ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sadece mesafemi yüzüyosun? Ayak/kol koordine çalışması vs.. yapıyormusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yüzmeyi zayıflamak için yapıyorum ama yüzmemden rahatsız olduğum için izolasyon olaylarına geçeceğim sanırım bakınıyorum nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sanırım baya uzun sure bu yuzme işini yapıcam bugün izolasyon icin gereken tüm alet edevatı aldım snorkel kısa palet ele takılan zamazinga bide yüzen tutunacagın alet simdi tek tek izolasyon calısmalarını izlicem nasıl bir döngüyle calısmalı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ankara'da Çukurambar/Çankaya'da oturuyorum. Nerde yüzülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben odtü mezunuyum orada yüzüyorum bi arkadaş tobb veya ank uniyi önermişti hangisi emin olamadım bi tanesi dışardan alıyordu odtü içinde varmış ama referans falan istiyolarmış misafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 eveeeet ilerlemeler başladı sanırım şunları ayrı ayrı setlerle kullandım bugün ve dün bi video izlemiştim onunla beraber ilerleme kaydettiğimi fark ettim. [video]https://www.youtube.com/watch?v=uncOBURz-6o?feature=oembed" width="459"> o videoyu denemeye başladım başlayalı nefessiz kalmamın azaldıgını fark ettim sanırım hız işinin sadece %10u bacaklarda ve cok nefes yiyorlar. O paddle sayesinde catch pull olayını biraz daha oturttum ve asıldıgımda baya hızlı gidiyorum bacaklarıda az kullanarak nefesi dengelemeye calıstım oldu gibi. Ayaklara takılan zamazingoyu bacak hareketlerime yarar diye aldım ama daha cok fitness gibi oldu onu takınca acayip hızlı gidiyorum ama 50m sonunda calfler pert oluyor acaba hatalı bişey mi yapıyorum bugün 1250 m civarı bırakmak zorunda kaldım 1200de önce bi baldır gitti krampla biraz durdum geçti neyse dedim bacağı kullanmayı bırakayım abanayım hazır catch pull kasıyorum bi 50 daha gittim digerine girdi bu sefer? ve anlamsız acıdı 2 3 kere geçti girdi bırakmak zorunda kaldım bu olayı engellemenin bi yolu var mı acaba? ha birde özürlü bi mayom vardı dar mayo aldım bitane rahatsiz edersede etsin diye tam tersine kaymak gibi oldu sanırım suyun bir kısmınıda o pezevenk mayom tutuyomus simdi inceden süzülmeye basladım : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 4 5 günlük aranın ardından 12. yuzme 60dk 1100m mideme bişey oldu bıraktım direk :D 13. yuzme 62dk 1500m 67 dk 1600m artmaya başladı kısaca performans dinlenerek yüzüyorum bu dinlenme aralıklarını azaltırsam zamanla yaklasık 40 dkda 1500 yüzerim gibi geliyor rahatça bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben uygulamayı beceremeyirsam da henüz belki sizin işinize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sene başında 2 ay ders aldım. yüzmeyi beceremiyorum arkadaş. kollarda sıkıntı yok ama bacakları hiçbişekilde kullanamıyorum. bacaklarımı kullanarak yüzmeye kalkınca yerimde sayıyorum asd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 benim 1000 m 15 kusur dakikaydi neyse bir kac sey soyleyeyim el paledi al derim ayrica surekli nefes almak icin donmen seni yorucaktir o yuzden ustteki snorkel tarzi bir urun kullanabilirsin. Decathlon da satiliyor. nabiz olcer alabilirsin ki bence cok bi gerek yok spor olsun diye yapiyorum diyorsun basit bir antrenmanini soyle programlayabilirsin 600m yuzme 400 m el paledi ile yuzme 500 m normal yuzme zaten yeterli olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Beyler selam. Dandik arena gozluklerimi kullaniyorum hala. Haftada 3 yuzuyorum, ufak capli para yatirmak istiyorum guzel bir gozluge. Tavsiye edeceginiz marka ve model varsa duymak isterim. Su an gorebildigim en iyi fiyat performansi sunan speedo iq fit 25 euro fiyati var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dunlop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 şınorkel tavsiyesi lazım sayın yüzücüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 On 09.05.2022 at 08:31, fresia dedi ki: şınorkel tavsiyesi lazım sayın yüzücüler Bütçe olarak Decathlon daha uygun, arena ya da mad wawe biraz tuzludur. Örnek: https://yuzme.com/yuzme-antrenman-malzemeleri/snorkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Serbest Teknik Yüzme - Genel Anlatım, olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz efendim, umarım faydası olur. Videolarda daha da ayrıntıya girmek istiyorum ama süre uzadıkça, uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Guzel ama keske su icinden de cekimler olsa, ozellikle stroke icin disardan net anlasilmiyor, ozellikle catch, insweep ve upsweep icin yararli olurdu. Bunun disinda sen de belirtiyorsun zaten de, ogrenci videolarindan bazilariin