aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Parti eklicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 nice la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 feedler durursunuz artık sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Cheaz said: http://i.imgur.com/vUZcZd4.jpg paticik kim abi sdf abi sen oynadığın her oyunu kırma potansiyeline sahipsin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Ya kesinlikle açgözlü olmamak lazım çok kovalamayacaksın kimseyi, risk almayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 /memur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 3k yı gördüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 olm gizli tuslar falan var mi oyunda? sadece space w dimi? press x to make magic varsa bilelim sdfs bide su w ne zaman aktif oluyo ya, bi kere yesilin icine girip bastim bole az biraz yesil dalga buyuyomus gibi oldu ama bi atraksiyon olmadi, nedir bunun olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 siciyosun iste, kacarken arkanda birak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 belli bir büyüklüğe gelince parçacık atıyor. 4-5 kez beslemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 DONT EAT ME benim, görürseniz fazla kovalamayın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 direk yerim abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 reyou said: olm gizli tuslar falan var mi oyunda? sadece space w dimi? press x to make magic varsa bilelim sdfs bide su w ne zaman aktif oluyo ya, bi kere yesilin icine girip bastim bole az biraz yesil dalga buyuyomus gibi oldu ama bi atraksiyon olmadi, nedir bunun olayi? o yeşillerin içinden büyüklere atıldıgı zaman o yeşilden bi tane daha oluşuyor, yani devasa büyüklükte birisi seni kovalıyorsa mayın gibi adam onu görüp kacıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 poland yapıyorsun ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 TAYYİP diye isim koydum server attı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 paticix vardı demin oyunda.editör burayadamı sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 AKP HÜLOO ile 3800 puan ve 3.lüğü görebildim ancak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mil ibinesi burdan mı? O birinciydi ben 2. Ama bölünmüştü 4 parçaya. 1 tanesini yedim öbürlerini kovalıyorum adam başladı birleşmeye :( GG oldum Destanlar yazıyodum ▓▓▒▒▒░░░░▒▒▒▓▓ nickiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Birleşme demişken onun garantili bir yolu var mı ya, sağ sol sağ sol yapıyorum falan mousela, öyle öyle oluyor ama sanki belli bir yöne sabit hareket edince birleşiyor, her birleşme için değişiyor gibi geldi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 büyüyünce birleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 belli bi süre geçtikten sonra birleşebiliorsun tekrar gibi geldi bana. birleşirken durursan yani pointer'ı iki parça arasında tutarsan hızlıca zırt diye birleşirsin. 2 parça kaçarken hemen birleşip surprise buttecks yapabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 buyukluk, yalnizlik demek cocuklar =(. http://i.imgur.com/xsZJq3a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 amk bu oyunun ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 YEMEYiN ULA diye nick almıs biri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 lanet olsun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar