lama nın mesajlar gerçekten rüyalar rüyalar
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1
konser derken? hani madonna'nın TT arenda verdiği gibi olandan mı?
Ikinizin de mal olmasi daha etkili.
Nasil bir soru lan "ismi neden arena?"
Nasil bir soru lan "ismi neden arena?"
Bjk taraftarı olunca mal diyen, alınamadım bile.
Asdf.
Asdf.
sonuna kadar katılıyorum. ben mesela 2008-2009 hoffenheim kadrosuna hasta bir adam olarak Beck'in bize gelmesine aşırı sevinenlerdenim, ilk günden beri yazıyorum burada da ama bir yandan da üzüldüm. Niye?
Kadarabek ile anlaştık, oyuncu ile de ve kulübü ile de kısmen; anlaşılamayan tek nokta 3 milyon euroluk bonservisti ki onu vermedik. Gidip 1.75'e 29 yaşındaki Beck'i Hoffenheim'dan aldık. O Hoffenheim üstüne para koyup 22 yaşındaki Kadarabek'i 3.5 milyon euroya aldı.
Kadarabek bir büyük takım transferi kesin yapacak. Kar koyup satacak Hoffenheim ki kesin gözüyle bakılıyor. Biz de seneler sonra kapımızdan dönmüştü diye ağlamaya devam edeceğiz.
Beck kötü bir oyuncu ya da transfer değil ama BJK gibi takımları ileri taşıyabilecek adam değil. Hele ki daha iyisini, daha iyi olduğu ispatlanmış bir adamı alma şansı eline kadar gelmişken bunu elinden kaçırıyorsan ileriye gitmek mümkün değil.
Ha ben genel olarak transfer politikasından bayağı memnunum ama Gomez-Töre-Oğuzhan-Sosa-Rhodolfo-Tolgay gibi yaptığı işi üst düzey yapan adamların yanına aynı seviyede adamlar bulup getirmek gerekiyor. Bizim en temel sorun zaten bunlar olmadı mı o mevkii de alternatin sana fark yaratmıyor, günü kurtarmaya oynuyorsun. Bizim her günün favorisi olmamız gerekiyor.
O da işte bazı durumlarda cesur transfer hamlelerini gerekli kılıyor. Onu yapamazsan da hayalini kurduğun Porto'ydu, Dortmund'du vs.. olamıyorsun.
Bir de bir şekilde bizim Milosevic'i de elde tutup, kadroya montelememiz gerek. Hannover da harika başladı, umarım opsiyon falan vermemişizdir sdafsdfdsa
şu haftayı atlatırsak önümüz açık
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar