deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Biliyorum 80 tane topic var ama onlara ilişmek istemedim. Genelde iş amaçlı kullanmak üzere laptop arıyorum, kullandığım 3-4 tane program ve dil var; veri işliyorum, üretiyorum sonra onlara işlem yaptırıyorum diyeyim. Bir de sık sık seyahat ediyorum, o yüzden mümkün mertebe mobil de olsun. Onun haricinde hots, diablo, hearthstone falan oynayabileyim :P, amfiyi takıp enstrüman kaydı alabileyim, düzenleyebileyim falan. Ha bir de para benim cebimden çıkmayacak, artan para da cebime kalmayacak öyle diyeyim. Son olarak aklımda macbook pro'nun 13" retina olanını 16gb ramle almak var hata etmiş olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Parası senden çıkmıyorsa üstüne biraz daha koydurup 15"e yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Macbook Pro. Sonunu okumamıştım sen de aynısını düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 neutrino said: Parası senden çıkmıyorsa üstüne biraz daha koydurup 15"e yürü. Koyduramıyorum, ödenek aslında 10000 liraydı da bütçe kesintisi yaptılar. Oysa ne hayallerim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 iyi yine bütçen gelmiş abi senin, tepe tepe kullan. bi aksilik olmazsa ben tezi bitiriyorum önümüzdeki dönem, daha bütçe gelemeden iki kere kırptılar, geleceğini de sanmıyorum. her şey cepten şu ana kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Macbook direk. 13 iyidir, 15 cok buyuk geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 daha yeni sattım 5k lık olanı 3'e, kaçırdın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Aslında büyük ekran gerekiyor bana ama önümüzdeki yıl 27" falan monitör alırım herhalde. 13" ve 15" arasındaki fark hayatımı kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 rMBP direkt göm gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 deadwoll said: Son olarak aklımda macbook pro'nun 13" retina olanını 16gb ramle almak var hata etmiş olur muyum? 13lukte cift cekirdekli i7 var aman dikkat et veri falan isliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 i7 bile yok 5000 liraya alınanda :( i5 var. Şu an kullandığımdan daha iyi yine de. En azından 475 x 10k data pointi belli bir dağılımda generate etmesinin ve bu dağılıma ait 3 x 17 tane fonksiyonu hesaplamasının şu anki boktan PC gibi 40 50dk sürmeyeceğini ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kayit icin ekstra ses kartina ihtiyacin olur ama mbp tamamdir, heleki muzik konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 niye mac ya i5 işlemcili bilgisayarlara 5k üzeri para veriyorsunuz asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yloibx said: niye mac ya i5 işlemcili bilgisayarlara 5k üzeri para veriyorsunuz asdfasdf digerlerini bilmemde ben motherfucking xcode yuzunden veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yloibx said: niye mac ya i5 işlemcili bilgisayarlara 5k üzeri para veriyorsunuz asdfasdf hersey islemciyle bitseydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 qhd dokunmatik ekran 240gb ocz ssd ile beraber 5k ya veririm. http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/alienware-13 gri renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Şu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Anhora said: Şu çok iyi. alienware amplifier fiyata dahil değil, sadece laptop ve ozel tasarım vindicator cantası dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 I7 li 15 retina mbp verelim ya Kasma bu fakirlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ince ssd li hem de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 2560x1440 cozunurluklu 13" dokunmatik ekran 6 kusur saat batarya omru 240gig ocz sata3 ssd Vindicator canta, İstersen evine, ofisine vs amplifier ile harici ekran karti ile max performans alir, mobil gtx860 ekran karti ile fps sorunu cekmezsin (amplifier dahil degil) Ssd ve canta istemezsen fiyattan dusulur. Cihaz+canta+ssd 5k istanbul ici hemen teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 wiziwig acildi mi geri ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ben sıfır almak durumundayım btw, 2. el olsa ya da parayı bana verseler git istediğini al deseler neler alırım da saçma sapan muhasebe işleri var. Okula istediğim modeli bildiriyorum, onlar gidip alıyor bana falan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar