Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agar.io (yeniysen ilk mesaji oku)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm gizli tuslar falan var mi oyunda? sadece space w dimi? press x to make magic varsa bilelim sdfs

bide su w ne zaman aktif oluyo ya, bi kere yesilin icine girip bastim bole az biraz yesil dalga buyuyomus gibi oldu ama bi atraksiyon olmadi, nedir bunun olayi?
Mesaj tarihi:
reyou said:

olm gizli tuslar falan var mi oyunda? sadece space w dimi? press x to make magic varsa bilelim sdfs

bide su w ne zaman aktif oluyo ya, bi kere yesilin icine girip bastim bole az biraz yesil dalga buyuyomus gibi oldu ama bi atraksiyon olmadi, nedir bunun olayi?

o yeşillerin içinden büyüklere atıldıgı zaman o yeşilden bi tane daha oluşuyor, yani devasa büyüklükte birisi seni kovalıyorsa mayın gibi adam onu görüp kacıyor
Mesaj tarihi:
Mil ibinesi burdan mı? O birinciydi ben 2. Ama bölünmüştü 4 parçaya. 1 tanesini yedim öbürlerini kovalıyorum adam başladı birleşmeye :( GG oldum

Destanlar yazıyodum ▓▓▒▒▒░░░░▒▒▒▓▓ nickiyle
Mesaj tarihi:
Birleşme demişken onun garantili bir yolu var mı ya, sağ sol sağ sol yapıyorum falan mousela, öyle öyle oluyor ama sanki belli bir yöne sabit hareket edince birleşiyor, her birleşme için değişiyor gibi geldi bana?
Mesaj tarihi:
belli bi süre geçtikten sonra birleşebiliorsun tekrar gibi geldi bana. birleşirken durursan yani pointer'ı iki parça arasında tutarsan hızlıca zırt diye birleşirsin. 2 parça kaçarken hemen birleşip surprise buttecks yapabilirsin mesela.
  • Yeni Oluştur...