teknik defectleri var, ozellikle bir video'da ogrencin hic Upsweep yapmiyordu Guzel video bunlar disinda bir de asil problem iste biri seni izlemedikce kendi eksiklerini gormen cok zor oluyor. Boyle yazdim da biri izlese benim freestyle'da bile ne hatalar vardir, ozellikle uzun mesafede yorgunlukta baslayinca teknik fln gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 9 saat önce, senko dedi ki: Guzel ama keske su icinden de cekimler olsa, ozellikle stroke icin disardan net anlasilmiyor, ozellikle catch, insweep ve upsweep icin yararli olurdu. Bunun disinda sen de belirtiyorsun zaten de, ogrenci videolarindan bazilariin teknik defectleri var, ozellikle bir video'da ogrencin hic Upsweep yapmiyordu Guzel video bunlar disinda bir de asil problem iste biri seni izlemedikce kendi eksiklerini gormen cok zor oluyor. Boyle yazdim da biri izlese benim freestyle'da bile ne hatalar vardir, ozellikle uzun mesafede yorgunlukta baslayinca teknik fln gidiyor Öncelikle videoyu beğenmene çok mutlu oldum. Yorumun içinde teşekkürler. Elimde çok video var ve nerdeyse hepsi lisanslı sporcu fakat yayınlanması yasak.. 2005'de ben ve arkadaşlarım bir çok konuda video hazırladık. Herşey çok iyiydi, gümbür gümbür ilerliyorduk. Sonra havuz yönetimi tesisimizle ilgili tüm görsellerin silinmesini istiyoruz dediler.. Ve güm! Herşeyi silmek zorunda kaldık. TR'de işler cidden çok farklı, bir şeyler yapmaya çalışırken, kendi meslektaşların arkandan kuyunu kazıyor. O yüzden şu anlık sadece yüzmeyi bırakanlar ve normal kursiyer modundaki öğrenciler üzerinden gitmek zorundayım, bir çoğu görsellerinin paylaşılmasına da izin vermiyor, tesislerde bu konuda katı malesef.. Catch, insweep ve upsweep gibi yabancı terimleri kullanmamaya özen gösteriyorum. Yanlış anlama bu benim tercihim, elimden geldiğince Türkçe Yakında yüzme sporunu benimseyen kişilerin videolarını isteyip, yorumlamayı düşünüyorum. Nerde, hangi eksik var? Hangi teknik koordineler faydalı olur? Eksikliğin giderilmesi için antrenman programı önerisi, gibi.. Katılımda bulunmana sevindim, tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 13 saat önce, ismetto dedi ki: Catch, insweep ve upsweep gibi yabancı terimleri kullanmamaya özen gösteriyorum. Yanlış anlama bu benim tercihim, elimden geldiğince Türkçe Yok turkcelerini kullan zaten, ben hizli yazarken yazmisim tam turkce karsiliklarini da bilmiyorum bir de Ilk video yollayanlardan olabilirim, birlikte gomeriz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 (düzenlendi) Sonunda bitti.. Skolyoz Ameliyatı Sonrası Suda Terapi Egzersiz.. Videoda pek belli olmuyor ama çocuk antrenman sonlarında bitik duruma geliyordu. Operasyon sonrası, bir korku var.. Hareket etme korkusu, bir şey olacak çekincesinden dolayı, hep tetikteydi.. Zaten hareketleri kısıtlıydı, sanki sırtında bir sopa bağlıymış gibi.. Neyse ki hepsi geçti, şimdi mesleğini icra ediyor. Bu video serisini pandemi öncesi çekmiştim. Yatın kalkın sağlığınıza dikkat edin.. Sağlıcakla kalın. Skolyoz Ameliyatı Sonrası Suda Terapi ve Egzersiz Video Ağustos 22, 2022 ismetto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 geçmiş olsun, egzersiz ömür boyu lazım hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Ya teknik yüzme kendi kendine öğrenilir mi? Hiç havuzun klorlu suyunu sağıma soluma süresim yok. Burada da deniz yok, göl var. Şu köpüklerden alıp ayaklarımı çırpmayı öğrensem falan? Hani çocukken attılar denize yüzdüm, o sebepten teknik meknik hak getire. İşte kurbağa olsun, kafa havada kulaç olsun falan biraz anca. Kulacı düzgün atmaya çalıştığımda kulaklarım mahvoluyo, kulak tıkacı takıp bu bahaneyi ortadan kaldırdığımda da ciğerlerim su doluyo sdfjkh Bi de bakıyorum millet suyun yüzeyine paralel gidiyo, bende bi noktadan sonra bi çaprazlanık hal peydahlanıyo, kat'i surette tüm gövdemle suyun yüzeyinde kalamıyorum, ayaklar gövde hep aşağıya iniyo bi noktadan sonra. Bu bir özür müdür, yüzme yeteneği bana bahşedilmemiş midir yoksa şu ekipmanı al göle git iki hafta şunu çalış, sonra iki hafta şunu çalış derken hop 2 3 aya kulaç ata ata yüzmeğe başlamışsın gibi bir süreç işliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 (düzenlendi) Ben de çok pis yüzüyorum ya tekniğimin kötü olduğunu hissediyorum bildiğin, safi fiziksel güçle yüzüyorum shfdsgd Ağustos 22, 2022 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 youtube'dan video izleyip havuzda uygulamaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Burundan nefes alamıyorum yoksa çok pis yüzücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Yuzerken genelde burundan nefes alinmiyor zaten ya veriliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar