Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Abi işte tamam trnin nası bi yer olduğunu biliyorum, bu yüzden azınlıksam azınlık gibi davranıyorum ve azınlık çevrelerde takılıyorum. Azınlığım ben deyip ezici çoğunluğun olduğu ortamlarda takılırsan tabi türk kızları reröre dersin. İzmirden genç chpli teyze olmayan kız buldum lan, kolay mı... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 yav crome alşsfkalşfas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Drall said: Abi işte tamam trnin nası bi yer olduğunu biliyorum, bu yüzden azınlıksam azınlık gibi davranıyorum ve azınlık çevrelerde takılıyorum. Azınlığım ben deyip ezici çoğunluğun olduğu ortamlarda takılırsan tabi türk kızları reröre dersin. İzmirden genç chpli teyze olmayan kız buldum lan, kolay mı... sen tıpçısın diye sana artislik yapmıyorlardır, kadınlar doktorları çok sever, bi de etrafındaki o kadınların başka erkeklere olan davranışlarını gözlemle, gözlemleyebilecek fırsat bulabilirsen tabi, sende halo effect oluşturmuşlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 karşim tam olmadık,dolduk taştık o yüzden bi zahmet gidiver şimdi yavaştan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Çok ayıp, kaynaşın bakiim kardeşle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mc_Lovin said: türk kızları çok reröre ben analarında babalarında buluyorum suçu, çok iğrenç şekilde kız çocuğu yetiştiriyorlar, arada bir tane düzgün yetiştirilmiş olanı çıkıyor. onu da bulduk mu soluğu nikah masasında alıyoruz ama cidden hiç çekilecek yaratıklar değil Olm anan baban sana da sürekli sen prensesimsin sen bitanesin vs. diye gaz çekse 1 yaşından itibaren sen de manyak olurdun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 erkekler de kral oğlum diye büyüyo ne fark var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yok be abi kadınlar kadar değil, kadınların gördüğü ilginin %50 sini görmüyo erkekler tüm hayatları boyunca Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 biraz derine girersek, evlenen çiftlerin aralarında olmayan sevgiyi kadın ve erkek evlatlara yöneltmesi sonucu kaynaklanıyor büyük oranda, ki ülkemiz genelinde evlilik kriterleri de ortada... sadece kadınlar için değil, erkek çocuklarda benzer durumda birde bunu içine feodal yapı girince dahada şenlikli nesiler yetişiyor. biraz empati ile benzer sonuçları sizde alırsınız, Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu arada adamın tanışma konu ne hale gelmiş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sostizm said: Çok ayıp, kaynaşın bakiim kardeşle hosgeldin burcu. sostizm feyzli bir abimiz. aramizi yapar insallah. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 RamsesII said: yok be abi kadınlar kadar değil, kadınların gördüğü ilginin %50 sini görmüyo erkekler tüm hayatları boyunca biz senle erken koptuk.. cidden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Öyle llama, sen de katılıyorsun bana senin de düşünce tarzını tahmin ediyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sen herseyin en iyisine layiksin prenses Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Drall said: Abi işte tamam trnin nası bi yer olduğunu biliyorum, bu yüzden azınlıksam azınlık gibi davranıyorum ve azınlık çevrelerde takılıyorum. Azınlığım ben deyip ezici çoğunluğun olduğu ortamlarda takılırsan tabi türk kızları reröre dersin. İzmirden genç chpli teyze olmayan kız buldum lan, kolay mı... sdfdsfds ben samsun'lu buldum sürekli samsun'da sıradan bir gün capsleri atıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Niye gideyim ki? Uyelik talebim kabul edildigine gore demek ki dolup taşmamiş henuz. Raad ol :) Peşin yargılarindan kurtul Dogmeat, yeni insanlarla tanismaya acik ol dostum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 alt çizgi ile nick almak en son 2000lerin başında bitmemiş miydi yA?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Feamer said: bu arada adamın tanışma konu ne hale gelmiş... Her sey Chrome'un durumcuye gitmesiyle basladi.. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hoşgeldin hötürük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 totemic said: alt çizgi ile nick almak en son 2000lerin başında bitmemiş miydi yA?? 2000'lerin basi olsa iyi, ben hala 90'larda kaldim :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Seele said: sostizm said: Çok ayıp, kaynaşın bakiim kardeşle hosgeldin burcu. sostizm feyzli bir abimiz. aramizi yapar insallah. Burcu mu? Cok kibarsin ama benden olsa olsa Mahmut olur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pupa_yelken said: Niye gideyim ki? Uyelik talebim kabul edildigine gore demek ki dolup taşmamiş henuz. Raad ol :) Peşin yargılarindan kurtul Dogmeat, yeni insanlarla tanismaya acik ol dostum. tam utanmıştımki pupa_yelken said: Burcu mu? Cok kibarsin ama benden olsa olsa Mahmut olur. fikrim değişti,elvada mahmut. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 mahmut burcu da guzel isim..yoklukta.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pupa_yelken said: Niye gideyim ki? Uyelik talebim kabul edildigine gore demek ki dolup taşmamiş henuz. Raad ol :) Peşin yargılarindan kurtul Dogmeat, yeni insanlarla tanismaya acik ol dostum. raad ol ne ya, bi köylü daha gelmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bir Mahmut bir ahmet gelmesin artik foruma ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.