Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çöm üye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

Sen daha buz daginin gorunen yuzunu bile tam gormedin. Hele bi 3-5 ay takil da, sonra verirsin kararini.

görsem ne olacak beni istediginiz kadar kiskirtmaya calisin..istediginiz kadar gaza getirin etkilenmem.iplemem ben kimseyi.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Abi adam her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor ya, inanılmaz bir şey.

umut fakirin ekmegi bro. Cikin aradan.

Saka len saka. Toplanip dalabilirsiniz arkadasa. Ben sanaldan bulunca beni degil ebemi tercih ediyo arkadaslar. Bu da ayni cinsten muhtemelen. Sizin ebenizle ilgilensin o yuzden. Benim ebe hasat oldu malum.
Mesaj tarihi:
Hepimiz aslında farklılıklara saygı duyar gibi yapıyoruz ancak tahammül sınırlarımız kadar sabır gösteriyoruz. Bu yorumlar ve geçmişte bu forumda açılan bazı konular bunun göstergesidir.oku dediniz okudm.tespittir son postum.
Mesaj tarihi:
Ortaya atılan iddialara karşıt yanıtı öyle bir arıyoruz ki, mesleki bir sorunumuzda, bu hırsla araştırma yapsak şu anda daha önemli kavramlar ve konular üzerine kafa patlatır olurduk :D
  • 4 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...