benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abi kaç yaşında, hileye filan bulaşmış.yaşından utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kendine kız.baştan parası neyse verip bi tane daha cs:go alsaydın böyle olmazdı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 vac'ın sebebi de hangi oyundan olduğu da hiç bişeyi yazmıyor. bende de var bi tane 10 yıllık, nedir ne değildir hiç hatırlamıyorum. yemişim bi haltlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 50tl veriim account a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abini pıçakla tehdit et, 200tl alıp yeni account aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bilgiasyarımı adam aldı gerçi, epey abuk olur gta v için adama cırlamak fasdas göt ya nediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 banlandım der lan insan en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 derdin şimdi gta online'da arkadaşlık edinememen mi? veya h1z1'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Op cok yanlizim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 cana gelceğine mala gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Vac ban remover satılıyor sağda solda, onlar da fake/scam şeyler mi? Vine bile gördüm valve ban remover diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abi vac remover diye bişi var mıdır sence :D scamdır %100 ha tabi accountu toptan kaybedince vacın da removelanmış oluyor bi yerde sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Free wi-fi where ever you go instant network hack de mi scam o zaman? Ahahaha. Utandım sorduğum sorudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oha bütün hileciler dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Jeeztro said: Mal abime steam accountumu vermiştim CS:GO oynasın diye. Ben de manyak gibi o sıralar LoL oynadığım için çok sallamamıştım. Tekrar ortamlara döneyim dedim gittim H1Z1 aldım GTA V aldım falan takılıyorum kendi kendime. Demin CS GO ya bakayım dedim, bizim hıyar banlanmış hile yapıp. Hadi yemişim CS yi çok da oynayasım yok da, kimle steam üzerinden konuşsam sorry bro you got banned diyor. Sokacam 200-300 TL para verdim son 1 ayda hesaba hiç haberim yoktu ban yediğinden falan. H1Z1 de arkadaş edineyim diyorum o da olmuyor. Banlı hesaba oyun alan kafama mı sıçayım yoksa abime mi bilemedim. Sokacam bunun çözümü yok mudur ya. abi candır. boşver sanal arkadaşları. abine söyle,seni alemlere götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 20$ a vac silen modlar var steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 inanmak isterdim gerçekten fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Abini boyle hic tahmin etmeyecegi bi anda dovuyosun abi once. Ama biyle esek sudan gelene kadar, baya baya kaliyo yerde, kaderini dayagi kabulleniyo. Ondan sonra iki soluklanip cok babacan bi tavirla soruyosun "abi sen simdi niye dayak yedin biliyo musun?" diye, sonra basliyosun anlatmaya. Bak ondan sonra nasi guzel bi insan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bigun disari cikacagi zaman abinin cebine kokoyin at, sonra polise ihbar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Overwatch i yedin tabi aaa diyorsun vac yemişim :) Bırak şimdi abine suç atmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 lan, başlığı her gördüğümde "kimin kızıyım şimdi" olarak okuyorum ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Jeeztro said: bilgiasyarımı adam aldı gerçi, epey abuk olur gta v için adama cırlamak fasdas göt ya nediyim ya, bi de gelmis agliyosun. git yeni al gta mta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 vaclı oldugundan sana yaklaşmıyorlar mı şimdi? online girerken şunu dinlet hepsine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ucunda oyun oldugu için kimse bişey dememiş yoksa coktan döşemiştiniz Erken dönem Alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Adolf Anderssen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Rip hesap. Gunde 10 tane invit geliyo bana random ignoreluyorum, arada vacli oluyo onlari ozel olarak blockluyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar