Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://twitter.com/azizaykut1907/status/698932642901790720 SADSADASDASDSADASDSADAS Böyle kaliteli gelin işte, canımı yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 darkrider kalite anlayışın buysa takımdan uzak dur pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yapılan caps kadar barzikce bi yorum olmus mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 oğlum sonra gelip wot döşeyip okumamızı bekliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bugün mesaj gelmiş, pfdk kararına göre, g.birliği maçına girenler, eskişehir maçına gelemez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Edit: Zaaaalamayı unutmuşum. Adettendir. sleepingdeath said: Ya lanet olsun ben paylaşacaktım... Neyse bende bunları paylaşayım. Vodkapatatese gelsin; Şu zaten tam klasik bjk taraftarı; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kupandan elenmeye falan değil de. cok afedersiniz k*nyalı cok afedersiniz k*yserili adamın ağzına laf vermiş oldugumuza uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 şu hafta sıralaması değişti artık daha ilk haftalardan fenerbahçe gibi direk çıkıp hakemlere laf sokmalar başladı onun için 25 falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 meha tıklatınca haşortman. https://pbs.twimg.com/media/CcppyTEWIAAq1CM.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 şg hepten barzike bagladi kupa macina ciksana arkadas cift forvetle zaten ilk mac yenilmissin ya da gomezi dinlendir ne bilim sakatliklar vs var da elindeki oyunculari duzgun degerlendirmeyi bilemezsen şampiyon da olsan ilerleme kaydedemezsin avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 AHAHAHAHAHA vodkapatates rage olmuş. Asdf canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ya sen kayserili adamsın rage'den ne anlarsın asdasfa anlamadığın da belli zaten. bonus https://www.youtube.com/watch?v=CryIHENfd5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ersan iki gol attı biri kendi kalesine birde karşı tarafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 29 dakika da becerdi bunu bir de, adam çıldırdı şampiyonluk istiyor asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 çin ligi mi izliyorsunuz abi asdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 izlemeyek mi asdfsd http://twitter.com/OptaCan/status/705727718835544064 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bunu gördüm de video olsa daha iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 adam adam! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 adam goldan sonra pençe işareti yapmış https://pbs.twimg.com/media/CctA23oWoAA84ss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 dengesiz ya ersan saglam defans belki ama dengesiz oyuncu defansta oynamamali hattrick oynamis varsa hatirlar defans alirken oyuncu ozelliklerinde kestirilemez varsa fiyat dusuyordu bir miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 konya tribünlerinin ahmet davutoğlu pankartı açtığı maçta, mustafa kemalin askerlriyiz tezahüratı yapan Beşiktaş pfdk'ya sevk edildi. yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Hahaha. Şaka gibi yeminlen. Mustafa Kemal'in askeri olunca noooluymuş ki? Nasıl bir disiplin kararı, eğer mesele sadece buysa allah belalarını versin karaktersizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 rabia yapmakta sıkıntı yok mustafa kemalin askerleriyiz yasak. amk. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 DavidMills said: Hahaha. Şaka gibi yeminlen. Mustafa Kemal'in askeri olunca noooluymuş ki? Nasıl bir disiplin kararı, eğer mesele sadece buysa allah belalarını versin karaktersizlerin. uydururlar kılıfına, bilmem kaçıncı saniyeler arasında küfür var falan filan bişey bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben maçın son 5 dk sını falan izledim görmedim duymadım da şey okudum. bu tezahürat sırasında konya tribünleri pkk dışarı diye bağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar