DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 pipisi kücük bence onun acısını böyle cıkarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kucuk olsa, buyutturur ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 aquila said: adamin parayla alinabilicek bicok seyi var, niye yapiyosun dediklerin parayla alinamicak keyifler asdf. o da doğru gerçi ahahhahah, belki ben de çok zengin olsam loser dövmek isteyebilirdim. deneyim sonuçta o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 LathspeLL said: Uzun zamandır "lamer" ünvanını hak eden biri çıkmamıştı, iyi oldu. Adam bildiğin donanımhaber'de "hecek" diye aratıp 2-3 yılda işi öğrenip iş kuran tipler gibi. Yakalnınca da işi şakaya vurmaya çalışan vasıfsız insan modeline dönüşüyor. "F5 o ya F5 ehühehühe, bir de savcı diyor ehüheh, ilahi GERGE :):)" hasjdklasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 adamın fotoğrafını görmediniz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 nerede kaldı şunun lamer title'ı? yönetim göreve! hatta L4m3r falan yazın şöyle yanarlı dönerli olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 adamın 20 tane accountu var hangi birine title vericen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bilmiyorum title vermek adminin ne kadar vaktini alıyor. bi seçenek bi kutu doldurmaysa hepsine verilir zaten di listesini yapmıştı bunun açontlarının ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yaşlandıkça daha da iğrençleşiyoruz forum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oooo chrome gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oo luk bir durum yok abi. daşakoğlanıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Editor genel olarak saçmalamış ama Editor vs Sequo da fenaymış. başlığı kaçırdığıma yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Sequo vs olamaz abi bu kadar diyorum. Only Sequo was here :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abi adam hem suçlu hem de yüzsüz yüzsüz mesajlar atmış vallahi ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sequo biz pis fakirlere bakıp egosunu tatmin ediyor heralde paticikte takılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Sequo said: Olm orda sadece sağ omuzumda biraz shop var lan abartmayın simetri hastalığı var bende ahahah yapma bunu yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Sequo said: Sequo vs olamaz abi bu kadar diyorum. Only Sequo was here :) Yav arkadas ben senin kadar bos degilim uckaat ile para kazanmiyorun. Anlimin teri ile para kazaniyorun. Buyuzden calismam ve bazi saatlerde uyumam gerekiyor. Neyse takil sen kendi kendine. Lan forum olarak ne dengesiz bi yapiniz var soyle temiz kafa ile okudumda igrendim acikcasi... Hadi bende yazmisim bisilerde ... O cevaplar nedir aga guluyorum sadece:) Sucluymusum filan haha hayatimda gordugun en toplu abarti burda olmustur heralde hahaha Yazdigim cevaplarida duzgun okumadan buraya yorum yazanlara hic bisi demiyorum zaten Who cares? Hah dötüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Editor said: Sequo said: Sequo vs olamaz abi bu kadar diyorum. Only Sequo was here :) Yav arkadas ben senin kadar bos degilim uckaat ile para kazanmiyorun. Anlimin teri ile para kazaniyorun. Buyuzden calismam ve bazi saatlerde uyumam gerekiyor. Neyse takil sen kendi kendine. Lan forum olarak ne dengesiz bi yapiniz var soyle temiz kafa ile okudumda igrendim acikcasi... Hadi bende yazmisim bisilerde ... O cevaplar nedir aga guluyorum sadece:) Sucluymusum filan haha hayatimda gordugun en toplu abarti burda olmustur heralde hahaha Yazdigim cevaplarida duzgun okumadan buraya yorum yazanlara hic bisi demiyorum zaten Who cares? Hah dötüm.. diğer karaktere geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 İki karakterin de Türkçe'si aynı derecede rezil yalnız. Ben Türkçe konuşmak istesem, böyle böyle demez miydim diye kendini savunabilir gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Koca koca adamlariz kavga etmesin bunlar. Yakismaz bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 yav etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tekken vs varken gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Editor said: Sequo yanlış adama bulaşıyorsun üzülecek olan sen olursun ben noyana benzemem. Kungfo kunfuuu filan bilmem ben ama neyse... bişi demiyorum. ve Sequo said: Yok sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bana adres vermişmiş ben gitmemişmişim. Başına iş gelmesi için bu kadar meraklı bir insan olabilir mi. Trollüyor falan sanıyordum bir daha yazdı sinirlerim bozuldu artık. Hala sen üzülürsün falan diyor. Bak editör kardeşim forum ok güzel dilediğini yaz ama olay gerçek hayata taşınınca işler biraz değişiyor. Karşına çıktığımda abi öyle f5 e basmıştım, kuzenim yazmışla bitmiyor olaylar. Beni tahrik ediyorsun önce uyarma yolunu seçiyorum. Tahrik etmeye devam edersen trollemiyorum çok ciddiyim farklı yollar seçeceğim kendime. O yüzden hala gelipte yok sen üzülürsün bilmemne yazıp durma. İstersen milyonları tanı kimse bişeyi kafaya takarsam yapacağım şeyden alıkoyamaz beni. Bu kadarda netim. Forumda yaz çiz ama yok çağırdım gelmedin bir kez daha dersen. Aha cümle alem şahit. Takacam bunu kafaya şaka yaptım trolledim falan dinlemicem. Çok net diyorum. Paranoyak yaşarsın bak sonra. Bişi demiyorum yazmışsın hala alttan sen üzülürsün diye laf sokuyorsun. Bak emin ol ben üzülmem. Niye üzüleyim kaşındı derim. gibi muhabbetleri uzak tutun forumdan. hem seviyeyi bozuyor hem başınıza bir iş gelse başkalarını da uğraştıracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 "özel mesaj" bu gibi durumlar için var şu an sequo ve editör'ün yaptığı tamamen show, başka bişey değil. 5. sınıf veya daha düşük derece hemde, ama 1. sınıf olduklarını düşünüyolar. hadi banka hesaplarını falan da yarıştırın da biraz daha düşürün seviyeyi. ne zaman akıllı biri gelicek bu foruma gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 e bassana abi tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar