Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Mayıs'a tatil alternatifleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geç kaldık baya o yüzden uçak biletleri pahalanmış. Vize çıkmaz o kadar kısa sürede. Vizesiz gidilecek yerler var aslında Belgrad filan ama 1280TL uçak bileti var. normalde 180TL ye almış arkadaş. Haliyle orayı da eledim(otobüs var ise ve 24 saat filan sürmüyorsa olabilir aslında).

Kıbrıs,Rodos filan pahalı gene biletler. Ege denizinedki Yunan adalarına baktım da mayısta biraz soğuk olabilir sanırım.

Ne yapsak ya? Kesin kaçmam gerekli İstanbul'dan.

Bana alternatif önersenize? Kız arkadaş da gelebilir belki.
Mesaj tarihi:
sadece kafa dinleyecegim diyorsan herkesin yaptigini yap..antalya kapali yuzme havuzu olan bir tesis ..ye is yuz gel 2-3 gun..manitali gidersen ekstrasi da olur..
ole aman aman paraya da cikmaz..
Mesaj tarihi:
Sadece kafa dinlemek aslında. Mesela bodrum, çeşme filan eledim direk. Ya doğa gezisi, ya yatış olacak. Ama antalya bodrum filan soğuk olur ya. Kapalı yüzme havuzunda da takılmak istemem yani o kadar para verip. bilemedim.

Moskova fena değil gibi de. 80 euro günlük ote olsa orta halli bir otel. 240 euro. günde 30euro harcasan. 120 euro da oradan. 260 euro. 750TL de uçak. 1550TL ye filan gelecek 4 günlük tatil kişi başı.

Fazla gibi geldi emin olamadım. 1000TL ye amerikaya uçarım önceden alsam. 725 moskovaya çok gibi geldi. hmm.
Mesaj tarihi:
kaplicalara git.. de yengeli gidersen sorun cikabilir mi bilmem..afyon tarafina araba ile gidersen 1 tasla bayagi bir kus vurursun..dusunsene sabah bir hafif kahvalti ustune jakuzili banyoda kaplica keyfi oglene dogru araba ile cikip afyonda yeme icme..keza boluda -karacasu galiba ole bir kombo yasanabilir..
Mesaj tarihi:
pegasusa falanda bak bu arada daha uyguna gelebilir.

otel çok daha ucuza bulabilirsin. mariott veya cosmosa bak bi, o kadar pahalı olmaması lazım.

erken rezervasyon amerikayla karşılaştırma abi. mevcut alternatiflerle karşılaştır.
  • Yeni Oluştur...