imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 hipsters gonna hips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Komodo said: Küçük düşücem diye düşünüyorsan, düşersin. Kendinden emin olursan düşmezsin. Bu. Zaten ezik bi tipsen çocuklar iyice dalga geçer senle, yok karizmatik öğretmensen örnek alırlar. Sanırım eziksin biraz, bence bisikleti zorlama otobüs devam. Kişiliğine de uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 dersi bitireceksin. kravatı gevşetip, gömleğin kolları kıvıracaksın. arabanın direksiyonuna geçip güneş gözlüğünü takacaksın. dolduracaksın yeni atanmış bıcır öğretmenleri de arabaya akacaksın otamlara diyoruz. millet kalkmış hımmmf mıffs pedal çevir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 adam evli çocuğu var sen fuhuş peşindesin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sl65 almadan gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Aluriel said: adam evli çocuğu var sen fuhuş peşindesin hala yenge yorulmadan bi avm ye gitmesin mi? bi rahat yüzü görmesin mi kadıncağız? yenge ikeadan bi tertial lamba almaya giderken bile dolmuşa binip kavşaklarda çöksün mü? bu çocuk baba biz neden pikniğe gitmiyoruz, baba sametlerin arabası var bizim neden yok diye sormayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 imamizer said: dersi bitireceksin. kravatı gevşetip, gömleğin kolları kıvıracaksın. arabanın direksiyonuna geçip güneş gözlüğünü takacaksın. dolduracaksın yeni atanmış bıcır öğretmenleri de arabaya akacaksın otamlara diyoruz. millet kalkmış hımmmf mıffs pedal çevir diyor. öğretmen maaşıyla anca madoya akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 öretmenkler yaz tatillerinde can kurtaranlık yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 imamizer said: Aluriel said: adam evli çocuğu var sen fuhuş peşindesin hala yenge yorulmadan bi avm ye gitmesin mi? bi rahat yüzü görmesin mi kadıncağız? yenge ikeadan bi tertial lamba almaya giderken bile dolmuşa binip kavşaklarda çöksün mü? bu çocuk baba biz neden pikniğe gitmiyoruz, baba sametlerin arabası var bizim neden yok diye sormayacak mı? Sorasıya kadar almış oluruz sanırım. Ev borcundan dolayı araba falan alamam sanırım uzun bi süre. Gerçi arabam olsa da olmasa da bisiklet en büyük tutkularımdan ama millet gibi dağ bayır gezmekten ziyade şehirde gezmeyi seviyorum. Ayrıca lise de lise 2-3 bisikletle git gel yaptım ve öğle araları bile eve gidiyordum. Öss tercih sonuçları açıklandığı sıralar kırıldı bisikletim ve üniversitede lazım olmaz mantığıyla hurdacıya vermiştim bisikleti ki epeyde eskimişti. Sonra hep koşturmaca koşturmaca derken şimdi o eski hobimi yapmak istiyorum ama öğrenciler ve öğretmenlerden gelen tepkilerden çekiniyorum. Çünkü Bursa da bisiklet kültürü yok. Herkes dolmuş,araba,otobüs,taksi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi git takıl sen bisikletinle, bakma bu hayvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bisiklete utanç duyulacak birşeymiş gibi bakan arkadaşların senin götünü yesinler. net söylüyorum. milletimizde lüks tavan yapmış durumda. avrupada teknisyen de bisikletle gidiyor müdür de. bunda utanılacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 semt neresi fenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kız öğrenci olsam ve öğretmenim okula bisikletle gelse gözüm gidonunda kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Oha orta okuldan sonra bisiklete mi binilir ya şort da giy bari çocuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Rerore said: küçük düşmessin herkesin gözü sende kalır kızlar hasta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yol uygunsa isyerinde dus varsa neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ren said: semt neresi fenn Bursa heykel. Arabayla gezmenin ve park etmenin sorun oldugu yer. Arabami ev icin sattim ve sirf park derdi yuzunden kullanamadigim zamanlarim coktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Liebe said: Oha orta okuldan sonra bisiklete mi binilir ya şort da giy bari çocuk gibi sus lan pleb sen ne anlarsın diyicektim pleb değilsin şu sıralar galiba bel altı vurmıyım dedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Abi üzerine gitmeyin, belli ki adam avrupa görmemiş çok. Abi atla bisikletine, mis gibi. Benim iş yerim 60 km olmasa kesinlikle bisikletle gelirdim. Ev borcuna girmişsin zaten, araba almak nedir. Takma sen kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 mulgear6 said: Liebe said: Oha orta okuldan sonra bisiklete mi binilir ya şort da giy bari çocuk gibi sus lan pleb sen ne anlarsın diyicektim pleb değilsin şu sıralar galiba bel altı vurmıyım dedim =( Malesef öğrenciliğe geri döndüm =( sen bisiklet başlığına pek girmiyorsun galiba genç, misal http://forum.paticik.com/read.php?27,7969816 Hatta geçen sene bisikletle işe gidip geldim bi ara ama öteki bisikletle çok zor oluyordu dayanamadım fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sipeyskeyk said: Abi üzerine gitmeyin, belli ki adam avrupa görmemiş çok. Abi atla bisikletine, mis gibi. Benim iş yerim 60 km olmasa kesinlikle bisikletle gelirdim. Ev borcuna girmişsin zaten, araba almak nedir. Takma sen kimseyi. tabi abi neden %50 akp diyen bursada bir avrupa şehriymiş gibi yaşamıyoruzki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hangi okulda ögretmensin merak ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 evimle iş yerim 5 km her gün bisikletle gidip geliyorum sadece yazın izmir sıcağında yedek bir şey bulundurmam gereke biliyor ondan sonrası bazen yürüyorum bile.. otobüs ney lan! 3 km için yürü bari allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cok cok darlaniyoraan motorsiklet veya scooter kullan. Onun disinda bisiklet iyidir. Utanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Scooter olmaz iste Kari gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar