Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ya işten arkadaşlarla girelim edelim diye gaza geldik de, bunlar "hadi gogo" deyince hazır olsun diye patch match varsa bakayım da önden indireyim dedim. varmış da hakkaten 500 mb'lık bi patch. indiriyorum, şöyle bi sorunla karşılaşıyorum. http://i.imgur.com/ZtrPGGA.png orda verdiği link de şu, https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246 sadece server status gösteriyor :| reinstall çakmadan çözümü olur mu? hiç indiresim yok bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Aldım oyunu kurdum vs. GTX780 var Her şey highda araç sürerken çok fena fps düşüyor. Var mı kesin çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 980 al asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 kesin çözüm aynen sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 google: cpu unpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ya bende şehir dışına çıkınca yol bozuluyor, içine düşüyorum, saçma sapan... sonra restart lazım sürekli düşüyor gibi oluyor çıkılmıyor. Var mı bu sorunu bilen? ekran kartı normal çalışıyor diğer oyunlarda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 dosyalarda eksiklik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 CPU unpark bilgisayarı ilk defa açtığımda yaptığım ilk şeydi zaten. Ayarlarla biraz oynadım tessellation kapalı msaa yerine fxaa kullanıyorum falan daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Onlineı hala aktif olarak oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ben işten arkadaşların gazıyla tekrar başladım, 1-2 haftadır takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Ciddi heist kasacak olan varsa, 4 kişi toplanıp baştan sona heist kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yarın girişicem ben. ekleyiniz, cokomantis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 eksik adam olursa ve acemi alıyorsanız ben katılabilirim. ilk çıkınca single player bitirdim de online oynamadım. 1-2 saat bakınıp loading süreleri yüzünden bıraktım ama içimde de kaldı biraz =P yarın tüm gün evdeyim ve müsaitim. edit: ön sipariş ile aldığımdan high-end apartman almıştım. başka bir şey gerekmiyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Elalemin heist'ına katılmak için bişey gerekmiyor ama biraz rank atlayıp silah milah unlock et. bi de ilk heist'ı yapıp (rank 12'de açılıyor) açılan arabayı al mutlaka. edit: ama yarın gel tabi taşırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ekledim seni. erdigoc benim nick. eksik olursa çağırın işte. bilen 4 kişiyi tamamlarsanız sağlık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Df ile cokomantis ekledim sizi. Rank daha 8 benim rank kasmak görev bulmak zor olduğundan yavaş biraz. Var mı öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 LathspeLL benimde nick, ekleyin http://socialclub.rockstargames.com/member/lathspell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 beyler bende ilk 2 heist ı yaptımda kalanlarıda yapmak istiyorum. yer olursa benide ekleyin steamden konuşalım. rendell nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bu social club'ın pc client yok mu? oyun açıkken veya sitesinden mi iletişim kuruluyor sadece. ben mi bulamadım yoksa =) neyse skype:erdigoc buradan ulaşabilirsiniz en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 balisticgel, cokomantis, df, lathspell heist kadromuz o zaman. Mokoko menajer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Crew kursun biri iş daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 pati crew'a ekli sanırım herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Göremedim öyle bir crew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 http://socialclub.rockstargames.com/crew/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ps4 de e heist yapcaklar beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar