Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 noldu dembaba türküsü sıktı herhalde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 çarşı denen banal ayak takımının sevdası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Lig Radyo’da programa katılan Candaş Tolga Işık, “Dün gece (28 Mayıs’ı 29 Mayıs’a bağlayan gece) bir mekanda Aziz başkan ile karşılaştık. Bana ‘hadi hayırlı olsun, Lucescu’ya anlaşmışınız; yılda da 4 milyon Euro verecekmişiniz’ dedi. Son derece ciddiydi. Benim de Beşiktaş’lı olduğumu bildiğinden bana bunu bir müjde gibi anlattı ve samimi bir açıklamaydı” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 demba'nın maaşı büyük sıkıntı. fernandao'nun gideceği yerde onun yarısı kadar maaş alması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 souldarkorn said: Lig Radyo’da programa katılan Candaş Tolga Işık, “Dün gece (28 Mayıs’ı 29 Mayıs’a bağlayan gece) bir mekanda Aziz başkan ile karşılaştık. Bana ‘hadi hayırlı olsun, Lucescu’ya anlaşmışınız; yılda da 4 milyon Euro verecekmişiniz’ dedi. Son derece ciddiydi. Benim de Beşiktaş’lı olduğumu bildiğinden bana bunu bir müjde gibi anlattı ve samimi bir açıklamaydı” dedi. yav he he. aziz başgan trollemiş, bu da trolle gelmiş. bjk nereye 4 milyon veriyor bir kere ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Ba'nın maaşından ziyade bir de takımın şuan bonservisli transfer yapmak için adam satma zorunluluğu var. Takımda en çok para eden adam. 7'ye aldık, en az 7'ye satarız ki performansı sezon genelinde gayet iyi olan, kendi gol rekorunu geliştirdiği sezonda üstüne de koyar satarız. 10 civarı bir teklif gelse atıyorum satmayan maldır, embesildir. Gerisinde satmak için geçerli bir sebep yok. Gayet faydalı adam yani 2-3 hafta embesil hoca yüzünden oynayamadı diye harcamaya gerek yok. Gerçi kendini takımın üstünde görme huyu var birkaç kişiyle birlikte, o yüzden ben de biraz kırgınım ama hakkı da var asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bizim Altınsay tayfasından birkaç elemanda BJK'ye gelme ihtimali yok, FB ile çoktan prensipte anlaştı bile diyorlar. Hatta tillah, Luce'nın oğluyla çok yakın arkadaş BJK'yi düşünmüyor bile dedi geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Su macin ankarada oynanacagini kararini beren gerizekali yoneticileri kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Ahah ferhat'ın ustune gelen topu neredeyse bacaklarının arasından alması. asdf. sonra elini niye cekti. Bu herif cekmesin de napsın. Tolga bombastik bi adam paslar super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Sivok jubile mi yapti lan noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 vanish ceken bjk liler var ahahsadfa butun sene susmayip tek mesaj bile atmaya yuzu olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Dark_Soul said: Sivok jubile mi yapti lan noldu İmzalamayacak büyük ihtimal kulüple yeniden, o yüzden son maçı olarak vs görülüyor. Kalırsa ne güzel, ben üzülürüm lan onsuz feci alışmıştım :( Ayrıca; BJK oyuncularının oynadıkları maçlar, istatiksel katkıları ve hakedişleri http://pbs.twimg.com/media/CGMvoUKWYAEYqLg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hakediş ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yaptığı işin hakkını vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 şampiyonluk iddiası bitince bjk maç kazanmış. şaşırtmadı üçüncü reyis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Aziz fake atıyor luce için , dönüp dolaşıp luce fenerde çıkarsa gündem değiştirir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Dark_Soul said: Sivok jubile mi yapti lan noldu Sözleşmesini yenilememişler. Tamam kabul ediyorum. Sivok dünyanın en iyi defans oyuncusuydu falan demiyorum ama bu zamana kadar Sivok'un çok kötü bir maç çıkardığını da görmedim. Elbet kötü oynadığı maçları da olmuştur (ben hatırlayamıyorum) ama serbest bırakmak gereksiz bence. Neden kontrat yenilemediler hiç bir fikrim yok. Hazır yabancı sınırı da kalkmışken tutabilirlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 sivok ---> fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 şu takım fazla havalara uçmasaydı şampiyon olurdu, sevinçten akılları gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bilic yanlış zamanda bu takımın başındaydı. futbolun türkiye adına en boktan zamanlarına denk geldi. başımızda süleyman seba varken gelmiş olsaydı, kulübün anahtarıyla giderdi 20 yıl sonra. güle güle diyelim. üzüldüm cidden ne olursa olsun. kötü td vs demek kesinlikle doğru değil, elindeki kadroyla başardıklarını göz ardı edip şampiyonluk hayallerine giren yönetimden şimdiki hamlesini bekleyelim. şenol güneş'i tutup getirirlerse de seneye yaptıkları stadı bi taraflarına sokarlar artık. adam evladısın bilic, yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bilic ---> fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 atesbenicagiriyo said: şu takım fazla havalara uçmasaydı şampiyon olurdu, sevinçten akılları gidiyor ezeli rakip zaten bursaspor da hiç alamadık demesine ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kalıyor bilic hee uzatmama kararıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 basın toplantısı başladı uğurluyor başkan bilici sivok da var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bu ne uğurlama falan. ayrılma seksi de yapsalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar