Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gnctrkcll LOL teklifi

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

bu ne lan

bir googleladım direk lol forumlarında TÜRKSELE KANMAYIN AGALAR topicleri çıktı

daha ucuz avea hede tarifelerinden birine geç, sonra 2-3 aylık rpyi direk riottan kendin al, daha ucuza geliyormuş ahahah

sms de yokmuş zaten içinde, liseliler bile burun kıvırmış nasıl bir fail bu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

bildiğim kadarıyla gamer kitleye fayda veren ilk marka olmuş oldu.

Enpara steamdir google play, apple market vs. bi ton sanal pazarda aylık 50 TL'ye kadar yaptığın harcamanın %50sini iade ediyor.

Pepsi steam walleta para falan ekledi zamanında, hatta bizim synth yapıyor o işleri. İlk değil yani. Lol diyince daha spesifik olmuş tabi.

Heroes of the Storm çıktıktan sonra patiden lol oynayan kaç kişi kaldı? Biraz daha liseli/internet kafa işi sanki lol.
Sosyal ağlarda paylaş

lol'ün algısında bi sıkıntı oldugunu dusunuyorum. ben de moba oynuyor olsam lol tercih etmezdim sanırım dota ya da hots varken. ama oyun populer, oyuncusu fazla. hatta yamulmuyosam su anda profesyonel oyunculuk anlamında da en fazla paranın dondugu oyun da bu.

hedef kitle tabi ki liseli, ergen kitle olacak. bunda garip bir sey yok. biz de en cok teen cagımızda oyun oynadık yani ne var bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

biz zamaninda uo oynarken liseli, kinaytci gibi kavramlar olusmamisti iyi ki

acep neler diyordu o zamanin 25-30 yasindaki adamlari falan

gerci uodan once cs oynuyorduk o daha fena, sakalli makalli adamlarla ayni oyunda bi ton velet ilkokul zamanlarinda daha, illallah etmistir adamlar dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

LoL algıda o kadar düştü demek yha. Vayzını...

Ama ayı gibi turnuva filan düzenliyolar bunlar takip ettiğim kadarıyla, fullü liseli mi yani oynayanlar? Bir çeşit KO diyebilir miyiz mesela?

Hor görmeyin garibi olm, aaa... Bilmemek diil öğrenmemek ayıp.

Lol de bir sorun yok ya, sorun daha dogrusu algi problemi bizim forumda :P

Reklam iyi, kampanya iyi ve iyi bir kitleyi hedef almis, coca colada su anda RP dagitiyor zaten filan, zamanindada pepsi dagitmisti. Gene pepsi araldan indirim kodu dagitmisti. Coca cola da zamaninda kirmizi kasada oyun hediye ediyordu aralin ama kampanya sonuna kadar tek oyun alabilmek icin gunde 100 kola filan tuketilen bir restoranda garson olup kapak toplama on sarti gibi bisi vari absurt pusnlar yuzunden. Enpara kampanyasi kadar etkili degilde gorunurluk ve etki olarak en basarilisi bu olmus.

Paticigi heleki mustard racei mutlu etmek icin snca steam walleta para hediyesi vermek ve sisko gaben li reklam yapmak veya pillars of eternity gibi sosyal medyada 10-30 yas arasi 2000 kisiye sordak kimsenin bilmedigi bir oyunla ilgili bisi yapmak lazim.

Not: lol, dota veya heroes of the storm oynamiyorum, moba seven bir insan degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...