Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sandoru görcezmi bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu nights king Stark sülalesinden mi şimdi? jon snow'un büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük amcası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 keşke greyjoy'larla birbirini yeseydi bolton'lar, ama iki kötüyü birbirine kırdırmadı grrm. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük amcası değil de dayısı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 o is oyle gitmez ki ya, dedesinin dedesinin bidi bidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Abi şu başlıkta spoiler yemek için soru sorup, kitaplardan olacakları bilenlerde bence şöyle olacak diye spoiler içinde yazıyor ya.Son bölüme kadar izledim yine de spoiler ları açamıyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ac kardes, kitap mitap kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 spoiler vermeyin diyenler bi ölsün artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axedice said: Büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük amcası değil de dayısı ;) B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axedice çoh tatlı yha, ne yazsam görev edinip cevap veriyo. bebeyim :* gerçi en son saftirik demiş ama olsun, dedim ben zaten popomdan sallıyorum diye. yoxa ciddi teori şapkamı taktığımda dizinin en beklenmedik ölümlerinden birini tahmin etmişliğim var durup dururken geçen sezon, kendime güvenim tam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 saygıdeğer ema abla kitap konuşmayı seven arkadaşları cezbetme lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 anacım her şeyin bi şeyi var, kitabı da edebiyle konuşmayanı itip kakıyoruz (geçen threadde tirad gibi fırçalarım var), ama yani axedice kardeşimden spoiler almışlığım yok hatırladığım kadarıyla. anlatıyo ama bak deminki mesajında bile fazla spo olur deyip duruyo. ölçü bilmek gibi erdem yohtur, desteklemek lazım :P kitapçılarla ilgili spo dışındaki diğer bi problemimiz olan "kitap süper dizi yıvranç senaristler ölsün hbo piskakabok" stayla sebepsiz ağlaşmacılıkla da pek bi ilgisini göremedim. bööle bişe diyosa da sebepleriyle geliyo, bizi okumaya davet ediyo, canımı yisin. ahaha iyi örnek üzerinden teşvik verelim derken axedice ile seviyeli bi hamburger yemeye doğru gidiyoruz ama du bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ema abla beni çok övme, ay ben utanırım (:D Diğer taraftan bi 14/f/ist le hamburger nasıl yiyeyim, 30/m/mer benim spekler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 seviyeli hamburger yemekten kasıt axedice ın bostancı iskelesinde 4 saat bekleyip mersine geri dönmesi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Periscope yapar karşılıklı yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 DA2019 said: Bu nights king Stark sülalesinden mi şimdi? jon snow'un büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük amcası yani. [/img]jon snow'un akrabasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Herkes her teori, fikir, sallamaya kitaptan spoiler diye atlarsa çok şikayet gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 And then there was a di... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Sparki banla abi adam konusan bonba di said: Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dizi kitabi gecmedi mi zaten daha ne spoileri? diger baslikta diziden spo vermek yasaktira donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yoo, gayet kabak gibi kitapta diye basliyo hatiri sayilir kismi. Hani konu icinde defalarca yapmayin denmisken, konu basliginda kitaptan spoiler yasak yaziyosa ve buna ragmen devam ediliyosa bu muhabbete, o kisilerin ne bolumde ne de forumda isi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Esh said: Sparki banla abi adam konusan bonba di said: Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a. Bakmadim henuz sikayetlere cunku cok deli spoiler yiyorum bakayim temizleyeyim dedikce. 4-5 gun daha cirit atarlar en fazla, sonra gule gule hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar