kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 zeplinin ayının olduğu yerlerde 100mbit bağlantı mevcutmu ? bazı insanlar kaldırmıyo 20mbite kadar falan var diyolar. varmı o civarlarda oturan eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 herkesmi beylikdüzünde sultanbeylide oturuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Turksat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 zeplin'in arkasında oturdum 3 yıl doubletree tarafında fiber yok max 8-10 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Fiber süperonline uygulama çalışıyor. Bu arada superonline adsl sakın almayın bi bağlayamadı adamlar 9 gündür iptal ettirdim bende şimdi de türksat kablo var alsammı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 KAL'ın oradayım kablo iyi bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Var abi fiber, Turkcell Superonline bağlatılacak çünkü AKK bok yiyenini en rahat orada manage edebilicez ekstra AKK ile falan. Önemli olan altyapının kaldırıp kaldırmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 akk çok büyük sıkıntı. ev arkadaşımla yeni eve taşınacağız bizde akk'dan baya sıkıntı çekiyoruz Xaenin. eğer düzgün bi internet bulursan uygun ve akk sız bize haber verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 uydunete bak istersen onun kampanyaları uygun oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bana da haber verin lütfen tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Caferağa uydunet iyi. Ama tarifleri nasıl bilmiyorum artık, onlarında AKK var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yaklaşık 6 - 7 aydır uydunet kullanıyorum canavar gibi. 250gb kota 50mbit + televizyon hd şeysi + gece 12 sabah 9 arası kota harcamayan paketi bağlıyosun sorun olmuyor downloadı gece yapın yapıyosanız ve bu sistem yaklaşık 90tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Yani 90 tl 50mbit uydunet, 99 tl 100mbit superonline. Bi de işte ekstra AKK olayları falan, direk rakiplerini eliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 iki internet alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Superonline'ın ADSL'i kötü değil ya yıllardır epeyi memnunuz :) Burada fiberi olsa direkt onu bağlatırdık ama şimdilik böyle devam 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar