gelir, reklamını yapar -hakkı bu reklamı yapmak- gider. Bu stat oradan her geçtiğinizde sizi çatlatacak ya o bize yeter. Daha 50-60 sene stat yapılmayacağını düşünürsek, 60 yıl boyunca en güzel, estetik, değerli stat bizim olacak. Gecekondudan bozma dere manzaralı ve otoban manzaralı stat sahibi takım taraftarları sizi.
Mesaj tarihi:
olum şu resimle şimdi dalga mı geçiceniz : )
olağan şeyler artık alışmadınız mı bunlara..

adamın zaten maça yeseydi gs maçı gibi açılış yapardı
Mesaj tarihi:
kac sene oldu biz stat yapali. siz catliyomuydunuz yani bu zamana kadar ?
en sona kaldiniz yine her alanda oldugu gibi. teyyip aganizin elini ope ope seyredin simdi maclari
Mesaj tarihi:
Odeon said:

kac sene oldu biz stat yapali. siz catliyomuydunuz yani bu zamana kadar ?
en sona kaldiniz yine her alanda oldugu gibi. teyyip aganizin elini ope ope seyredin simdi maclari

çatlıyolarmış :D
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Millet çatlıyor karşiiimmmm. Cumhurbaşkanı bugün gelir, reklamını yapar -hakkı bu reklamı yapmak- gider. Bu stat oradan her geçtiğinizde sizi çatlatacak ya o bize yeter. Daha 50-60 sene stat yapılmayacağını düşünürsek, 60 yıl boyunca en güzel, estetik, değerli stat bizim olacak. Gecekondudan bozma dere manzaralı ve otoban manzaralı stat sahibi takım taraftarları sizi.

aahdsjfhdlskjfsjfhdls o kadar yokluğu belli etmeseydin bari ya. adam stadın manzarasına seviniyor lan ashagashgdjsahgd
Mesaj tarihi:
Resmi açılış bugünmüş ya ona geleceklermiş. Taraftar tepkisinden vs. yırtmak ve sakin şov yapmak ahahaha

Ben maça gelecekler sanıyordum, ne güzel ıslıklı hayaller vardı :( Neyse yarın yine olur bir şeyler tahminen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...