pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ya dün 3 saat falan oynadım bunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yanlız mitoz bölünmek süper taktık,kovalayanı devlerden birine yaklastırıp bolunup kaçmak mükemmel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kovalayan da bölünürse 2 parçayı da yer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 cok skandal seyler oluyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ranki sadece buyukluge gore vermiyo heralde? yasanan sureninde etki etmesi lazim bence, hayatta kalmakta bi basari dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ulan insan değilsiniz konur mu bu oyun foruma. kapatamadık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Claiborne said: şu an boku çıktı baya ekrana sığmayan adamlar var. bi de chat olsa çok güzel olacak ama O etrafi tirtikli zimbirtilar yuzunden patliyosun devasa olsan bile. Digerleri cokuyor o zaman tepene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Oyunu bitirdim bu arada sdf http://i.imgur.com/ZWmQTOI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o yeşil dikenlilerden bir şeyler fırlatıyorlar arada sen yakınlarında olmasan bile parçalıyorlar seni. nasıl yapıyorlar onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Patlayan kimse onun parcalari gelip yutuyo seni. Bisey gelip seni patlatmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 benden ufak adamın ustunden gectım genede yiyemedım,diğerine yaklastıgımda onu yedi.nasıl oluyor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yok mesela ben kocamanım ve küçük birini kovalıyorum. o küçük adam fıtıfıtı gidiyor yeşil dikenlilerin arkasına saklanıyor ve benim gelmemi bekliyor. ben menzile girince de yeşile temas etmediğim halde beni patlatan bir parçacık atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yok abi oyle bisey. Bug falan abuse ediyolarsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 w firlatiyo ama, seni patlaticak bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yeşil dikenlilerin boyundan küçüksen içine saklanabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yesille ayni boyda filansan ustunde dur, seni yemeye gelen patlasin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://i.imgur.com/OdoAAut.png şuna baksanıza abi. görünce iş işten geçmiş oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o kadar büyükler ufaklarla hiç uğraşmaz etrafında dolan et bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Claiborne said: http://i.imgur.com/OdoAAut.png şuna baksanıza abi. görünce iş işten geçmiş oluyo zaten O yesil dikenli daireler random spawn oluyo. Haliyle patlayip duruyo bunlar. O yuzden ilk 5 surekli degisip duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 BEN DE BÜYÜĞÜM kendi çapımda. liderliğe oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yalniz texture/imaj nasi ekleniyo onu cozemedim bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bende aacayip takılıyo arada ya yeni başladı acaba javayla falanmı ilgili serverlamı sizde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Isme gore. Presetler yapmislar. Sen ekleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bide zamanla kütle azalıyor birilerini yutmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ilk 4 kapışıyo şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar