pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cvbini aldi zaten arkadas simdi izin ver de kosesine gidip biraz kendi kendine dusuncelere dalsin aksgdalkdakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Liebe said: Oley çekiyorlar böyle bir eziklik ben ne duydum ne gördüm ya ahahahahahtimsah yürüyüşü yapmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Tıkladık canıms daha 2 hafta oldu az sabret hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/150876/besiktas-icin-aci-bilanco Şunu yeni gördüm. Harika özetlemiş, zaten apple ile dediğimiz kadro dizilimi de aslında bu Feyyaz'ın olması gerek diye özetlediği şeye dönüş anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olcay ve gomezin yatacak yeri yok, 6-7 olacak maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olum oraya gomez buton koycaktım koymamisim asdasfa şimdi koydum kanka önceki sayfaya dönüp bir daha tıklarmısın pardon seni de yoruyorum http://33gomez.com/ buraya da koyayım yorulma hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ooo renkliler naber lan ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa birkaç hafta önce eses e karşı pozisyon bulamayan uydurma bi penaltı bi kırmızıyla maç kazanan renklilerden biri miydi ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Boşuna demiyoruz Bjk nin sarbisi Olcay diye. Daha çok kanser eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok aga sabri reyiz gene arada duzgun orta aciyo defansa geliyor bu barzik sadece topla artistik hareket yapim muthis sol ayagimnan vuriym havasinda ama Q7 gibi yetenek de olmayınca armut gibi cikiyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 10 numara giyen bi adamın bu kadar yeteneksiz olmasını kaldıramıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 İşin saçma yanı bu tırt yüzünden Q7, Töre ve Kerim yedek kalıyor. Kerim bu adamın aldığı şansı alsa şimdiye belki bir adam daha milli takıma katılmış olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ya abi biliç zamanında oluşan salak bir ''olcay savunmaya geliyor, koşuyor, yeteneksiz ama mücadele ediyor'' algısı var oturmus. lan quaresma daha cok top kazanıyor, üstüne verimli oluyor. bu kazma sadece top eziyor, ayakta duramıyor,berbat pas hataları yapıyor, eskisi gibi ön saha presi falan da yapmıyor ama hala oynuyor. kerim de 0-0 futbolcusu degil ya. 1-0 olunca koy seni ileri götürür de 0-0 da açamıyor adam. işte en temizi olcay kulubeye, sosa sağa tolgay atibanın yanına ozzy sosanın yerine. efsane olucak su olcay inadı bir bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 senol hoca da farkında da hem secenegi yok suanda hem de aşırı gergin adamın kabusu tekrar gun yuzune cıkıyor fenerle son haftalara gidiliyor muhtemelen sampiyon 80 kusur puanla iki takımdan biri olacak.En saglam iradeli adam olsan psikolojin gene bozulur.O yüzden takımı bozmak istemiyor.Suanda quaresma, sosa, atiba ve gomez tasıyor resmen.Atiba gecen senedeki gibi nefesi kesilmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bence nasıl koydu aykut kocaman olacak son hafta yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 maçı izleyemedim Tolgay nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kadroya baktım da yine tolga oynamış. biz bu boykoyu niye aldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 birinizde çıkıp ismaile yapılan kırmızıydı dememiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 çünkü hakem pozisyonu kaçırdı, bilinçli olarak atlamadı - diye düşünüyo sanırım herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 galipkende söyleyelim de sonra ağlamadı demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hakem iyidi baya dün gece ya, bir alexis sarı görmeliydi vermedi onu. bi de ismail'in pozisyon kartsız geçilecek bişey değildi onun dışında baya iyi yönetti maçı. tolgay skor garantilendikten sonra girdi de, adam bıraktığı yerden devam ediyor işte aynı, top ayağına yakışıyor adamın alışı dönüşü,attığı paslar falan baya nefes aldıracaktır takıma son 10 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Hakem'i nasıl beğendiniz ben anlamadım. Her düşen kayserili'ye faul verdi. İsmail'in ayağı kırılsaydı bile kart göstermiyecekti. Hakemlik pozisyon yoktu resmen, olanlarda da resmen "Eskişehir nasıl olsa sonuncu Beşiktaş da iyi oynuyor, ben biraz Eskişehir'i kollayım" dedi resmen. Allah'tan Samet hoca futbolu çirkinleştiren bi hoca değil Abdullah Avcı gibi de bizim takım futbol oynayabildi. Edit: hani yanlis anlasilmasin hakemler sadece besiktas a kotu aglamasi degil bu. Hakemler herkese cok kotu aglamasi. Agladi diycekseniz o acidan agladi diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 oooo olleeeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 dur ya daha gostermedik ne bu acelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 çimler salı geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 fikret başgan tam zamanında açıyo stadı ya. olimiyata gitmeyiz demek yerine pasoligi protesto ediyoruz dedik, passolig davası bitti, stad açılmak üzereyken beşiktaş daha öneml tribünlere dönüyoruz diyoruz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar