applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ayrıntıdaki şeytana dikkat edin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 neyin 2-0i la o asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 işte adamlar hafta sonu stadı açar 2 tane de yaslarız diyorlar adsafa biz 2-0 yaparsak sağlam makara döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Valla her türlü stad açılır.. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 amk vizyona bak ya, 2-0 yenmeyi hayal ediyorlar. bari böyle mesaj arayışları içinde olacaksan 8-0 yap tabelanı falan... ya da barcelona falan koy 2-0 yaz bu ne lan sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 adamların barçası biziz abi asdasf veletler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2-2 yazsalardi keske daha anlamli olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 "POZİSYON PENALTI DEĞİLDİ" Önceki sezonlarda olduğu gibi Beşiktaş maçlarında ilginç pozisyonlar yaşandığının hatırlatılması ve kendisinin merkezinde olduğu olayda Beşiktaş lehine verilen penaltıyı da yorumlayan Hollandalı oyuncu, "O pozisyonun penaltı olduğunu düşünmüyorum. Eğer cezasahası içinde elleri açık bir şekilde topa doğru atlarsa bunu anlarım, bu penaltıdır. Fakat ben orada vücudumu topun önüne koydum ve topa bakmıyordum bile. Top benim elime dokundu; ancak bunu isteyerek yapmadım. Direk vücudumu topun önüne koydum, onun için penaltı olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu. Beşiktaş'a attığı golü de anlatan Donk, "Bir boşluk yakaladım, o boşluğu değerlendirdim. Vuruş için kendimi güçlü hissettim. Yeterli mesafe olduğunu düşündüm ve vurdum, zaten kalecinin hareket ettiğini görmedim. Topun gol olduğunu görünce de çok sevindim, çok güzel bir goldü" ifadelerini kullandı. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/142182/elime-degdi-ama-penalti-degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 vay namussu top eline dokunmus o yüzden penaltı değil donk topa dokunsa penaltı olurdu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yok çok bilen vardıya burada dokunmadı diye :) maksat o yani. Futbol profesörlerine gelsin, kaynak ntvspor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Delikanlı 3. lüğümüz hayırlı olsun, şg "Gezi’de gençliğin önünü kesen hükümet hata yaptı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 tam versene haberi abi said: Gezi eylemleri sürecinde hükümetin gençliğin önünü keserek hata yaptığını savunan Güneş, “O gençlik, fikrini söyleme hakkını kullanmalıydı. Biz futbolcuya “Kafanı kaldır, önünü gör” deriz. Gençliğe ne diyeceğiz? Yine ‘Kafanı kaldır’ dememiz lazım ama sen kafayı bastırıyorsun! Bastırmayla gelişme olur mu?” diye sordu. 3.lugu birak kume dusurme operasyonu bile gelebilir sdsfs http://www.diken.com.tr/besiktasin-bilge-hocasi-senol-gunes-gezide-gencligin-onunu-kesen-hukumet-hata-yapti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 adam doğru konuşmuş. küme de düşsek sıkıntı yok. ama temiz eleştirmiş sanmam bir şey olacağını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 NAPIYON SEN ŞENOL YA GENE GİTTİ ŞAMPİYONLUK 'Cumhurbaşkanı ilahlaştırılıyor sonra al başına belayı' http://ilerihaber.org/cumhurbaskani-ilahlastiriliyor-sonra-al-basina-belayi/24751/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Abovvv kesin ilk 5 de yokuz bu sene. Şenol iyi güzel de siyasete çok giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 helal şenol hocaya.. ama hocam şunu şampiyonluktan sonra yapsayın ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Liverpool'u elediğimiz maçta 6-4 alırız demiştim, penaltılarla skor 6-4 bitmişti. Şu maçı 3-1 alalım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 7 de maç mı olur ya off gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bu akşam gomez 2 gol atsa negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 GS nin lider olamadığı yerde BJK lider olmalıdır, Fb takım değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kötü oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 fena değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 q17 ilk 11 de baslamıcak ya. yedekten alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sanki ersan ın bileği delindi gibi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bu senede cacık olmaz bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar