Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Merhaba arkadaşlar balonumu aldım geldim. Cv'mi yazmaya başlıyorum. Lise sondayım ve Üniveristeye hazırlanıyorum. Kısmetse Mimarlık okumak istiyorum. Zaten beni zamanla tanırsınız şimdilik bu kadar yeterli B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 liselim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 nerden buldun bizi lan! paticik isme bak 2008 den beri bilirim bana bile hala garip geliyor ılık ılık hmpss. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hoşbulduk. Valla iPhonela ilgili bir şeyler bakıyordum, öyle denk geldim. Ortam muhabbetler falan derken dedim ben de isterim aynısından. Olaylar öyle gelişti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Llama said: liselim Ablam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 reşit misin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Evet yaklaşık 1 aydır öyleyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hoşgeldin. Keyifili zaman geçirirsin umarım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 şuraya liseli kızlar getir şenlensin ortam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Embracer said: Hoşbulduk. Valla iPhonela ilgili bir şeyler bakıyordum, öyle denk geldim. Ortam muhabbetler falan derken dedim ben de isterim aynısından. Olaylar öyle gelişti. ablam söyle ne istersin verelim sana en güzelinden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ilerde mimarlık ofis sorunsalı diye başlıklar açarsın umarım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 sorunsal yazması yeterli Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yaklaşık 1 aydır reşitim. Henüz pek bir getirisi olmadı. Önce bir mimarlık öğrencisi olayım da, istediğiniz tüm başlıklar sizin olsun (:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 cinsiyeti hakkinda bilgi verdi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 verdi erkek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 AthleT said: ilerde mimarlık ofis sorunsalı diye başlıklar açarsın umarım. aslkşfslkafajskfas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hoşbulduk fenn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 gerontokrasinin kralına maruz kalacaksın, şimdiden geçmiş olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 doğal olmayan yollarla ilişki yasak Istari şikayet ettim umarım banlanırsın! sende reşit oldun diye hemen acılıp sacılma ebrucum. özelden yazışalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Merve liseli, össye hazırlanıyor. Balık burcu, alıngan. Patiyi nerdrn bulduysa artık hoş gelmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kısır günleri bitti mi nolancığıım ebru sen boşver bunlar tatlı su gün dostu gel biz kopalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Embracer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yaşça küçük olabilirim belki ama felsefe olarak fikirlerin büyüklüğüne inanıyorum. Umarım dediğin gibi olmaz. Uyarı için teşekkür ederim kardeşim (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.