Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 valyria sahnesini ben de çok beğendim, 5. bölümün tek elle tutulur yanıydı bir sequence orayı gösterdikten sonra hemen köle-hadım aşkına eşkıyaya geri döndü zaten sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hurriyet fail olmuş lan ahaha http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95215/2369/2/taht-oyunlarinin-yildizlarini-bir-de-gercek-hayatta-gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Masticore said: Hurriyet fail olmuş lan ahaha http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95215/2369/2/taht-oyunlarinin-yildizlarini-bir-de-gercek-hayatta-gorun aib ashdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Editör gibi sevişmiş değiller ki kadınla, tabii ki karıştıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Onlar da sevişmiştir de Editör gibi mi sevişememiştir yoksa hiç mi sevişememişlerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Masticore said: Hurriyet fail olmuş lan ahaha http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95215/2369/2/taht-oyunlarinin-yildizlarini-bir-de-gercek-hayatta-gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://i.imgur.com/0JSd56L.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bu dizi artık harbiden moktan gidiyor. Keyfi yok hiç, izlediklerimiz heba olmasın diye izliyoz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 axedice said: Editör gibi sevişmiş değiller ki kadınla, tabii ki karıştıracaklar. kim neden editör gibi sevişsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ya ilk 3-4 bölüm gayet iyi gidiyordu da ne olduysa 5. bölümde oldu 5. bölüm barristan, slavery-love, zombi jorah background anlatmam lazım diye araya giren sand snake falan, offf edit: spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 5 Stannis bolton savasının sonucu bellı yazarın kafası aynı calısıo hep -bi adamı bi lordu öv,yücelt süper de ilk testinde öldür -bu kanun çok önemli de, ilk denemede çiğne yoksay stannis en super general ya, ilk savasında olmedı, şimdi boltonlar kesin kazanır cunku fucklogic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Aslında kitaplarda tam tersi. İyiler aptallıklarından öldü veya savaş kaybetti hep. Çelik silahlı ve zırhlı barristan paşa mesela 70 yaşında olmasına rağmen baldırı çıplakları şişe diziyor, diziden çıkarılan Quentyn diye bi karakter bütün bi kitabın yarısını kapladıktan sonra gerzekliğine ölüyor falan. Kitaplarda arkaplanı görünce "uuu sevdiğimiz karakterleri kesti =((" olmuyor pek, bitek john, danerys ve tyrionda plot shield var. Bide belki arya ve bran. Ama onlarınki bile belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kitaptan spoiler vermez misin lütfen?!!! şikayer ediyorum gereği yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Stannis umutsuz vaka değil mi ? Bir şey çıkmayacak oradan gibi geliyor bana. Kuzeyin lordları ne yapıyor onu anlamadım ben. Neden Boltonlara boyun eğdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kafalar çok iyi yalnız. eşşek kadar spoiler yok yazıyor adam inatla anlatıyor. gençler evde osbir çekin, farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yazdığım mesajda spoiler yok, kitabı okumayan biri anlamaz zaten. Kuzeyin lordlarının hem oğulları boltonların/lannisterların elinde esir (yine kitapta değinip dizide atlanan olaylardan biri) hem de orduları red weddingde öldürüldü starklarla birlikte. Geriye kalanlar boltonlara karşı koyabilecek kadar güçlü değil ama içten içe yanıyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Zaten dizi thread'ine kitaplarla ilgili herşeyi yazdığınız için kitabı okusak da herhangi bir keyif almayacağız sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bright said: Zaten dizi thread'ine kitaplarla ilgili herşeyi yazdığınız için kitabı okusak da herhangi bir keyif almayacağız sayenizde. kitaplarda birsey yok zaten, sirf yazi. hic resim mesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 salty days! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bright said: Zaten dizi thread'ine kitaplarla ilgili herşeyi yazdığınız için kitabı okusak da herhangi bir keyif almayacağız sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 off ne biçim de pis sildiler axedice'ın mesajını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Öf bu kadar ağlayacağınıza gidin kitapları okuyun döktüğünüz gözyaşlarına yazık. Özetle demiştim ki kitapta dizideki gibi olayların altı boş değil, her ölümün her failın (plot shieldlı 3 karakter hariç) niye olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Yani başka bir deyişle kitapları okumayanlar pleb demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hacım sen spoiler yasak denen yerde inadına kitabı anlatacağına gidip forumdaki diğer konuda takılsana? neden kastın bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Spoiler içeren ve kitaptaki olayları direk anlatan / yorumlayan mesajlarımı diğer topikte atıyorum. Spoiler içermeyen ve kitap öngörüleriyle dizi izleyicilerine bilgi veren mesajlarımı bu topikte atıyorum. Lütfen cin olmadan adam çarpmaya çalışmayalım, üzerimizdeki tozu toprağı yıkayıp en azından tarla gibi kokmadan girelim foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 köylü referansı! hmpfs hmpfs yayılıyor yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar