Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Merhaba dostlar. Şu anda Samsung NP530U4E kullanıyorum. 13 inch bir laptop. Ufak ve kolay taşınabilir olması, 4-5 saat rahat şarj süresi ile çok önemli bir iş başarıyor. Lakin, çok kötü bir performansı var. Öncelikle bu laptop özelliklerine baksanız, normalde tavsiye eder miydiniz ? Yani kağıt üzerine iyi bir laptop gibi aslında. Yaptığım işler arasında pek de ahım şahım birşey yok. Grafik tasarım, müzik falan değil yani. Ofis programları, browserda 10 tab / Google Docs, Gmailler falan işte. Formattan sonra kaymak gibi, ama 3-4 hafta sonra, hafif hafif yavaşlamaya başlıyor. Browser sekmesindeki geçişler, youtube'dan video yüklemeler falan. Öncelikle, bu laptop yeto bir laptop mu o konuda yorumunuzu bekliyorum. Hayır ise, virus vs gibi sıkıntılar mı var onlara yönelicem. Evet ise, başka bir laptop tavisyesi rica edicem.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Para varsa direk Macbook Air, yoksa ne kadar var onu soyle.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Windows lazım abi, Macbook kullanamam.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 O dediklerinin hepsi Macbook'da calisiyor abi. Ofis filan. Icine Windows da yukleyebiliyorsun bu arada istersen. Ama param var, guzel Windows makine soyel dersen Lenovo'larin ultrabooklarindan al.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ERP programım sadece Windows'ta çalışıyor. Gerge, Bi de sorumun ilk kısmına yorumun nedir ? Bendeki Samsung'un bu kadar teklemesinde bi gariplik yok mu ?
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 macbook pro, bundan önce dell workstation vardı. ne acılar çekiyormuşum onunla. rahat etmek istiyorsan mac al derim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Gariplik yok abi. Donanim iyi gorunuyor ama bir noktayi unutuyorsun: Samsung. Burada alayim mi diye sorsaydin Samsung'un pismanlik demek oldugunu ogrenirdin. Macbook Air al, icine Windows yukle. Nirvana.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Macbook alıp, Win yüklemek saçma geliyor bana. Apple kendi işletim sistemi ve markası için fiyatı şişriyor zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Air kalitesinde Windows laptoplar benzer fiyatli ama, kontrol et istersen.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 GERGE said: Gariplik yok abi. Donanim iyi gorunuyor ama bir noktayi unutuyorsun: Samsung. Burada alayim mi diye sorsaydin Samsung'un pismanlik demek oldugunu ogrenirdin. Macbook Air al, icine Windows yukle. Nirvana. ulan gören de adamlar laptopa da bloatware koyuyor sanacak sdflkm
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 WaNTeD said: samsung u ne zaman aldın Tam hatırlamıyorum. Bi de iki tane var yani, ben de ve arkadaşım da :D Lenovo var evde babamda falan, ama Ultrabook değil. Performansı iyi onun ama 17 inch. Kullanmam mümkün değil.
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Lenovo Yoga. 2 yıldır kullanıyorum iş için, şimdi yenileri de çıkmış daha bile iyilerdir.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yoga da maşallah 3.7 K TL imiş. Edit : Ama cidden şahane duruyor. Elde bunlar varken almak zor olur
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 prosu olmasa da olur 600-700 dolar fln
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 lenovo ve asus un 2012 dan sonra cikmis modelleri
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 IdeaPad U530 imiş babamdaki laptop. Ben sırtımı kırayıp, bunu kullanayım olmazsa ya ? Buna ne diorsunuz ?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Lenovonun bunlar iş için diye olanlarına bak, ismini hatırlayamadım şimdi, sitesine girince kategorileri var.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 şunun carbonblack ini verdiler iş yerinden. sony ultra book yanında ilave ssdli ekran kartlı station ve extended batarya ile. Kendim o paraya hayatta cesaret edip almazdım ama kullandıktan sonra baya memnun kaldım.
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 lenovo thinkpad, allahin bilgisayari.
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Para varsa eğer net Macbook Pro. Meğersem bu kadar senedir ne acı çekmişim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sirf office yazilimi diyor abi, Air daha iyi bence.
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 macos'u çok seviyorum ama wine falan çok dertli işler. bootcamp falan yapılırsa olabilir ama şukela olur
Öne çıkan mesajlar