Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

5

Stannis bolton savasının sonucu bellı
yazarın kafası aynı calısıo hep
-bi adamı bi lordu öv,yücelt süper de ilk testinde öldür
-bu kanun çok önemli de, ilk denemede çiğne yoksay

stannis en super general ya, ilk savasında olmedı, şimdi boltonlar kesin kazanır cunku fucklogic

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında kitaplarda tam tersi. İyiler aptallıklarından öldü veya savaş kaybetti hep. Çelik silahlı ve zırhlı barristan paşa mesela 70 yaşında olmasına rağmen baldırı çıplakları şişe diziyor, diziden çıkarılan Quentyn diye bi karakter bütün bi kitabın yarısını kapladıktan sonra gerzekliğine ölüyor falan. Kitaplarda arkaplanı görünce "uuu sevdiğimiz karakterleri kesti =((" olmuyor pek, bitek john, danerys ve tyrionda plot shield var. Bide belki arya ve bran. Ama onlarınki bile belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdığım mesajda spoiler yok, kitabı okumayan biri anlamaz zaten.

Kuzeyin lordlarının hem oğulları boltonların/lannisterların elinde esir (yine kitapta değinip dizide atlanan olaylardan biri) hem de orduları red weddingde öldürüldü starklarla birlikte. Geriye kalanlar boltonlara karşı koyabilecek kadar güçlü değil ama içten içe yanıyorlar tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Öf bu kadar ağlayacağınıza gidin kitapları okuyun döktüğünüz gözyaşlarına yazık.

Özetle demiştim ki kitapta dizideki gibi olayların altı boş değil, her ölümün her failın (plot shieldlı 3 karakter hariç) niye olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.

Yani başka bir deyişle kitapları okumayanlar pleb demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler içeren ve kitaptaki olayları direk anlatan / yorumlayan mesajlarımı diğer topikte atıyorum. Spoiler içermeyen ve kitap öngörüleriyle dizi izleyicilerine bilgi veren mesajlarımı bu topikte atıyorum.

Lütfen cin olmadan adam çarpmaya çalışmayalım, üzerimizdeki tozu toprağı yıkayıp en azından tarla gibi kokmadan girelim foruma.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...