Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Benim oyunlarda hiç performans kaybı görünmüyor, ama hiçbir oyunu %100 kullanım ile oynamıyorum gerçi. FPS sabit olsun diye 120, 60, 90 neresi rahatsa oraya sabitliyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 https://www.pcworld.com/article/539139/tested-heres-how-much-the-new-windows-security-features-hurt-pc-performance.html şu win11'de kapatılamayan özelliği test etmişler win10 üzerinde, performans düşürmüş. os en yeni işlemcileri istediğinden farkedilmiyor olabilir.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 windows'da pek aramadigim ama mac de cok kullanisli buldugum hot corners third party olarak varmis win'de https://www.maketecheasier.com/get-hot-corners-windows-10/ denicem desktop'a gecince. win + tab yapmaktan bikan varsa deneyin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Ben daha iyisini yaptım onun. Razer'ın Hypershift diye bir özelliği var, klavyede ya da farede bir tuğu modifier tuşu olarak atıyorsun, sonra tüm diğer tuşları onunla birlikte makro vb. özelliklerle kullanabiliyorsun. Çok tuşlu ve özellikli oyun fareleri masaüstünde de çok kullanıştı. Ses kısma, masaüstü değiştirme, o hot cornerlara atanan şeyler filan hepsini farenin masaüstü profile dağıttım. Sol, sağ tık filan da makrolanabiliyor, güzel.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 temmuzda aynı sistem ve aynı gpu/cpu hızlarıyla yaptığım timespy 3dmark testini demin win11de yaptım sadece 10 puan fark çıktı (8000 küsür puanlardA) yani tamamen aynı performans. bu %15-20 vs havalarda uçusan performans düşüşünün asıl nedeni VBS'miş, Virtualization-Based Security. win10'dan upgradelerde oto açmıyor ama yeni kurulumlarda default on olabiliyormuş bir bakın kapalı mı açık mı, açıksa kapanabiliyor neyseki https://www.pcgamer.com/windows-11-pcs-can-hobble-gaming-performance/ bir de saçma bir mouse lag vardı oyunlarda, onun da nedeni 1000hz mouse polling buglıymış win11'de, 1000hz kullanıyorsanız 500 veya daha aşağıya alın fixlenene kadar düzeiliyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 cmd ping komutu çalışmıyor mu win11de?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 ping benim dandik ispdenmiş kapamış mı adamlar napmışlar başka pclerde de çalışmıyor neyse ama başka bir win11 sorusuyla geldim delivery optimization altında download bw kısma vardı, ben onu win updatelerinde değilde 100gb gamepass oyunlraını indirirken kullanıyordum yoksa tüm 75mbit bandımı yiyor. şimdi win11de ilk kez denedim hiç etkilemiyor ne ayarlarsam ayarlayım. gp download olayını değiştirmişler desem baktım delivery optimization processinden indiriyor halen, bunu deneyen var mı hiç nette bulamadım büyük ihtimal benden yine ama
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 İş yerine laptop alıcam. Sadece excel,outlook ve türevleri kullanıyoruz. Win 11'e geçmek gibi bir planımız yok ama win 11'i destekleyen bir işlemci olsun. İleride win11'e geçiş zorunlu olduğunda laptop'u değiştirmek zorunda kalmıyım. Minimum kacıncı nesil intel ve amd'yi destekliyor win11 ? Bu tarz bir sıkıntı oldugunu okumuştum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Admin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 ryzen 9 3950x var gecen bir hizlica bakmistim uyumsuz falan yaziyordu kapadim direk. biraz zaman gecsin ortalik durulsun modundayim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 CPU'dan değildir o, uyumlu o CPU. TPM ya da Secure Boot'dandır. İnternette liste var, compatible cpu diye arayın ama anakart da uyumlu olmalı.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 zipnenor isigi kismamasi gerekiyodu fair play kurallari geregi. orada bitti windows 11 benim icin.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 57 dakika önce, GERGE dedi ki: CPU'dan değildir o, uyumlu o CPU. TPM ya da Secure Boot'dandır. İnternette liste var, compatible cpu diye arayın ama anakart da uyumlu olmalı. Öhhh hem cpu hem anakart mi bakicam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Anakart modeli değil, TPM ve Secure Boot var mı anakartında ona bakacaksın.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Laptopu olanlar napsin? Yazar kasa firlatir gibi bill in malikanesine gidip kafasina mi atsin?
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Ben bill olsam windows 11 ekibinin odasina gider yanima da yilmaz vurali alir sille tokat girerim ekibe.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Surface'lere bile gelmiyor
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Admin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 4 saat önce, Masticore dedi ki: Öhhh hem cpu hem anakart mi bakicam bios da tpm i firmware'den sagla yi secince oldu.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Admin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 health check app uygun diyor, update menusu hala uygun degil health check app indir bak diyor. lan indirdim uygun dedi app diyecek muhattap ariyorum microsoft da
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Admin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Bugun otomatik olarak This PC can run Windows 11 yazisi cikti update menusunde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Windows 11'de hala Everything'i yüklemedim bu arada, arama düzelmiş sanki? Daha iş bilgisayarı Windows 10 gerçi, asıl orada 200-300GB belge arasında hızlı arama önemli, o zaman düzelmiş mi tam anlarım.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 ben de bugun gectim bakalım, ofisdekini de geçirsem var da, i6700k + asus mb combosu engelliyo.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 https://www.techpowerup.com/289568/windows-11-a-flop-survey-claims-less-than-1-upgraded-microsoft-improves-start-menu yeni pc'de hemen geçerim win11'e diyordum ama görünen o ki bug fixlemek dışında birşey yapmadıkları gibi özellik güncellemelerini yılda ikiden bire düşürmüşler. geçmekten şimdilik caydım gibi sanki, ne işe yarayacak diye düşününce cevap bulamıyorum. dünyada pc satışları yıllardır ilk defa artmışken ve yıllardır yeni os yapmamışken insanlara albeni sunamamak da ciddi bir başarı örneği. nutella cloud harici saldı anlaşılan ürünleri.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Şunu diyeyim, eğer monitörün HDR ise geç bence, düzgün çalışıyormuş. Kendim deneyimlemedim HDR monitör olmadığından ama Auto HDR iyi eleştiriler alıyor hep. Sonra DirectStorage var, o da Windows 11'de sadece. Gamepad kullanıyorsan Xbox Series Controller için daha az latency olan bir protokol destekliyor. Yeni GPU scheduler var. Bu yukarda saydıklarım hep Series konsolların özellikleri zaten, Windows 11 ile Windows'a getirmişler onları işte. Sen de oyuncusun. Bu arada o haberi boşver, Steam'e göre Kasım ayında 8.28% Windows 11. Sorunsuz çalışıyor ayrıca yani. Microsoft Store da iyi olmuş, ciddi ciddi kullanıyorum artık. Yeni UI'ye de alıştım, daha rahat geliyor artık. Başlat da ortada hala.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 (düzenlendi) hdr monitör var ama hangi oyunda açtıysam, hatta windows'da bile açsam soluk, beti benzi atmış bir görüntü verdiğinden hiç kullanmadım. neden öyle bilmiyorum ama insanın isteyerek kullanacağı gibi değil yani bir garip. auto hdr o renkleri düzeltecek olsa iyi ama. directstorage için geliştirici özellikle programlamamışsa çalışmıyor demişlerdi ama bir bakayım madem tekrar. evet directstorage destekleyen oyun yokmuş pc'de henüz. auto hdr da düzeltmemiş yazdığım sorunu. Ocak 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar