Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Merhaba dostlar. Şu anda Samsung NP530U4E kullanıyorum. 13 inch bir laptop. Ufak ve kolay taşınabilir olması, 4-5 saat rahat şarj süresi ile çok önemli bir iş başarıyor. Lakin, çok kötü bir performansı var. Öncelikle bu laptop özelliklerine baksanız, normalde tavsiye eder miydiniz ? Yani kağıt üzerine iyi bir laptop gibi aslında. Yaptığım işler arasında pek de ahım şahım birşey yok. Grafik tasarım, müzik falan değil yani. Ofis programları, browserda 10 tab / Google Docs, Gmailler falan işte. Formattan sonra kaymak gibi, ama 3-4 hafta sonra, hafif hafif yavaşlamaya başlıyor. Browser sekmesindeki geçişler, youtube'dan video yüklemeler falan. Öncelikle, bu laptop yeto bir laptop mu o konuda yorumunuzu bekliyorum. Hayır ise, virus vs gibi sıkıntılar mı var onlara yönelicem. Evet ise, başka bir laptop tavisyesi rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Para varsa direk Macbook Air, yoksa ne kadar var onu soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Windows lazım abi, Macbook kullanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 O dediklerinin hepsi Macbook'da calisiyor abi. Ofis filan. Icine Windows da yukleyebiliyorsun bu arada istersen. Ama param var, guzel Windows makine soyel dersen Lenovo'larin ultrabooklarindan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ERP programım sadece Windows'ta çalışıyor. Gerge, Bi de sorumun ilk kısmına yorumun nedir ? Bendeki Samsung'un bu kadar teklemesinde bi gariplik yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 macbook pro, bundan önce dell workstation vardı. ne acılar çekiyormuşum onunla. rahat etmek istiyorsan mac al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Lenovo ThinkPad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Gariplik yok abi. Donanim iyi gorunuyor ama bir noktayi unutuyorsun: Samsung. Burada alayim mi diye sorsaydin Samsung'un pismanlik demek oldugunu ogrenirdin. Macbook Air al, icine Windows yukle. Nirvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Macbook alıp, Win yüklemek saçma geliyor bana. Apple kendi işletim sistemi ve markası için fiyatı şişriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Air kalitesinde Windows laptoplar benzer fiyatli ama, kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 samsung u ne zaman aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 GERGE said: Gariplik yok abi. Donanim iyi gorunuyor ama bir noktayi unutuyorsun: Samsung. Burada alayim mi diye sorsaydin Samsung'un pismanlik demek oldugunu ogrenirdin. Macbook Air al, icine Windows yukle. Nirvana. ulan gören de adamlar laptopa da bloatware koyuyor sanacak sdflkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 WaNTeD said: samsung u ne zaman aldın Tam hatırlamıyorum. Bi de iki tane var yani, ben de ve arkadaşım da :D Lenovo var evde babamda falan, ama Ultrabook değil. Performansı iyi onun ama 17 inch. Kullanmam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Lenovo Yoga. 2 yıldır kullanıyorum iş için, şimdi yenileri de çıkmış daha bile iyilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yoga da maşallah 3.7 K TL imiş. Edit : Ama cidden şahane duruyor. Elde bunlar varken almak zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 surface pro 3 tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 prosu olmasa da olur 600-700 dolar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 lenovo ve asus un 2012 dan sonra cikmis modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 IdeaPad U530 imiş babamdaki laptop. Ben sırtımı kırayıp, bunu kullanayım olmazsa ya ? Buna ne diorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Lenovonun bunlar iş için diye olanlarına bak, ismini hatırlayamadım şimdi, sitesine girince kategorileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 şunun carbonblack ini verdiler iş yerinden. sony ultra book yanında ilave ssdli ekran kartlı station ve extended batarya ile. Kendim o paraya hayatta cesaret edip almazdım ama kullandıktan sonra baya memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 lenovo thinkpad, allahin bilgisayari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Para varsa eğer net Macbook Pro. Meğersem bu kadar senedir ne acı çekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sirf office yazilimi diyor abi, Air daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 macos'u çok seviyorum ama wine falan çok dertli işler. bootcamp falan yapılırsa olabilir ama şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar