Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ahahaha olsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hüloooğ kim. pati koyun başınada bilelim suikast yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aynen tag koyun. bi koraxı gördüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bende çok fena lag var ya. 2 ileri 1 geri gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ben bi yemek yeyim gelicem geri, serveri degistirelim ya acaip kasiyo bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ipyle giremiyorum ben ya. ip yazıp bağlan diyince kareli ekranda kalıyo toplar çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 meh baydi. koseye sikistim iki parca olarak kacamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 connect("ws://45.33.49.142:443") surdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 korax sen eu west diye us west e giriyosun ondan laglı oluyo bence sdf eu west diye bi şey yok çünkü eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yok enson asia'ya girdigim icin lagliydi. buarada son verdigim ip us ipsiydi galiba. 2 saattir 5 tane herifle ilk 5'i domine ettik sdfgsdf team olayindan ahaha kan kusturduk servera valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://i.hizliresim.com/ZDYjmz.jpg sonunda 1. oldum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sequo sandim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 1.30 saat sürdü bu oyun ikimiz de ölmeden."o" ile 2 kişi temizledik server'i. 40 kere patladık falan durmadan assitledik birbirimizi . top 10'e kim girerse yedik falan ahah millet yanımıza yaklaşmıyordu artık asdkmfg en son eleman çok büyük hata yapıp kendisini ikiye böldü 2ci'nin yanında. eleman biraz daha büyüktü ben assistleyim derken serverda ne kadar adam varsa lanet kusa kusa herkes toplanıp ağzımızı burnumuzu kırdılar. ayrıca mümkünse oyunu oynamayın. bağımlılık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ahahah abi, kan kusturduktan sonra ölunce bidaha o serverda adim atamiyosun lan, reskill'e bagliyo herifler nefretten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 o serverda devam ettim patlayınca, 1 tane oyun daha oynadım. bir iyi bir kötü şey oldu. oyuna girdim 600 falan yaptım hiç tanımadığım 2-3 kişi beslemeye başladı beni. ki adamlar 150 puan falan normalde yediğim adamlar. şohret oldum direkt herkes müttefik olmaya kasıyor sdkfg kötü ise dediğin şey. 2k'lık adamın yakalayacağı çok daha iyi targetlar varken benim peşimden koşturuyordu inat. köşeye kıstılar bi rape daha. bıraktım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pausanias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://i.hizliresim.com/DM3ngz.png sen seni bulucam olum merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ulan çok pis sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bende çok laglı oluyor ya, uydunetten mi acaba :( Edit ha siz benim gibi yuropa girip on dakka oynayıp çıkmıyormuşsunuz sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 connect("ws://109.23726.196:443") burdayim. nick simdi si..im dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yemek yiom gelcem birazdan sabote edelim full sdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hadi cabuk. insallah hdp var bi tane onu indircem assa. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 nasil baglaniyoruz ipden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 2-3 önceki sayfalara bak var gif bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 di said: hadi cabuk. insallah hdp var bi tane onu indircem assa. sdf nickim fenasi kerim dsgf Edit girmiyo lan servera Edit girdim ipyi yanlis yazmissin dsgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar