Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet ile ise gidip gelmek

fenn

Öne çıkan mesajlar

Komodo said:

Küçük düşücem diye düşünüyorsan, düşersin. Kendinden emin olursan düşmezsin.

Bu. Zaten ezik bi tipsen çocuklar iyice dalga geçer senle, yok karizmatik öğretmensen örnek alırlar.

Sanırım eziksin biraz, bence bisikleti zorlama otobüs devam. Kişiliğine de uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

adam evli çocuğu var sen fuhuş peşindesin hala

yenge yorulmadan bi avm ye gitmesin mi? bi rahat yüzü görmesin mi kadıncağız? yenge ikeadan bi tertial lamba almaya giderken bile dolmuşa binip kavşaklarda çöksün mü? bu çocuk baba biz neden pikniğe gitmiyoruz, baba sametlerin arabası var bizim neden yok diye sormayacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

dersi bitireceksin. kravatı gevşetip, gömleğin kolları kıvıracaksın. arabanın direksiyonuna geçip güneş gözlüğünü takacaksın. dolduracaksın yeni atanmış bıcır öğretmenleri de arabaya akacaksın otamlara diyoruz. millet kalkmış hımmmf mıffs pedal çevir diyor.

öğretmen maaşıyla anca madoya akar.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Aluriel said:

adam evli çocuğu var sen fuhuş peşindesin hala

yenge yorulmadan bi avm ye gitmesin mi? bi rahat yüzü görmesin mi kadıncağız? yenge ikeadan bi tertial lamba almaya giderken bile dolmuşa binip kavşaklarda çöksün mü? bu çocuk baba biz neden pikniğe gitmiyoruz, baba sametlerin arabası var bizim neden yok diye sormayacak mı?

Sorasıya kadar almış oluruz sanırım. Ev borcundan dolayı araba falan alamam sanırım uzun bi süre. Gerçi arabam olsa da olmasa da bisiklet en büyük tutkularımdan ama millet gibi dağ bayır gezmekten ziyade şehirde gezmeyi seviyorum.

Ayrıca lise de lise 2-3 bisikletle git gel yaptım ve öğle araları bile eve gidiyordum. Öss tercih sonuçları açıklandığı sıralar kırıldı bisikletim ve üniversitede lazım olmaz mantığıyla hurdacıya vermiştim bisikleti ki epeyde eskimişti. Sonra hep koşturmaca koşturmaca derken şimdi o eski hobimi yapmak istiyorum ama öğrenciler ve öğretmenlerden gelen tepkilerden çekiniyorum. Çünkü Bursa da bisiklet kültürü yok. Herkes dolmuş,araba,otobüs,taksi kullanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Liebe said:

Oha orta okuldan sonra bisiklete mi binilir ya şort da giy bari çocuk gibi

sus lan pleb sen ne anlarsın diyicektim
pleb değilsin şu sıralar galiba bel altı vurmıyım dedim =(

Malesef öğrenciliğe geri döndüm =( sen bisiklet başlığına pek girmiyorsun galiba genç, misal http://forum.paticik.com/read.php?27,7969816

Hatta geçen sene bisikletle işe gidip geldim bi ara ama öteki bisikletle çok zor oluyordu dayanamadım fazla
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Abi üzerine gitmeyin, belli ki adam avrupa görmemiş çok. Abi atla bisikletine, mis gibi. Benim iş yerim 60 km olmasa kesinlikle bisikletle gelirdim. Ev borcuna girmişsin zaten, araba almak nedir. Takma sen kimseyi.

tabi abi neden %50 akp diyen bursada bir avrupa şehriymiş gibi yaşamıyoruzki zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...