Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 uyuyup ne yapacam ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Alla alla hacıkitler siz iyi misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaji yazdiktan sonra gectim yatttim. Yatakta ne kadar oyalandim bilmioru ama uyumusum. Simdi ikinciye kalkiyorum ve tamamen uyanigim... Hala zere dinlenmis degilim tabii. Ugras dur ki uykuya dal tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 remeron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Alkolun uyarıcı özelliğide vardır. Kan dolaşımını arttırır. Eğer ilk yarattığı mayışma halinde uyuyamazsan sonrasında cin gibi olursun. Daha tehlikeli yani. Belgesel falan izleyin. Yada bişeyler okuyun. Uyku hapı kesin çözüm ama sonrasında hep onu kullanmak ister ve bağımlısı olursun. Geri kalan hayatını hep hap kullanarak geçirme riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Nice, 2 saat deliksiz uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 güzel bi hiit cardio, iyice yor bünyeyi, dön duş al üzerine güzel bi tavuklu etli pilavlı brokolili öğün üzerine yarım saat bekle bi muzlu süt falan iç sonra bak bakalım uyumaman için sebep göremiyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sleep offset gibi bişeyler var bir araştır derim. Bir gün eksik uyuyorsun diğer gün fazla uyuyorsun bu fluctuationlar iyi değil. Eksik uyuduğun günün acısı 2 gün sonra çıkıyor hemen hissetmiyorsun bu arada. Bi de uyku fazları var 1.5 saat aralıklarla insan bünyesinde. Sinüs fonksiyonu gibi düşün aşağı yukarı inip çıkıp convex concave fonksiyonlar yaratıyor. Yerel maximumlarda uyanırsan dinç hissediyorsun, minimumlarda kötü hissediyorsun. 6 saat uyuyup dinç hissetmenin ve 7 saat uyuyunca kötü uyanmanın sebebi falan bunlar hep. Android ve iphone applicationları var tam optimal uyku zamanını ayarlıyor bünyenin parametrelerini input olarak girince. Uykuyu optimize edebilirsin ne eksik ne fazla uyursun. Hadi hayırlı işler. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_deprivation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mucize ilaç atarax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Evrenin ucuna yolculuk Bu belgeseli karanlik odada hafif seste izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 zihinsel sendeki sıkıntı oyle papatya cayi sehriye corbasiyla fln duzeltemezsin bi psikologa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 chrome said: Alkol haram olmasa ben de bilmez miyim blue label cakip tatli tatli sizmayi. Tovbe ettim icemiyorum, uyuyamiyorum da. O caylar falan bir boka yaramiyor zaten. Bir de pic thread deki korkunc hikayeyi de okudum korkudan karanliga da bakamiyorum. Merdivenlerde elimde telefon kaldim lan. Yarin is olmasa sabah kadar agar oynardim ama o da olmuyor. Uykusuzlugun caresi yok ayrica bence. Yavas yavas geberecegiz uyuyamayip abi manyak mısın sen niye tövbe ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Kafa dolu olunca uyunmuyor Zihni bosaltmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 48 saat uykusuzluktan sonra beyinde geri dönüşü olmayan yaralar açılmaya başlıyormuş, öyle bi çalışma vardı. Vücudun oksijen besin kadar uykuya ihtiyacı var yaşamı zihinsel sindirebilmek için. Hatta rusların direk sleep deprivation experimenti vardı youtubedan koyayım. 4-5 gün uykusuz tuttukları denekler halisünasyonlar görmeye başlıyodu falan, vakti ve ilgisi olan izleyebilir http://www.youtube.com/watch?v=MEwbfnCpKA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 patlat bi cigara mis gibi uyursun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bitkisel Tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Sabah işe geldim, daha çalışmaya başlamadım. İzinliyim gerçi de evde uyuyamıyorum zaten, uyumaya çalışmaktansa yorulayım biraz dedim. Kaç saat oldu totalde 2 saat uyuyabildim şaka gibi. Şimdi kapıyı kilitleyip uyumayı deniycem bakalım, uykum var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 vangelis - la petite fille de la mer ac arkada calsin fiti fiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 SEX YAP denmemiş nasıl olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 2-3 viski, sıcak duş, kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Kitap belgesel kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 deadwoll said: 48 saati geçti ve uyuyamıyorum. Moralim çöktü, her şeyi kafama takar oldum öğleden beri. Nasıl uyurum ben? Evde hiç bir şey yok yardımcı olacak. Araba falan kullanmak da istemiyorum, sarhoş gibiyim. Sanırım ateşim de var biraz. C.tesi günü dışarıda güneş çarptıydı. deadwoll sunu da dener misin? https://www.youtube.com/watch?v=4D8ezH0iXh8 Delta dalgalari kullanilmis bir muzik. Delta beyini rahatlatir ve uykuyu kolaylastirir. Muhtemelen kafa bi milyon. Muzige konsantre olup sadece dinle. Dun denedim ise yaradi. Tavsiye ederim. Uyku ilaci cozum degil, sorunun baslangici olur. Hic girme o yola, bosver. Kolay gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Akşam arkadaşlarla 2-3 bir şey içtik, sonra gittiler 8 gibi. 5dk yatağa uzanayım dediydim sızmışım sdfkj. Şimdi baş ağrısı ve sıfır uykuyla kalktım yine. Tam Gece 12 sabah 7 olarak ayarladıydım kendimi son iki gündür. Bok olmaz umarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 o değilde bende uyanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 deadwoll said: Akşam arkadaşlarla 2-3 bir şey içtik, sonra gittiler 8 gibi. 5dk yatağa uzanayım dediydim sızmışım sdfkj. Şimdi baş ağrısı ve sıfır uykuyla kalktım yine. Tam Gece 12 sabah 7 olarak ayarladıydım kendimi son iki gündür. Bok olmaz umarım tekrar. abi 5 dakka yatağa uzanınca ne bekliyordun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar