Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 ovvv ihanet kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 kesın ya bize katılırsın yada senin chibi profesoru kovarız demişlerdir oda katılmıstır. azına vurup özgürleştiriz sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 tahmin etmiştim böyle bişey olacağını. kaç zamandır piyasada yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 doner shall prevail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Oooo herhalde sağlam dayak gelecek önümüzdeki bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 6 Sağlam dayak geldi diye sevindim en başta, bölüm güzel bitti diyordum ki çok feci party wipe yediler. Şu noktadan sonra nasıl toparlanırlar ki? Hayır bir de Alice ve Ryo bile dayak yemiş, bari onlar kalsaydı. Yalnız dayak yiyenler arasında Megumi ve Aldini yoktu, belki onlar kurtarır bir şekilde. Rindo da bir haltlar karıştırıyor gibi gelmişti zaten. Yoksa Rindo #2, en feci bu ikisini ezilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Güzel bölümdü ama sonunda şok geldi. megumi ve aldini'yi rindo bence yemek yemeye götürdü. onlar savaşmayacaklar. haftaya göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 6th seat ana karakteri ciddiye almadan ezmişken yan karakterlerin bos kesmesini beklemiyodunuz dimi. sıanvların sonunda spirit bomb aypar doverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 E ama bu kadar feci dayak yemelerini de beklemiyorduk. Bir de öyle pat diye söyleyince etkisi ağır oldu, onların kapışmalarını da görsek daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bide seatlerden bu tipe benziyen bi tane daha vardıya oda iyi tarafta zaten katılmamıstı centrala. cıplak senpai var. onlarla falan alırlar cocukları geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 olayı bi shokugeki çözecek gibi bence. peder bey gelip azami'yi dövmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Ahahah evet olay deus ex machinasız çözülecek gibi değil. Birisi gelip Food Nazinin ağzını kıracak kesin, ya dede ya baba, ama birisinin kurtarması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 DAHA SOSA BANMADIK diyince Alice'in peder hayata geri döndüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 herifin gift olayı süperdi onu es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Tok izliyorum yine acıkıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 6 sonunda bile fanservicea doyduk ama joichiro gelsin rejimi yiksin artik ps. nakiri de giftlense de havamizi bulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 lan sublar patlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 he ya beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 7 Ooo hem baba hem dede geldi. Biri gelse yeterdi ya ikisi birden overkill olmuş ^^ Azami de rinnegan açtı ama kurtarmaz, çok sağlam dayak geliyor bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 ridno baya beklediğimi yaptı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 haftaya kimler gelecek çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 isshiki ne ayakmış çok şükür öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 o değilde former 3rd seat nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 totsuki train arc ne kadar iyi oldu öyle ya. weaklings status : cleared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 sonuca bağlamadan bitirdiler kötü oldu. manga ne durumda bilmiyorum ama kış sezonuna yetiştirseler güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar