Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

axedice çoh tatlı yha, ne yazsam görev edinip cevap veriyo. bebeyim :*

gerçi en son saftirik demiş ama olsun, dedim ben zaten popomdan sallıyorum diye.
yoxa ciddi teori şapkamı taktığımda dizinin en beklenmedik ölümlerinden birini tahmin etmişliğim var durup dururken geçen sezon, kendime güvenim tam :P
Sosyal ağlarda paylaş

anacım her şeyin bi şeyi var, kitabı da edebiyle konuşmayanı itip kakıyoruz (geçen threadde tirad gibi fırçalarım var), ama yani axedice kardeşimden spoiler almışlığım yok hatırladığım kadarıyla. anlatıyo ama bak deminki mesajında bile fazla spo olur deyip duruyo. ölçü bilmek gibi erdem yohtur, desteklemek lazım :P

kitapçılarla ilgili spo dışındaki diğer bi problemimiz olan "kitap süper dizi yıvranç senaristler ölsün hbo piskakabok" stayla sebepsiz ağlaşmacılıkla da pek bi ilgisini göremedim. bööle bişe diyosa da sebepleriyle geliyo, bizi okumaya davet ediyo, canımı yisin.

ahaha iyi örnek üzerinden teşvik verelim derken axedice ile seviyeli bi hamburger yemeye doğru gidiyoruz ama du bakalım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Sparki banla abi adam konusan bonba

di said:

Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a.

Bakmadim henuz sikayetlere cunku cok deli spoiler yiyorum bakayim temizleyeyim dedikce. 4-5 gun daha cirit atarlar en fazla, sonra gule gule hepsine.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...