Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Unsulliedler sadece şekil ya. Geçen sezondu di mi 5000tanesi bi avluda duruyodu. Nizami sıra, dedik herkesi mızraklıcak bu herifler.

Ağır patatesler ya. Kitapta da böyle mi bunlar?

Bi de..

Ben geçen hafta yakmasın kızını dediğimde olur mu sacrifice etsin vs diyenler nerde? Adam çaresiz kaldı, savaşı tahtı orduyu herbişeyi kaybedecekti. İyi de oldu bence. Şimdi dengeler tamamen değişecek. (gibime geliyor)

Sosyal ağlarda paylaş

Sansa off screen gerdeğe girdirilince laf edenler, ağlayanlar sızlayanlar bu haftaki pedobearlı,

S05E09 spoiler

çocuk yakmalı

bölümden sonra tepki vevrmeye başladılar mı?

Bir de şu kavga dövüş sahnelerinde figüranlara dikkatli bakın, çok komikler. Mal mal durmalar, teker teker gidip ölmeler falan. Cidden kaliteli prodüksiyon olduğu belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Stannis'in Sör Davos'un isteğini reddedip benimle kalacaklar onlar dediğinde böyle birşeyin olacağını tahmin eden birtek ben değilim heralde dimi?

Ayrıca afedersiniz ama lekesizleri ve dragonları bu kadar ezik gösterdikten sonra demir tahtı alırsa bu bi tarafımla gülerim.Bir bakın hobbitteki ejderhaya birde buna.O deriye mızrak işler mi lan, peh...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Abi Stannis'in Sör Davos'un isteğini reddedip benimle kalacaklar onlar dediğinde böyle birşeyin olacağını tahmin eden birtek ben değilim heralde dimi?

Ayrıca afedersiniz ama lekesizleri ve dragonları bu kadar ezik gösterdikten sonra demir tahtı alırsa bu bi tarafımla gülerim.Bir bakın hobbitteki ejderhaya birde buna.O deriye mızrak işler mi lan, peh...

Bunlar bebek daha. aynı şey mi hobbit'teki dragon ile.

Mesela aynı değil ama D&D mantığıyla bakarsak. şöyle oluyor.

http://i.imgur.com/091TWtX.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...