Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 http://img7.anidb.net/pics/anime/168780.jpg küçüklüğünden babasıyla beraber restoranda aşçılık yapan souma'nın japonya'nın en zorlu aşçılık okuluna yazılmasıyla başlayan ecchi lezzetgazm savaşları. mangası ve anime devam ediyor, eğlenceli gayet. çizimler, tarifler filan gayet hoş. sadece buzdolabınız boşken sabaha karşı izlemeyin. 6 etçinin rahat dövmesi lazım mantıken ama savaşa "okuldan atılma" iddiası koyunca otomatikman heyecanı kaçıyor plot armor gereği, keşke başka birşey koysalar da biraz daha heyecan olsa. neyse kaiji gibi değil akagi gibi herkesi dövmesini işleyecek heh. natsu olmayaymış mc keşke. yalnız elit 10'de türk mutfağından biri yoksa hayalkırıklığı olacak. kaymaklı yoğurtlu etli yaprak sarması yapsınlar da souma onunla yarışsın sıkıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 şimdi babası yondaime dimi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 fazla iyi ya eyv sam, benim gibi yemek yapmayı seven adam için ekstra güzel, ama evet açken izlememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 "mükemmel yemeği pişirebilmek için waifu lazım" ne kadar saçma bir fikirdir ya güçlü bir düşmanı dövebilmek için çok dostunun olması lazım falan da der - OH WAIT. sadece erina'nın yenilip gülünç duruma düşmesini görebilmek için takip ediyorum bunu yemekler falan da bir yerden sonra mide bulandırmaya başlıyor, örneğin election arc'ın sonunda soma'nın yaptığı soya sütlü, erikli,parmesanlı, balıklı pirinç yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 O lafı ilk duyduğumda ben çok hak verdim, kendime farklı, eşe dosta farklı, karıma farklı yapıyorum ben mesela, yaptığım yemek aynı da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 tamam da mesela tanımadığın bir insana yemek yaparken karını düşünürsen yaptığın yemek de imba oluyor mu? bu manga/anime öyle olduğunu söylüyor da, bence saçmalık ya. bildiğin nakama powa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yok olmuyor o zaman, öyle söylüyorsa olmamış, ben eşime yaparken demek istedim sadece. Birde o iğrenç dediği yemekler gerçekten varlar culinary dünyasında, yarışmalarda falan yemeğe bir bakıyorsun içinde 30 tane malzeme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 nakama ve gutsdan daha gercek bişi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 7 bir milyon yıl geçse o et, soğanlı pilava yenilmez ya. film icabı diyerek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 1 hafta boyunca koca memelinin foodgasm sahnesini bekledim ama çok kısa geçmişler meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Sam said: 7 bir milyon yıl geçse o et, soğanlı pilava yenilmez ya. film icabı diyerek izledim. öyle deme olay erikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 manga okuyanlara. mangası bombastik. bu kadar hızlı akan bir manga daha uzun suredir okumamıstım surekli "aksiyon". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Borlach said: öyle deme olay erikte. uzay eriği olsa gene yetmez ya. ayrıca öyle bir et gelse ben de pilavını yarım bırakırım, karnımı doldurmam onunla. kusura bakma souma ama YEMEDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Osirix said: "mükemmel yemeği pişirebilmek için waifu lazım" ne kadar saçma bir fikirdir ya güçlü bir düşmanı dövebilmek için çok dostunun olması lazım falan da der - OH WAIT. sadece erina'nın yenilip gülünç duruma düşmesini görebilmek için takip ediyorum bunu yemekler falan da bir yerden sonra mide bulandırmaya başlıyor, örneğin election arc'ın sonunda soma'nın yaptığı soya sütlü, erikli,parmesanlı, balıklı pirinç yemeği erkekler tavlamaya calıstığı hatuna yemek yaparken 10 aşcı gücünde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 @Osirix yemekli shounen battle manga iste abi takip edenlerden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ooo içindeki kahraman cocuğu öldürüp, yüzdüğü derisinden evrak cantası yapanlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kill the boy, jon snow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 souma maalesef biraz natsu MOETAKİTAZOOO havası vermiyor değil (saçlarda çok kabahat) ama en azından bilimsel çalıştı şimdiye dek, "BU DA BABAM İÇİN" tarzı birşeye tanık olmadık henüz. erikli pilavla etin yenildiği bir durum hariç ciddi bir saçmalık olmadı. bir türk gelip ağzına çarpacak ve kibiri dizginlenecek diye umuyorum mangaka ödevini iyi yaptıysa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ya japanese plum rice diye bisey olmasa anlıycam derdinizi de http://www.kamadafoods.com/recipe/details/22/ http://spontaneoustomato.com/2012/04/22/onigiri-rice-balls-with-pickled-plum/ http://muso-intl.com/recipe/35.html guzel kotu nerden biliyosunuz bi anlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 can eriği rendeleyip koymadı cocuk pilava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 rakibi et olan birşeyin kendi de et olması lazım yarışabilmesi için, iyi-kötü meselesi değil yani iyilik spektrumunun neresinde olduğu. iyi yapılmış iyi bir etle hiçbir pilav yarışamaz çok net. pilava et dna'sı enjekte etsen gene olmaz. o jüri vegan olsa ancak öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 vs yemeklerin nesi farklı anlamadım. Sanki biri sadece et sundu digeri sadece pilav sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 abi sen et seviyoun ekmeksiz eti höpür höpür götürüyosun diye herkezin zevki birmi olcak anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dert silkeleme butonu kesin lazim abi foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Abi oybirliği çıkmaz hayatı pilav olan adam bile olsa o jüride. Eti değil de pilavı reklam ettiler o kadar anlatırken, yok pilavı bitirmişler de doyurmamış vs. Diet yapmak sanki maksat. Doyurmamışsa et yemeği orada bir sorun var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar