ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 çita, abc filan olan serverda ekşi sözlük klan halinde. burada toplanalım bence, güzel rekabet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ip ver çita abc ye hangi rejyon bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben başladım oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 EU connect("ws://109.237.25.239:443") ilk 3 cita, ekşi, abc şu anda. ama bizden kimseyi göremiyorum etrafta, çoğunluk neredeyse oraya geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 eksi domine ediyo ya bizden kimse yok, birbirimizi tanimadikdan sonra anlami yok nikleri adamlar 2 li yamultuyolar direk sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ShadowFury said: girdim ben de. Shadow ȣ (ama bence grup olduğumuzu belli edicek sembollerden kaçınsak daha iyi olurdu, karambolde kimden kaçacaklarını bilememeleri önemli bence, ki gruba karşı birleşebilirler filan o da problem olur) abi öyle olunca da 50 tane fake cikiyo bizden karakter eklersek hic olmazsa kopyalayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ȣ koyun nikin sonuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 icinde p,a,t,i olan nickler secin raepytoiu tarzi kendi nickinizin icine serpistirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 herkes ev esyası secsın pati ütü,pati tv,pati masa vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 konsola connect deyince scam warning çıkıyor bende neyi yanlış yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ev esyasi cok genel ya, forumdaki konular olabilir konu disi, eglence vs bunlarin disindakileri direk yeriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 burdaki nikinizi yazıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 konu dışı, eğlence vs bence çok mantıklı. nick meselesi sıkıntı, geçen gün phil'i besledikçe besledim sonra beni yedi mesela sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 konsola connecti yazınca play demeden direkt giriyo olması lazım dimi oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Drall said: ȣ koyun nikin sonuna? sunu basa sona kopyalayip giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 nick sikinti abi, bazi adamlari tanimiyom ben mesela adam [pati]max yazip gelse feedlerim bilmeden herkesin ortak bildigi, disardan kesfedilmesi zor bisi yaparsan sifre kirilana kadar idare ederiz biriniz enigma makinasi yapsin lan hergun nickleri hashleyip degistirsin ahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kim birinci şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi takımla oynamaya alışmamışım bizimkileri feedlerken beni götürüyorlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 4 tane eksi var ilk10da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bende böyle lag da değil herkes hareket ederken benim top duruveriyo kıpırdamıyo hiçbir yana. virüs mü yedim acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ilk iki ribale , haydar baş değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 adres ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bence tatlı ismi seçelim. baklava , şöbiyet falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 EU connect("ws://109.237.25.239:443") nick imam ȢȢȢ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi yok ben beceremiyorum adresle girmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar